Lifestyle

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου

Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σύνδεση ή μια καλή επαφή με την οικογένεια ή έναν καλό φίλο λειτουργεί ευεργετικά σήμερα για την ψυχολογία σου. Έχεις ανάγκη μιας συναισθηματικής υποστήριξης ή ενός ανθρώπου που μπορείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Ετοιμάσου για αλλαγές, ανανέωση και διασκέδαση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οι κοινές επιθυμίες σας, σας εξασφαλίζουν ένα όμορφο και ξέγνοιαστο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε σήμερα να μην κλειστείς στο σπίτι. Ευχάριστες εκπλήξεις σε κάνουν να παίρνεις τα πάνω σου.

Ταύρος
Αρχίζεις να βρίσκεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου κι αυτό είναι αρκετό για να απολαύσεις τη μέρα σου. Να διεκπεραιώσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου και ταυτόχρονα να βρεθείς και με ανθρώπους που συνδέονται με το συναίσθημά σου. Ευχάριστες και ανάλαφρες συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε και να βρείτε τρόπους να γοητεύσετε ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τα συναισθήματα μοναξιά σου με το να βρεθείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι
Μοιράσου σήμερα τις ιδέες, τα οράματα και τους στόχους σου με άτομα τα οποία είναι της απολύτου εμπιστοσύνης σου και λίγο ως πολύ ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας. Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Πρόσθεσε σασπένς στην ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου. Είναι μια ευκαιρία να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, η θλίψη δεν σου πάει καθόλου, για αυτό φρόντισε να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

Καρκίνος
Σκέψου το τι μπορεί να είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα κι αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές και να πάρεις τις πιο συμφέρουσες για σένα αποφάσεις. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για να λάβεις μέρος σε δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα άγχη και να απολαύσεις τη μέρα σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη δουλίτσα από μέρους σου. Τα περιμένεις όλα έτοιμα κι αυτό, σε αυτήν τη φάση, δεν είναι εφικτό. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη σου κοινωνικότητα δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να φέρει στο δρόμο σου.

Λέων
Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητα που σου παρέχει το πλανητικό σκηνικό.

Παρθένος
Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης για επίλυση προβληματικών καταστάσεων αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και λάβε δράση. Με το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει στο παρελθόν δεν σε βοηθά να δεις ευκαιρίες.

Ζυγός
Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή προβλήματος μπορεί να είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι περνάς όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά, εμφανισιακά, ανανεώσου γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα εισβάλλει, για να παραμείνει στη ζωή σου.

Σκορπιός
Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων που σε βασάνισαν. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Δείξε τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου σε ανθρώπους και φίλους που έχουν κερδίσει με κόπο την εμπιστοσύνη σου.

Τοξότης
Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές ή και η σύγχυση που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και θα καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

Αιγόκερως
Ο οικογενειακός και οικιακός σου τομέας έρχονται στο απόλυτο επίκεντρο σήμερα. Μιας και έχεις περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου, φρόντισε να πλησιάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να δώσεις λύσεις στα θέματα σπιτιού που εκκρεμούν. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί αποστάσεις. Άλλαξε στάση απέναντί του και μην ξεσπάς επάνω του κάθε συναισθηματική σου ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου για μια ακόμα φορά. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση ήρθε η ώρα να την απολαύσεις.

Υδροχόος
Θέλεις να προστατεύσεις σήμερα την ιδιωτική σου ζωή για αυτό και φαίνεται να επιδιώκεις τη μοναξιά και απομόνωση. Θέλεις να χαλαρώσεις, να απελευθερωθείς και να ξεκουραστείς. Αν κάποιοι σου παραπονεθούν πως δεν είσαι ιδιαίτερα προσιτή, μην νιώθεις τύψεις. Κάνε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Επίλεξε ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να μην πληγωθεί κανένας από τους δυο. Μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς ή με τον τρόπο που θα ήθελες. Υπομονή χρειάζεται.

Ιχθύς
Μια ανάσα καθαρού αέρα ή μια διαφυγή από τη ρουτίνα είναι ό,τι χρειάζεσαι σήμερα, για αυτό και επίλεξε πράγματα και δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα. Τα συναισθήματα ενοχής ή και η ανάγκη σου να φροντίσεις τους άλλους θα πρέπει να τα μετριάσεις. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε μια πνοή ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα που περιμένεις εναγωνίως να ξέρεις ότι καταφτάνουν.

Όλη η επικαιρότητα