Categories: Lifestyle

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 9/1

Share

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Είναι μια καλή περίοδος αυτή για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, μην μένεις μέσα. Όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.

Ταύρος

Η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σου σε βοηθά να προστατεύεις τον εαυτό σου από παγίδες ή ψευδαισθήσεις. Οι πραγματικές προθέσεις των άλλων είναι καλυμμένες, για αυτό και θα πρέπει να ακούς πρώτα το ένστικτό σου.
Ζήσε καυτές και άκρως ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες αρκεί να το πιστέψεις η ίδια.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες σου δίνουν τη δυνατότητα να λύσεις παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσεις το κλίμα, κυρίως στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις σου. Δείξε τη γενναιοδωρία σου σε αυτούς που σχεδόν πάντα ήταν στο πλάι σου και σε στήριζαν στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα. Μια κρίση συνείδησης απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις τις γνωριμίες που θέλεις.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να απλοποιήσεις τα πράγματα ή να σπάσεις τους στόχους σου σε μικρότερες και πιο ρεαλιστικές αποστολές. Ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες και οι ανώτεροι σου στα εργασιακά, είναι αρκετό για να σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση, μιας και είναι σημαντική για εσένα η εικόνα σου προς τα έξω. Με μια καλή διάθεση και ίσως με ένα μικρό βήμα υποχώρησης από πλευράς σου, θα καταφέρεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη μέρα και φρόντισε τον εαυτό σου.

Λέων

Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων αυτήν την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και λάβε δράση. Με το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει στο παρελθόν, καλύτερα να ξεκολλήσεις από τον καναπέ σου.

Παρθένος

Πάρε τις αποφάσεις σου το επόμενο διάστημα προκειμένου να απαλλαγείς από τα βάσανα και τους προβληματισμούς, κυρίως της οικογενειακής σου ζωής. Το ότι έρχεσαι αντιμέτωπη με τις πτυχές που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, δεν είναι απαραίτητα κακό. Στο χέρι σου είναι να διορθώσεις και να αποκαταστήσεις τα πράγματα. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, μέσα από τους τόσους θαυμαστές σίγουρα θα διακρίνεις και τον ιδανικό.

Ζυγός

Αν νιώθεις ότι είσαι σε αδράνεια στα επαγγελματικά σου, καιρός να αναλάβεις δράση και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Παρόλο που μπορεί να έχεις αποθαρρυνθεί ή να αποφεύγεις να τα αντιμετωπίσεις, ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από κάποια εξέλιξη. Μην αδικείς τον σύντροφό σου και μην είσαι όλο παράπονα. Έχεις κι εσύ μερίδιο της ευθύνης που θα πρέπει να αναλάβεις, αν θέλεις να βελτιώσεις τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιδιώκεις επαφές με το παρελθόν. Πίστεψέ με πως δεν έχει τίποτα να σου δώσει.

Σκορπιός

Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή προβλήματος μπορεί να είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι έχεις όλη την ευχέρεια, να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά, εμφανισιακά, ανανεώσου γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα μπει, για να παραμείνει στη ζωή σου.

Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει για μια εσωτερική αναζήτηση και μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Να βρεις τις αδυναμίες σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και βάλεις σε τάξη υποθέσεις που σε βαραίνουν. Μην επιτρέψεις σε προβλήματα του παρελθόντος να επανέλθουν και να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη και παραπονεμένη, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τόνωσε την ψυχολογία σου. Υπάρχουν άτομα δίπλα σου που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Δείξε τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφό σου και γιατί όχι και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και όλα τα αντιμετωπίζεις. Έχεις ανθρώπους και φίλους δίπλα σου που θα σε καταλάβουν και θα σε κατανοήσουν.

Υδροχόος

Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές ή και η σύγχυση που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Από εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και θα καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.

Ιχθύς

Όλα αυτά που σε βαραίνουν και σου δημιουργούν προβληματισμούς βαίνουν προς το τέλος τους κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να μεγαλουργήσεις. Η γοητεία και ο ρομαντισμός που εκπέμπεις σήμερα, είναι αδύνατον να αφήσουν ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφό σου. Αυτό φυσικά ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι.

Πηγή: tlife.gr