Lifestyle

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 07/01

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Χρησιμοποιείς σήμερα τη φυσική σου σοφία και συμπόνια για να επιλύσεις ένα πρόβλημα. Αντίθετα η διαμεσολάβηση σε μια σύγκρουση σου επιτρέπει να εφαρμόσεις τις μοναδικές σου δεξιότητες και να έχεις μια καλή ώθηση. Η επιθυμία να βελτιώσεις τον εαυτό σου είναι επιτακτική και όχι επώδυνη. Η φαντασία σου στα εργασιακά ανεβάζει τη δημιουργικότητά σου. Το να ανταποδίδεις αυτά που εισπράττεις από τον αγαπημένο σου είναι η καλύτερη τακτική. Εάν είσαι μόνη, έχεις δίπλα σου ανθρώπους που καλύπτουν τα συναισθηματικά σου κενά.

Ταύρος
Είσαι σε καλή κατάσταση για νέες προοπτικές ή προσωπικές περιπέτειες καθώς και για να αφιερώσεις χρόνο για σπουδές ή για την εξερεύνηση ενός θέματος. Η φαντασία σου είναι δυνατή και ίσως έχεις την ευκαιρία να τη χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Οι αλληλεπιδράσεις και οι πληροφορίες που εμφανίζονται σήμερα είναι χρήσιμες και θα πρέπει να τις κρατήσεις. Έλα σε ουσιαστική επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου για καλύτερα αποτελέσματα στην ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή μέρα για να συνεχίσεις τις δημιουργικές παρορμήσεις ή να κυνηγήσεις ένα όνειρο σου. Επίσης φανταστικές ιδέες για να βελτιώσεις την καριέρα, την επαγγελματική ή τη δημόσια ζωή σου μπορούν να γεννηθούν τώρα. Μπορείς να συνδεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν και να σε στηρίξουν στις επόμενες επιδιώξεις σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειας σου εμπνέοντας σε να φτάσεις σε νέους στόχους. Αναζητάς λίγη επιπλέον συναισθηματική διέγερση για αυτό και προσεγγίζεις αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως τον ερωτικό σύντροφο σου. Μπορείς να αισθανθείς έμπνευση από την οπτική ή τις πληροφορίες ενός ατόμου και να γεννηθεί ένας έρωτας. Η επίλυση προβλημάτων στα εργασιακά είναι ευκολότερη και σχεδόν έρχεται φυσικά.

Λέων
Σκέφτεσαι τρόπους να ενημερώσεις ή να βελτιώσεις τις ρουτίνες σου καθώς και να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού, κάτι που δεν θεωρούσες φυσικό στο παρελθόν. Απολαμβάνεις βαθύτερες φιλοδοξίες και κίνητρα που βελτιώνουν την εργασία, τις συνήθειες ή την υγεία σου. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση να παρατηρήσεις, να σχεδιάσεις και να κάνεις τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική εξέλιξη μιας σχέσης εξαρτάται από τις δικές σου ενέργειες.

Παρθένος
Είσαι σε σταθερή θέση για να βρεις κοινά σημεία με τον σύντροφο ή έναν φίλο και θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια σύνδεση ή να ενισχύσεις ένα δεσμό και να νιώσεις ιδιαίτερη έμπνευση από κάποιον στη ζωή σου. Είναι πιθανό κάποιος ή οι στόχοι στις σχέσεις σου να σε ενθαρρύνουν να γίνεις και να είσαι όσο καλύτερη μπορείς. Είναι δημιουργική μέρα και μπορείς να διακριθείς στα εργασιακά.

Ζυγός
Είναι μια καλή στιγμή για να νιώσεις όμορφα και οικεία με κάποιον που σε ενδιαφέρει καθώς οι δεσμοί μπορούν να ενισχυθούν μέσω της κοινής χρήσης ενός ονείρου ή στόχου. Νιώθεις έμπνευση για να δώσεις περισσότερη προσοχή στη ζωή στο σπίτι, την εργασία ή στις προσπάθειες υγείας σου. Αυτές οι προθέσεις είναι πιο ικανοποιητικές καθώς επιδιώκεις να βελτιωθείς αντί να εστιάσεις στα ελαττώματα.

Σκορπιός
Το σήμερα και το αύριο φέρνουν καλή ενέργεια για δημιουργική σκέψη, σχεδιασμό, θέαση μοτίβων και στρατηγικό σχεδιασμό. Η καλλιτεχνική σου αίσθηση είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη και σου αρέσει να μοιράζεσαι ιδέες. Η υπέροχη στάση και η αίσθηση της διασκέδασης σου ανοίγουν δρόμους, δυνατότητες και ευκαιρίες σε κοινωνικό επίπεδο. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να εκφραστείς πιο αυθόρμητα από καρδιάς. Ο ενθουσιασμός για την αγάπη αυξάνεται.

Τοξότης
Αυτή είναι μια μέρα ισχυρών ιδεών και οι επικοινωνίες σε βοηθούν να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να νιώσεις άνετα, να βασιστείς σε ένα έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ή να απολαύσεις μια ανταλλαγή με την οικογένεια ή τους αγαπημένους σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να ονειρευτείς ένα μακροπρόθεσμο έργο και να αγωνιστείς για αυτό.

Αιγόκερως
Η εύρεση κοινού εδάφους με τους άλλους σε εμπνέει και τονώνει τη διάθεση σου. Είσαι ενθουσιώδης με τις ιδέες και εμπειρίες σου και οι άλλοι τείνουν να σε υποστηρίζουν και να σε ενθαρρύνουν να ακολουθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου. Ενώ η ανεξαρτησία και οι προσωπικές σου ανάγκες αποτελούν σημαντικό σημείο στη ζωή σου αυτές τις μέρες, απολαμβάνεις να μοιράζεσαι και να αλληλεπιδράς περισσότερο από το συνηθισμένο. Βάλε στόχο να απομακρυνθείς λίγο από απαιτητικές δραστηριότητες.

Υδροχόος
Ο προγραμματισμός και η χάραξη στρατηγικής είναι ικανοποιητικά τώρα, ειδικά σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, τους πόρους και τις επιχειρήσεις. Αντίθετα μπορεί να εστιάσεις στη φροντίδα ενός μακροπρόθεσμου ή μακροχρόνιου στόχου ή προβλήματος. Η επίλυση ενός μυστηρίου του παρελθόντος μπορεί επίσης να είναι στο επίκεντρο. Η συναισθηματική σου ζωή χρειάζεται λίγη υπομονή και ίσως λίγη μετριοπάθεια.

Ιχθύς
Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να νιώσεις ένα ισχυρό δέσιμο με τους άλλους. Οι συνδέσεις που κάνεις τώρα είναι ενδιαφέρουσες και εμπνευσμένες. Συνεισφέρεις κάτι σημαντικό και μοναδικό σε μια ομάδα ή μια φιλία και οι άνθρωποι εκτιμούν τη συμβολή σου. Οι ενέργειες της ημέρας είναι ζωηρές, προσωπικές, άμεσες και αυθόρμητες.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα