Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια ευκαιρία να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο που σχετίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου μπορεί να προκύψει σήμερα και αύριο. Ενώ βρίσκεσαι σε έναν κύκλο της Σελήνης που αποσύρεται, αισθάνεσαι όλο και πιο ενδυναμωμένη μέσω της εργασίας ή μιας τρέχουσας αποστολής ή διαδρομής. Βλέπεις τους στόχους σου πιο καθαρά αλλά επίσης είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις ανησυχίες σου σχετικά με τη θέση, τις επιδόσεις, το μέλλον και την κατεύθυνση της ζωής σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί λιγότερο καθώς οι στόχοι σου είναι η προτεραιότητά σου.

Ταύρος
Οι μαγνητικές σου δυνάμεις είναι δυνατές και ενισχύονται σήμερα. Η σύνδεση με τον σύντροφο ή τις ανάγκες της σχέσης σου είναι έντονη και συναρπαστική. Η ανάγκη σου επίσης για βαθιές αλλαγές που θα διαρκέσουν γίνεται πιο έντονη. Το να εργάζεσαι σκληρά ή να κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις τις ισορροπίες σου είναι μια καλή στρατηγική. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να ελπίζεις τα καλύτερα το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Απολαμβάνεις σήμερα τη σύνδεση με τα πιο έντονα συναισθήματα και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές αποκαλύψεις αν και υπάρχει πιθανότητα να σε οδηγήσουν σε απαιτητική συμπεριφορά. Θέματα σχέσεων και οικονομικά είναι καλύτερο να τα αντιμετωπίσεις παρά να κρύβεσαι από αυτά, καθώς αυτή είναι μια μέρα για να αναζητήσεις απαντήσεις και να ψάξεις για λύσεις. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια.

Καρκίνος
Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο μπορούν να σε εμπνεύσουν να ριχτείς σε μια χαρούμενη, ανταποδοτική επιδίωξη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειάς σου ενθαρρύνοντάς σε φτάσεις σε νέα ύψη, να ονειρευτείς και να φιλοδοξείς. Είναι δυνατή η στιγμή για να δημιουργήσεις μια βαθύτερη σχέση με τον αγαπημένο σου εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση κι αν είσαι μόνη, να μην ρίξεις με τίποτα τα στάνταρ σου. Σε στιγμές έντασης στα εργασιακά ανάλαβε το ρόλο του πιο λογικού.

Λέων
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα και αύριο μπορεί να είναι έντονες αλλά και δυνητικά πολύ ωφέλιμες. Έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου παρατηρώντας τα κίνητρα, τις επιθυμίες ή τις ατζέντες τους. Η δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους σε θέματα εργασίας ή υγείας ή να ανακαλύψεις ένα πραγματικό πάθος είναι ισχυρή τώρα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να βρίσκονται σε μια ευθυγράμμιση.

Παρθένος
Η μέρα έχει μεγάλες δυνατότητες για διορατικότητα και απόλαυση. Είσαι εξαιρετικά κοντά στις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου σήμερα. Κάτι που μπορεί να είναι ανησυχητικό στην αρχή, θα αποδειχθεί διαφωτιστικό στη συνέχεια. Μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες και τα ταλέντα σου στα εργασιακά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και τα κοινωνικά ένστικτά σου είναι ισχυρά. Η αντιμετώπιση της αλήθειας στα συναισθηματικά θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός
Η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων ενθαρρύνει την ανάγκη σου να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου και να εντοπίσεις τις αδυναμίες ή τις ανάγκες σου. Σήμερα και αύριο μπορεί να νιώσεις μια ένταση εσωτερικών συγκρούσεων που όμως είναι εποικοδομητική. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι ανεβασμένη για αυτό και οι επιδόσεις σου ανεβαίνουν. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορη. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις χωρίς αναστολές.

Σκορπιός
Σήμερα και αύριο συνειδητοποιείς πως οι πράξεις ή η στάση σου επηρεάζει τους κοντινούς σου ανθρώπους, για αυτό και αποφασίζεις να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτούς αφιερώνοντας τους χρόνο και ακούγοντάς τους. Η αυξημένη σου οξυδέρκεια στα εργασιακά αλλά και η διορατικότητα σου διευκολύνουν τα σχέδια σου που  εντυπωσιάζουν. Η συναισθηματική σου ζωή  παίρνει τα πάνω της καθώς η Αφροδίτη φέρνει εκπλήξεις.

Τοξότης
Σήμερα και αύριο μπορούν να προκύψουν νέες γνώσεις σε θέματα χρημάτων ή επαγγελματικών υποθέσεων όπως επίσης και βαθιά συναισθήματα για το τι έχεις και τι δεν έχεις. Στην ιδανική περίπτωση βρίσκεις λύσεις που σχετίζονται με τα χρήματα, τον χρόνο, την ιδιοκτησία. Είσαι πιο πρόθυμη να αναζητήσεις και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια έτσι ώστε να προχωρήσεις σε ζωτικές και ουσιαστικές αλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για τη συναισθητική σου ζωή.

Αιγόκερος
Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιό σου μπορεί να προχωρήσεις ή να προωθήσεις ένα προσωπικό σχέδιο. Είναι μια στιγμή που μπορείς να προσελκύσεις αυτό που θέλεις. Ένας ανταγωνιστικός, κτητικός και συναισθηματικός τόνος επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή όμως παρόλα αυτά νιώθεις αισιόδοξη και έχεις την αίσθηση ότι ανακτάς τα ηνία.

Υδροχόος
Συνδέεσαι σήμερα με τη διαίσθησή σου και έχεις μια ισχυρή αν και μεγενθυμένη αίσθηση αυτού που θέλεις. Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις αγορές ή να κάνεις αίτηση για ένα έργο σε εξέλιξη. Ένα προσωπικό πρόβλημα επιλύεται ή συμμετέχεις σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να θεραπεύσεις και να αποσυμπιεστείς. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια ή ενοχές πρέπει να το αφήσεις πίσω σου αρκεί να ανακαλύψεις τις πηγές του.

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική σχέση με κάποιον σήμερα και αύριο ή θα μπορούσες να συνδεθείς με μια βαθιά επιθυμία να εργαστείς για ένα έργο ή ακόμα και όνειρο ή επιθυμία. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα επηρεάζει τη μέρα και ευνοεί το να σκάψεις βαθιά για να ανακαλύψεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Ακόμα μπορεί να ανακαλύψεις φιλοδοξίες που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν μέσα σου.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα