Lifestyle Smile

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης τονώνουν την κοινωνική σου ζωή. Θετική ενέργεια επηρεάζει τις συνεργασίες σου. Ωστόσο υπάρχει κάποια ένταση στην ημέρα και λίγο πίεση για να καταλήξεις σε μια απόφαση. Ένα σημαντικό για σένα έργο προχωράει, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας ενώνονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου. Οι φόβοι και οι ανησυχίες μπορεί να σε ωθήσουν να δουλέψεις περισσότερο ή να ενισχύσεις έναν αδύναμο τομέα της ζωής σου. Επικοινωνείς με ένταση, αλλά να θυμάσαι πως αυτά που λες τώρα θα μείνουν.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για συνεργασία και σύνδεση. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Πλούτωνα, αν και είναι χρήσιμη, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε ένα πρόβλημα ή μια γνώμη. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι πολύ ενθουσιασμένη για μια ιδέα ή ένα θέμα με αυτή τη διέλευση να συμβαίνει στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Είναι μια καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τις πεποιθήσεις σου και να ξεκαθαρίσεις ποιες είναι χρήσιμες και ποιες πρέπει να αλλάξεις.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου τρέχουν σήμερα. Ο Ερμής διασχίζει τον τομέα των κρυφών και οικείων θεμάτων σου, αλλά ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα, αποκαλύπτοντας νέα δεδομένα σε μια κατάσταση. Μπορεί να ερευνάς, να εντοπίζεις ή να ανακαλύπτεις καινούριες πληροφορίες. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος είναι έντονη. Οι συζητήσεις και οι σκέψεις δεν χρειάζεται να πάνε σε αρνητικά μέρη για να βρουν απαντήσεις.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις της Σελήνης σε ωθούν να εστιάσεις στον εαυτό σου. Είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη σήμερα, λόγω της ευθυγράμμισης Ερμή – Πλούτωνα. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι σκέψεις σου γυρίζουν συνέχεια γύρω από μια σχέση σου. Ίσως αποφασίσεις να προσεγγίσεις ένα άβολο θέμα, αλλά να έχεις στο νου σου ότι υπάρχει ισχυρή τάση σήμερα οι άνθρωποι να παίρνουν τα πράγματα πιο σοβαρά από ότι συνήθως.

Λέων

Ενώ οι σημερινές διελεύσεις της Σελήνης ενθαρρύνουν μια πιο χαλαρή εστίαση, ο Ερμής και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται αυξάνοντας τη νοητική ένταση. Μπορεί να νιώσεις ισχυρότερη την επιθυμία να είσαι αποτελεσματική με προβλήματα που βαραίνουν το μυαλό σου. Αυτή η ευθυγράμμιση συμβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου υποκινώντας την αποφασιστικότητα να πετύχεις σε ένα έργο ή μια προσπάθεια. Το να αντιμετωπίσεις μια αλήθεια ακόμα και δυσάρεστη, μπορεί να σε παρακινήσει να βελτιωθείς, να σταθεροποιήσεις και να χειριστείς σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Παρθένος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα φέρνει ένταση. Μπορεί να εμπλακείς αρκετά σε ένα θέμα που φαίνεται να ζητά επίλυση ή περαιτέρω έρευνα. Αυτό θα κουράσει αρκετά το μυαλό σου. Μια ουσιαστική συζήτηση ή μια μεγάλη αποκάλυψη μπορεί να συμβεί τώρα. Υπάρχει μια ανταγωνιστική πινελιά σε όλα όσα κάνεις σήμερα. Επιδίωξε να χρησιμοποιήσεις τα έντονα συναισθήματα σου εποικοδομητικά μέσω της τέχνης ή της οικειότητας. Το να ψάχνεις την αλήθεια για ένα θέμα μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σου μόνο αν το κάνεις με μέτρο.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη συνεργασία. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας έρχονται μαζί σήμερα εντείνοντας την εστίαση. Σημαντικές συζητήσεις μπορεί να περιστρέφονται γύρω από προσωπικά θέματα, από την οικογενειακή ζωή και το σπίτι. Με αυτήν τη διέλευση ενεργή, όσο κι αν θέλεις απαντήσεις, προσπάθησε να μην πιέζεις τα πράγματα και μην επιτρέπεις στους άλλους να πατήσουν τα κουμπιά σου. Η διοχέτευση επιπλέον ενέργειας για την πραγματοποίηση σχεδίων ή την οργάνωση των δραστηριοτήτων του σπιτιού και της οικογένειας μπορεί να είναι επιτυχής.

Σκορπιός

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα υποστηρίζει την ανάλυση, αλλά και τις χαρούμενες συνδέσεις. Μπορεί να προκύψει ένα περίπλοκο θέμα που απαιτεί την πλήρη προσοχή σου. Ίσως πάλι το μυαλό σου να κολλήσει σε ένα δίλλημα ή ένα πρόβλημα και μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξεις τον εαυτό σου έξω από αυτό. Χρησιμοποίησε την ευφυία σου για να διατηρήσεις υγιείς τις επικοινωνίες. Είναι ωστόσο μια ισχυρή μέρα για να επηρεάσεις τους άλλους μέσω των ιδεών σου.

Τοξότης

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Πλούτωνα σε ωθεί σε πιο βαθιά σκέψη. Προσπαθείς κάτι να το καταλάβεις καλύτερα. Ένα θέμα ή μια γραμμή σκέψης μπορεί να σε κρατήσει σε εγρήγορση. Με αυτήν τη διέλευση θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο ανήσυχη, καθώς η ψυχική ένταση αυξάνεται. Είναι καλύτερο να τη χρησιμοποιήσεις για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου ή να εντοπίσει ελαττώματα που σε εμποδίζουν, ώστε να μπορέσεις να τα διορθώσεις.

Αιγόκερος

Εκμεταλλεύσου μια ευκαιρία για να φέρεις μια νέα προοπτική σε ένα πρόβλημα σήμερα. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σου, θα μπορούσες να είσαι το επίκεντρο της συζήτησης ή τα λόγια σου να έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Μπορεί επίσης να επιδιώξεις έντονα μια απάντηση. Οι συνομιλίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν βαθύτερα ζητήματα και κάποιος να λάβει τα λεγόμενα σου με λάθος τρόπο. Ίσως να είσαι επίσης αρκετά σκεπτική, κάτι που μπορεί κάποιους να τους προβληματίσει ακόμα και τους φοβίσει.

Υδροχόος

Μπορεί να είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα. Με τον Ερμή και τον Πλούτωνα ευθυγραμμισμένους στον ηλιακό 12ο οίκο σου πολλά συμβαίνουν στην ιδιωτική σου ζωή ή στον εσωτερικό κόσμο σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος έντονων σκέψεων και να σε απασχολήσει ένα παλιό πρόβλημα που επιζητά επίλυση. Μπορείς να αποκτήσεις ξεκάθαρη εικόνα για ένα περίπλοκο θέμα ή για ένα γεγονός από το παρελθόν, αλλάζοντας τη νοητική σου κατεύθυνση στο μέλλον. Ενώ θα πρέπει να προσέχεις να είσαι συγκεντρωμένη σε κάτι, σε κάποια σημεία η προσοχή σου αποσπάται από τις προτεραιότητες.

Ιχθείς

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Πλούτωνα φέρνει ψυχική ένταση. Μπορεί ωστόσο να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα με νέα κατανόηση και διορατικότητα, καθώς μπορείς να δεις περισσότερα επίπεδα σε μια κατάσταση. Ίσως αντιληφθείς την ουσία ενός ζητήματος. Οι συζητήσεις και οι ιδέες που αναδύονται τώρα μπορούν να βοηθήσουν στην επιτυχία σου. Ένας στόχος ευτυχίας ή ένα θέμα φιλίας μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Φρόντισε να αποφύγεις το να κολλήσεις σε παλιές συνήθειες και μεθόδους.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα