Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η προσοχή στη λεπτομέρεια σήμερα θα αποδώσει αργότερα και είναι καλύτερο να εστιάσεις στην επίτευξη των στόχων σου χωρίς να κοιτάς γύρω σου για να συγκρίνεις την πρόοδο σου με άλλους. Εάν βρεθείς σε δίλημμα για ένα θέμα είναι καλύτερο να το αφήσεις εκεί μέχρι να είσαι πιο ξεκάθαρη και σίγουρη. Ακόμα κι αν κάποια πράγματα σε αποθαρρύνουν σήμερα, είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε βελτιώσεις και τροποποιήσεις που θα σε ωφελήσουν πολύ. Μπορείς επίσης να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Δίδυμοι
Βλέπεις τα ελαττώματα πιο έντονα σήμερα και καλό είναι να αναγνωρίσεις ότι οι προβληματικές περιοχές μεγεθύνονται αυτήν τη στιγμή. Η επικοινωνία με άλλους που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους μπορεί να οδηγήσει σε κάποιες ήπιες παρεξηγήσεις προς επίλυση, προκύπτουν όμως εξαιρετικές ευκαιρίες για οργάνωση. Το να βοηθήσεις κάποιον ή να αναλάβεις την πρωτοβουλία να δημιουργήσεις μια σύνδεση μπορεί επίσης να είναι ισχυρή.

Καρκίνος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να δεις και να χειριστείς λεπτομέρειες. Η οργάνωση και η τακτοποίηση των πραγμάτων είναι χρήσιμη, ενώ η υπερβολική ανάλυση δεν θα σε εξυπηρετήσει. Στόχευσε σε ισορροπημένη σκέψη και επανεξέτασε τομείς της ζωής σου που απαιτούν λίγη βελτίωση. Έχεις κίνητρα για να κάνεις τα πράγματα σωστά και να τα βάλεις στη θέση τους.

Λέων
Έχεις μια ιδιαίτερη ανάγκη να συμμετέχεις, να συνεισφέρεις και να αισθάνεσαι συνδεδεμένη σήμερα και μπορεί επίσης να σημαίνει ότι είσαι πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο εάν οι άλλοι είναι απόμακροι ή δεν είναι ενθουσιώδεις. Είναι επίσης πιθανό να ανακαλύψεις χρήσιμες πληροφορίες για θέματα καριέρας ή χρήματος. Είναι γενικά ευνοϊκές λίγες μέρες  για να συνδεθείς με άτομα ή πληροφορίες που σε βοηθούν να δεις μια νέα πορεία στις πρακτικές σου υποθέσεις.

Παρθένος
Η εστίαση σου μετατοπίζεται σε πιο πρακτικές υποθέσεις καθώς σήμερα εξελίσσεσαι, αλλά είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μάθηση και πνεύμα. Ωστόσο η συζήτηση για συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να μην είναι τόσο αποδοτική, όσο η εργασία με γεγονότα και αριθμούς. Οι λέξεις που εκφράζονται τώρα μπορεί να προσελκύσουν κάποια κριτική. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι βαλτωμένη με θέματα ρουτίνας που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα  ταλέντα σου ή να ανοίξεις τα φτερά σου κατά διαστήματα σήμερα.

Ζυγός
Οι άνθρωποι δεν συμφωνούν πολύ σήμερα αλλά μπορείς να σημειώσεις κάποια σταθερή πρόοδο σε συναισθηματικό επίπεδο ωστόσο. Αντί να ανησυχείς για το πως τα πας ή εάν είσαι πίσω ή μπροστά επικεντρώσου σε αυτό που χρειάζεται επιδιόρθωση. Η αρνητική σκέψη ή η κριτική μπορεί να είναι αποθαρρυντική αλλά το να κάνεις κάποια επεξεργασία ή αναθεώρηση θα είναι χρήσιμη μακροπρόθεσμα. Το άνοιγμα σε νέους τρόπους αλληλεπίδρασης έχει τις ανταμοιβές του.

Σκορπιός
Οι διαφωνίες μπορεί να σε ενοχλήσουν περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα και μπορεί να νιώσεις λίγο απογοητευμένη. Ίσως είναι καλή ιδέα να εστιάσεις περισσότερο την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα παρά σε κοινωνικά μόνο προς το παρόν. Είναι γενικά ένας χρόνος για έρευνα, οικονομικά ή στενές σχέσεις, αλλά μπορεί να εμφανιστούν σχετικά ελαττώματα που απαιτούν προσαρμογές ή τροποποιήσεις πριν προχωρήσεις.

Τοξότης
Υπάρχει μια γενική τάση οι άνθρωποι να είναι λίγο πιο αρνητικοί ή επικριτικοί σήμερα. Είναι πιο εύκολο να δεις τα ελαττώματα ή τα μειονεκτήματα των καταστάσεων. Ωστόσο αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου και να εργαστείς για τον εντοπισμό και τη διόρθωση προβληματικών περιοχών. Μην δίνεις τόσο βάρος σ’ αυτά που λένε ή σκέφτονται οι άλλοι. Ευτυχώς μπορεί να υπάρξουν μερικές καλές ιδέες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εργασία.

Αιγόκερος
Αναγνωρίζεις πράγματα που δεν σου αρέσουν σήμερα, καθώς τα ελαττώματα σε τρέχοντα σχέδια ή μεθόδους γίνονται πιο εμφανή. Ίσως είναι καλύτερο να εκπληρώσεις καθήκοντα που πρέπει να κάνεις και να αποφύγεις την αναβολή λόγω μιας προσωρινής πτώσης κινήτρων. Ευτυχώς οι αναθεωρήσεις που κάνεις τώρα αξίζουν τον χρόνο σου. Επίσης χρήσιμες συνδέσεις, νέα ή ιδέες μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου ανεβάζοντας τη διάθεση σου. Θα διαπιστώσεις ότι το να είσαι ευγενική με τους άλλους βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων κι αυτό κάνει τη ζωή σου καλύτερη.

Υδροχόος
Με την τάση να βλέπεις τα πράγματα για τα ελαττώματα τους σήμερα δεν είναι ιδανική η στιγμή για να παρουσιάσεις μια σημαντική ιδέα ή να κερδίσεις υποστήριξη. Είναι γενικά καλή ιδέα να είσαι πιο προσεκτική στο πως εκφράζεσαι για την αποφυγή παρεξηγήσεων.  Βλέπεις επίσης προβληματικές περιοχές στα σχέδια ή τις σχέσεις σου πιο ξεκάθαρα αλλά ίσως σε σημείο υπερβολής. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για οικονομικά, για έρευνα και για οικιακά θέματα και μπορείς σ’ αυτούς τους τομείς να κάνεις βελτιώσεις.

Ιχθείς
Υπάρχει μια τάση να βλέπεις τα προβλήματα περισσότερο από τις ευκαιρίες σήμερα ή οι ευθύνες σου να σου φαίνονται πιο επιβαρυντικές από ότι συνήθως. Κατά πάσα πιθανότητα όλα είναι θέμα αντίληψης. Επιδίωξε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες αλλά που θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν τα σχέδια σου.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα