Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου μπορεί να είναι λίγο σκληρή. Αν ακούσεις ή αναζητήσεις κάποια συμβουλή, να ξέρεις ότι μπορεί να είναι χρήσιμη, δεν θα είναι όμως αυτό θέλεις να ακούσεις. Υπάρχει περίπτωση να έρθει στο προσκήνιο τώρα μια παλιά υποχρέωση που πιθανότατα αφορά σε έναν φίλο. Κι αν αισθάνεσαι μόνη, ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή. Η στρατηγική που ακολουθείς για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου αποδεικνύεται σωστή. Θυμήσου να εστιάζεις σε αυτά που γνωρίζεις και να τα εξελίσσεις βήμα-βήμα.

Ταύρος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου στον ηλιακό 10ο οίκο σου είναι μια υπενθύμιση των ευθυνών και των στόχων σου. Αναγνωρίζεις ότι είναι αναγκαίο να εργαστείς πιο σκληρά για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση. Οπότε η απόδοσή σου και τα επιτεύγματά σου είναι το επίκεντρο. Μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και ως αποτέλεσμα να νιώσεις την απώλεια της ελευθερίας σου. Βλέπεις όμως ξεκάθαρα την πραγματικότητα μιας κατάστασης κι αυτό είναι θετικό.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος και ο Κρόνος συναντιούνται στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αξιοποιήσεις παραγωγικά τον χρόνο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις πρακτικές σου δεξιότητες. Σοβαρές συζητήσεις είναι πιθανές. Αν νιώθεις ότι χάνεται ο ενθουσιασμός σου, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους, να επιβραδύνεις τα πράγματα και να αξιολογήσεις την κατάσταση πιο ρεαλιστικά. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος.

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου μπορεί να ρίξει φως σε προβληματικές περιοχές, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με μια κοντινή σου σχέση ή ένα οικονομικό θέμα. Μόλις ξεπεράσεις το έντονο στάδιο των συνειδητοποιήσεων, είσαι σε θέση να αποδεχτείς ή να απορρίψεις την πραγματοποίηση ενός έργου ή την εξέλιξη μιας σχέσης. Δώσε όμως λίγο χρόνο γιατί δεν έχεις ακόμη ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση. Τα σαφή όρια τώρα είναι απαραίτητα.

Λέων

Ο κυβερνήτης σου Ήλιος συναντιέται με τον Κρόνο σήμερα στον τομέα της συνεργασίας σου. Με αυτήν τη διέλευση μπορεί να νιώσεις το βάρος μια στενής σχέσης αυτήν τη βδομάδα. Εάν οι άλλοι απαιτούν πάρα πολλά από σένα, ίσως χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια. Είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό των δεσμεύσεων σου απέναντι στους άλλους. Υπάρχει περίπτωση να νιώσεις και μια μικρή απογοήτευση, αν δεν έχεις κάποιον που μπορείς να πεις ειλικρινά το πως νιώθεις. Βλέπεις τα δυνατά σημεία, αλλά και τις αδυναμίες των ανθρώπων γύρω σου και αυτό κάνει πιο εύκολες τις αποφάσεις.

Παρθένος

Ο Ήλιος συναντά τον Κρόνο σήμερα και αυξάνονται οι ευθύνες στη δουλειά, αλλά και μικροδουλειές της καθημερινότητάς σου. Από τη μία οι συζητήσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες έως και μεθυστικές, από την άλλη οι σκέψεις σου ίσως είναι λίγο βαριές. Όσο πιο ξεκάθαρα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα, τόσο πιο σίγουρη για να προχωρήσεις με ρεαλιστικές προσδοκίες, θα αισθάνεσαι. Στόχος είναι να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι μπορείς ώστε να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου. Μπορείς να επαναξιολογήσεις συγκεκριμένες εργασίες, να δεις τα ελαττώματα και τα αδύναμα σημεία σε καταστάσεις, όμως άφησε λίγο τον χρόνο να περάσει γιατί ίσως σε κάνουν λίγο υπερβολική οι σημερινές διελεύσεις.

Ζυγός

Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Κρόνου εστιάζεις και εξετάζεις την πιο σοβαρή πλευρά των σχέσεων, των συμμαχιών και των έργων σου. Η κριτική κάποιου ή μια νέα πληροφορία θα μπορούσε να πλαισιώσει τα πράγματα διαφορετικά, οδηγώντας σε μια επαναξιολόγηση. Απόφυγε μια παρορμητική δέσμευση πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, γιατί τελικά μπορεί να καταλήξει πιο δύσκολη από ότι περίμενες η εκπλήρωσή της. Δώσε χρόνο στις νέες ιδέες και στις αποφάσεις και μην βιαστείς. Με τη συμμετοχή του Κρόνου είναι καλύτερο να εξετάσεις τρόπους να απλοποιήσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός

Η ανάγκη να συγκεντρωθείς και να ξαναβρείς τον ρυθμό σου είναι έντονη με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ενώνονται στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Ο Ήλιος σου υπενθυμίζει τις ευθύνες σου και τα καθήκοντά σου απέναντι στην οικογένεια ή στα κοντινά σου άτομα. Ο Κρόνος αγαπά τους κανόνες και σε “επαναφέρει” στην τάξη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αντιμετωπίσεις τις πιέσεις και τις υποχρεώσεις σου και όχι να τα αναβάλλεις. Μπορεί οι άλλοι να μην μπορούν να σε βοηθήσουν αυτήν τη στιγμή, οπότε κάνε ό,τι μπορείς μόνη σου.

Τοξότης

Με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ενώνονται στον τομέα της επικοινωνίας σου παίρνεις τα πράγματα αρκετά σοβαρά. Δεν είναι τόσο εύκολη η συνεργασία με τους άλλους αυτήν τη στιγμή, επομένως χειρίζεσαι όπως μπορείς τα πράγματα μόνη σου. Μια εργασία στην οποία πίστευες ίσως παρουσιαστεί ξανά και η επανάληψη θα μπορούσε να αποδειχθεί θετική. Ίσως πάλι να σε προβληματίσει και να σε απογοητεύσει λίγο μια επικοινωνία. Οι ευθύνες μπορεί να σε βαραίνουν πολύ σε αυτήν τη φάση, αλλά αν τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και βήμα-βήμα θα διαπιστώσεις πως προχωράς σωστά.

Αιγόκερος

Μπορεί να προκύψει μια οικονομική κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσεις, με τον Ήλιο και τον Κρόνο να συναντιούνται στον τομέα των πόρων σου. Με αυτήν τη διέλευση να φωτίζει προβληματικές περιοχές, ο χειρισμός των γεγονότων με ωριμότητα είναι η καλύτερη στρατηγική. Παράλληλα, σου επιτρέπει να δεις καθαρά όλα εκείνα που πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις και να ενισχύσεις τη ζωή σου. Κοίταξε με ειλικρίνεια ένα σχέδιο, ένα έργο ή έναν τομέα της ζωής σου που σε έχει κρατήσει πίσω.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σου σήμερα, ξεκαθαρίζει η εικόνα ενός θέματος και θυμάσαι τη σημαντικότητα των ορίων. Στη ιδανική περίπτωση, αυτή η διέλευση σε παρακινεί να λύσεις ένα ζήτημα, να ξεμπερδέψεις μαζί του και να το αφήσεις πίσω σου. Ίσως υπάρξει μια νέα προοπτική η οποία σου αλλάζει διαδρομή. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε μια ευθύνη ή σε ένα σχέδιο και σε βάζει στη διαδικασία να επανεξετάσεις κάποιες λεπτομέρειες. Είναι λίγο πιο εύκολο να δεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων σήμερα, αλλά αρκετά σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ιχθείς

Μερικές φορές πρέπει κάποια όρια και μερικοί κανόνες να διαλυθούν ώστε να μπορέσεις να τα ξαναχτίσεις από την αρχή για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα τον καινούριο σου εαυτό. Με τον Ήλιο και τον Κρόνο να ευθυγραμμίζονται σήμερα, αντιμετωπίζεις ένα θέμα αυτήν τη βδομάδα που τελικά σε βοηθά να εξελιχθείς και να προχωρήσεις μπροστά. Ίσως χρειαστεί να υποστηρίξεις κάποιον σήμερα κι αυτό θα είναι για σένα μια πνευματική ανταμοιβή. Κάτι από το παρελθόν που έμεινε άλυτο μπορεί να επανεμφανιστεί και να απαιτήσει την προσοχή σου.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα