Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Δία σε αρμονία με τον Ουρανό αυτή θα μπορούσε να είναι μια λαμπρή περίοδος για να αξιοποιήσεις στο έπακρο όσα έχεις, να βελτιώσεις την κατάσταση των οικονομικών σου και να χρησιμοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα με δημιουργικούς και ίσως κερδοφόρους τρόπους. Οι ευκαιρίες παρουσιάζονται απροσδόκητα ή συμβαίνουν συμπτώσεις που σε ωθούν σε έναν νέο δρόμο πιο συναρπαστικό. Βρίσκεις τρόπους να συνδυάσεις το παλιό με το νέο με μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος
Με τον Δία σε αρμονία με τον Ουρανό οι φιλίες μπορούν να δημιουργηθούν γρήγορα ή απροσδόκητα και αποκτάς νέες δυνατότητες σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι επίσης μια εποχή τολμηρών νέων ιδεών και συναρπαστικών προοπτικών. Μια διαδικτυακή επιχείρηση μπορεί να είναι μια θετική εστίαση. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα και λαχταράς την προσοχή και την αλληλεπίδραση. Η τάση σου να ονειρεύεσαι ασυνήθιστες στρατηγικές βοηθά την επίτευξη των στόχων σου.

Δίδυμοι
Προηγούμενες καλές πράξεις ή δουλειά που έκανες στο παρελθόν τώρα σε ωθούν προς τους στόχους σου. Με μια διέλευση Δία – Ουρανού λίγη τύχη ή ηρεμία συμβάλει στη βελτίωση της καριέρας, της φήμης σου ή των σχεδίων που έχεις για την πορεία της ζωής σου. Νιώθεις πιο ελεύθερη ή πιο σίγουρη επιδιώκοντας τα όνειρα και τους στόχους σου. Σήμερα έχεις την τάση να θέλεις να μείνεις κοντά στο σπίτι και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα μπορούσες να ξαναδείς καταστάσεις του παρελθόντος κυρίως στα συναισθηματικά.

Καρκίνος
Καθώς προσεγγίζεις τις φιλίες με πρωτότυπους τρόπους αυτές τις μέρες μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για διεύρυνση του μυαλού ή της περιπέτειας στη ζωή σου. Η σημερινή διέλευση Δία – Ουρανού ανοίγει το μυαλό σου σε δυνατότητες δικτύωσης, σύνδεσης με μια ομάδα ή στην επιδίωξη νέων και συναρπαστικών τρόπων σκέψης. Οι επικοινωνίες ανοίγουν και νιώθεις μια υπέροχη αίσθηση απελευθέρωσης και προοδευτικά συναισθήματα σχετικά με την αυτοέκφραση, τη δικτύωση και τις φιλίες. Οι άλλοι γοητεύονται ιδιαίτερα σήμερα από την παρουσία σου κι έτσι μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Με τον Δία και τον Ουρανό σε αρμονία σήμερα είναι καιρός να σκεφτείς πιο προοδευτικά και δημιουργικά. Η προθυμία να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις φέρνει ανταμοιβές και οι εκπλήξεις που σχετίζονται με την υποστήριξη ή τα δάνεια, εμφανίζονται δυνατά προωθώντας τους στόχους σου. Οι ξαφνικές ιδέες και οι ευκαιρίες για συναισθηματική ανανέωση ή θεραπεία ενδυναμώνουν τώρα και επηρεάζουν θετικά τα σχέδια καριέρας ή της πορείας ζωής σου.

Παρθένος
Μέσα από νέες ιδέες, μελέτες ή εμπειρίες αυτές τις μέρες επαναφέρεις την εμπιστοσύνη σε μια σχέση ή ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σου σε εμπνέει να μάθεις και να αναπτυχθείς. Ο Δίας στον τομέα της συνεργασίας σου εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον τομέα του πνεύματός σου και η σύνδεση με σημαντικούς ανθρώπους είναι ισχυρή και εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδιά σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα φέρνει θαμμένα συναισθήματά σου στην επιφάνεια.

Ζυγός
Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί να είναι συναρπαστικές και να χτίσουν την αυτοπεποίθησή σου με τον Δία σε αρμονία με τον Ουρανό. Μια νέα στάση μπορεί να έρθει φυσικά. Το κλειδί της ευτυχίας είναι το να είσαι ανοιχτόμυαλη και να διασκεδάζεις με προοδευτικά συναισθήματα και ιδέες σχετικά με το πώς χειρίζεσαι τα χρήματα ή το πώς κάνεις τη δουλειά σου. Επίσης είναι δυνατή η μέρα για μια συγχώρεση που ίσως να αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια λαμπρή περίοδος για κοινωνικές δραστηριότητες και διαπραγματεύσεις, μια θετική περίοδος για τις σχέσεις σου γενικά με τον Δία και τον Ουρανό σε αρμονία. Θα μπορούσες επίσης να κάνεις ένα ευχάριστο διάλειμμα ή να κάνεις μια έκπληξη στη ζωή κάποιου. Είσαι εξαιρετικά ελκυστική και έτσι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες. Είναι μια καλή περίοδος για να εξοικονομήσεις χρήματα μέσω της δημιουργικότητάς σου ή τα χόμπι σου.

Τοξότης
Οι νέες προσεγγίσεις μπορούν να φέρουν φρέσκια ενέργεια και υπέροχα οφέλη, με τον Δία και τον Ουρανό σε αρμονία. Καθώς επιδιώκεις την άνεση στις οικογενειακές αλληλεπιδράσεις και στην καθημερινή ζωή σου εμφανίζονται ευκαιρίες για βελτίωση. Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για σκέψη που αφορά στις τεχνολογικές αναβαθμίσεις, τις βελτιωμένες μεθόδους και τις καινοτόμες προσεγγίσεις. Αξιολόγησε τις προτεραιότητες σου προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία σου.

Αιγόκερος
Με μια διέλευση του Δία με τον Ουρανό καθώς πιέζεις τα όριά σου δημιουργικά και ρομαντικά, εκφράζεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη επιτυχία παντού. Βρίσκεις εντελώς καινούρια κανάλια για να εκφράσεις τον εαυτό σου, τη στοργή και την αγάπη σου. Νέες ιδέες και εξελίξεις σε τομείς μάθησης, σπουδές ή σε δραστηριότητες που αφορούν στην επικοινωνία φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η έμπνευση σου επίσης δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σχέδια σου.

Υδροχόος
Σκέφτεσαι προοδευτικά με τρόπους που μπορούν να ενισχύσουν την ασφάλειά σου με τον Δία σε αρμονία με τον Ουρανό. Για καλύτερα αποτελέσματα και για να ανοίξεις τον εαυτό σου σε δυνατότητες και ευκαιρίες στόχευσε στο να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη. Ένας ενθουσιασμός που υπάρχει γύρω από τα οικονομικά και κάποιες προσπάθειες που σχετίζονται με το σπίτι ή τα θέματα αυτοεκτίμησης σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ο Δίας σε βοηθά να εστιάσεις στο μέλλον και όχι στα λάθη του παρελθόντος.

Ιχθείς
Με τον Δία σε αρμονία με τον Ουρανό μπορείς να επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα νέο κανάλι στην αυτοέκφρασή σου. Υπάρχει μια έντονη αίσθηση απελευθέρωσης και ελευθερίας από περιοριστικές, άκαμπτες ή αποπνικτικές συνθήκες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου και αναζητάς κάποια στοιχεία ή σχόλια. Είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα ή να μάθεις μια άλλη πλευρά μιας ιστορίας.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα