Categories: Lifestyle

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Share

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο επικοινωνιακός πλανήτης, ο Ερμής, ξεκινά σήμερα τη διέλευσή του στον ηλιακό 9ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 6/12. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε το ταξίδι της στον ίδιο τομέα από χθες και ενδιαφέρεσαι ακόμα περισσότερο να μάθεις, να μοιραστείς ή να κάνεις νέα πράγματα. Αυτός ο κύκλος του Ερμή υποστηρίζει ιδιαίτερα τις επικοινωνίες και είναι υπέροχος για να εμπνέει ενθουσιασμό και αυξημένη πίστη. Σου διεγείρει την επιθυμία για μάθηση. Ωστόσο η σημερινή Σελήνη σε βοηθά να δεις τις σημαντικές λεπτομέρειες που κρατούν τη ζωή σου σε στασιμότητα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μετακόμισε χθες στον τομέα της οικειότητάς σου και ο Ερμής κάνει σήμερα το ίδιο. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα συλλέγεις κάθε είδους πληροφορία που σου είναι χρήσιμη και θα σου είναι πιο εύκολο να διαβάζεις πίσω από τις γραμμές. Φέρνεις περισσότερη λογική και αντικειμενικότητα σε θέματα που είναι ευαίσθητα ή οικεία. Μαζί αυτές οι διελεύσεις δίνουν περισσότερη εστίαση στον εσωτερικό κόσμο και τις στενές σχέσεις σου. Η πραγματοποίηση βαθύτερων αλλαγών που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τη ζωή σου μπορεί να είναι ισχυρή.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για να κατανοήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου λίγο πιο ξεκάθαρα. Ήρεμες δραστηριότητες και έργα που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση και την ανάπτυξη φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα αυτήν τη στιγμή. Επίσης σήμερα ο Ερμής μετακινείται στο απέναντί σου ζώδιο μέχρι τις 6/12. Επωφελήσου για να σκεφτείς προβληματικές περιοχές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Μπορεί να προσεγγίσεις κάποιον που σε τονώνει πνευματικά ή να κάνεις πιο συχνές συζητήσεις με άλλους. Οι συνεργασίες, οι διαπραγματεύσεις, ο συμβιβασμός και η ισορροπία είναι τα μεγαλύτερα θέματα στη ζωή σου ειδικά με την Αφροδίτη στον ίδιο τομέα.

Καρκίνος
Ο Ερμής κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και σε προδιαθέτει να δίνεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, καθώς και το να λύνεις προβλήματα. Μέχρι τις 6/12 μπορείς να μάθεις πολλά και να μιλήσεις για προβλήματα εργασίας ή και υγείας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την περίοδο για να διευθετήσεις τις σημαντικές λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Βρες πρακτικούς τρόπους για να βελτιώσεις τις συνήθειές σου, αλλά φρόντισε να εξισορροπήσεις τη δουλειά με την ξεκούραση. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για αυτοέκφραση, επικοινωνία, δικτύωση και φιλία.

Λέων
Από σήμερα και έως τις 6/12 ο Ερμής διέρχεται στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από χθες σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και μαζί αυτοί οι δυο πλανήτες σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις μια πιο ομαλή και φυσική ροή επικοινωνίας στη ζωή σου. Οι ιδέες σου γίνονται δεκτές και οι άλλοι θαυμάζουν την εξυπνάδα σου. Αναζητάς διασκεδαστικές μορφές πνευματικής διέγερσης και μπορεί να ελκύεσαι από άτομα που είναι συμβατά μαζί σου νοητικά. Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να αξιολογήσεις τους πόρους, τα χρήματα και τις δυνατότητές σου.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και λαχταράς μια σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Μπορεί να νιώσεις σαν να ζωντανεύεις συναισθηματικά. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης τον πλανήτη της επικοινωνίας που τυχαίνει να είναι και ο κυβερνήτης σου, στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 6/12 φέρνει μια πιο ζωντανή, πιο επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στο σπίτι και την προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη μόλις κατευθύνθηκε στον ίδιο τομέα και εστιάζεις ακόμη περισσότερο στον εσωτερικό κόσμο σου.

Ζυγός
Προτιμάς να μην είσαι στο επίκεντρο της προσοχής σήμερα, καθώς χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα με τη διέλευση της Σελήνη στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο. Ο Ερμής κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου όπου ταιριάζει και ζωντανεύει. Ο κύκλος που ακολουθεί είναι καλός για να εκφραστείς, να μάθεις, να μελετήσεις και να κοινωνικοποιηθείς. Αν και δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να εστιάσεις και να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο θέμα, η διαφοροποίηση μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου προς το παρόν.

Σκορπιός
Ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 6/12. Η Αφροδίτη μόλις μετακινήθηκε στον ίδιο τομέα και ξεκινάς μια αρκετά πρακτική και λογική περίοδο. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις τον προϋπολογισμό σου, να πραγματοποιήσεις χρήσιμες αγορές, να καταλήξεις σε συμφωνίες και έργα που θα αποδώσουν στη συνέχεια. Ίσως χρειαστεί να λάβεις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις ή αναζητάς σχόλια σχετικά με την αξία σου από τους άλλους. Η ικανότητά σου να λαμβάνεις τεκμηριωμένες αποφάσεις ενισχύεται σημαντικά.

Τοξότης
Ο Ερμής σήμερα κινείται στο ζώδιό σου και θα παραμείνει έως τις 6/12. Η Αφροδίτη επίσης μόλις χθες επισκέφτηκε το δικό σου ζώδιο. Αυτές οι διελεύσεις σε βάζουν σε πιο ισχυρή θέση για να εκφραστείς καθαρά και αποτελεσματικά και να αποκτήσεις συμμάχους. Με τον Ερμή εδώ, θα μπορούσες να πάρεις περισσότερες ελκυστικές αποφάσεις. Σίγουρα μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι το να σκέφτεσαι υπερβολικά είναι αντιπαραγωγικό. Η σημερινή Σελήνη στρέφει την προσοχή σου στους πιο μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη είναι πλέον κρυμμένη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και σήμερα ο Ερμής ξεκινά την επίσκεψή του στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η διέλευση τείνει να σε τραβά προς τα μέσα και είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για να αξιοποιήσεις την εσωτερική σου σοφία. Αξιολογείς τη ζωή σου από διαφορετική οπτική γωνία βλέποντας διαφορετικά επίπεδα σε κάθε κατάσταση έως τις 6/12. Είσαι πιο ευαίσθητη στις συζητήσεις αλλά και αρκετά δεκτική ψυχικά. Πολλά έργα, σχέδια και αποφάσεις τείνουν να βρίσκονται σε στάδιο κύησης και μπορεί να σκέφτεσαι και να μιλάς για το παρελθόν πιο συχνά τις επόμενες βδομάδες.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη μετακόμισε χθες στον κοινωνικό σου τομέα και ο Ερμής κατευθύνεται σήμερα, τονίζοντας την ανάγκη σου να μοιράζεσαι και να συνδέεσαι. Η κοινή χρήση της εμπειρίας με άλλους είναι ισχυρή. Μπορεί να υπάρξουν αξιοσημείωτες συζητήσεις, σκέψεις, ιδέες και εμπειρίες μάθησης που πυροδοτούνται μέσω φίλων, δικτύων ή ομάδων τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ερμής εδώ μέχρι τις 6/12 μπορεί να σου ξυπνήσει το ενδιαφέρον για ένα όνειρο ή έργο. Το μυαλό σου είναι πιο εφευρετικό και ανοιχτό και οι στόχοι της ευτυχίας ή η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη μόλις μετακόμισε στον ηλιακό 10ο οίκο σου και σήμερα ο Ερμής εισέρχεται επίσης. Με τον Ερμή στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος μέχρι τις 6/12, οι επικοινωνίες σου φαίνεται να μετράνε περισσότερο και ο κόσμος σε ακούει. Μπορεί να υπάρξει μια νέα, πιο έντονη εστίαση στις επικοινωνίες στην εργασία σου. Θα μπορούσες αυτές τις μέρες να κάνεις καλύτερο προγραμματισμό για να επιτύχεις τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις ευθύνες σου. Αυτές οι διελεύσεις ζωντανεύουν την καριέρα και τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα σε κοινωνικό και ψυχικό επίπεδο.

Πηγή: tlife.gr