Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να δεις τις προτεραιότητές σου και να διαπιστώσεις τι είναι πολύτιμο και αξίζει τον κόπο σου. Με τον Άρη σε έναν παρασκηνιακό τομέα του ηλιακού σου χάρτη μπορεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για την ολοκλήρωση έργων ή για τη σωματική και συναισθηματική ανανέωση. Ωστόσο, παραμένεις σε ένα στάδιο προγραμματισμού και έχεις την τάση να κρατάς πολλά πράγματα για τον εαυτό σου ή να αποσύρεσαι από τη λήψη αποφάσεων. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, βγες από το καβούκι σου και αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ.

Ταύρος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ιδιαίτερα καλές για μάθηση, ανταλλαγή και επικοινωνία. Μπορεί να εμπνεύσεις κάποιον με μια ιδέα ή μια μοναδική προοπτική. Νιώθεις πιο άνετα με τους άλλους ή απολαμβάνεις ιδιαίτερα να επιδιώξεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να δώσεις φυσική μορφή στα συναισθήματά σου μπορεί σε να ελκύσουν ή ο ενθουσιασμός σου για ένα έργο κυριαρχεί ευχάριστα στην ημέρα. Αν είσαι μόνη ερωτικά, μια μικρή μελαγχολία σου προκαλούν σκέψεις του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον 8ο ηλιακό σου οίκο σήμερα και αύριο είναι μια καλή στιγμή για παρατήρηση και στρατηγική. Έχεις ένα ιδιαίτερο συναίσθημα για τις προτεραιότητές σου αλλά είσαι επίσης σε επαφή με την ανάγκη για συναισθηματική αναπλήρωση. Οι συνδέσεις που κάνεις σήμερα είναι διεγερτικές και χρήσιμες, έστω κι αν τώρα δεν το καταλαβαίνεις. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, αναπολήσεις και συνειδητοποιήσεις.

Καρκίνος
Η ικανότητά σου να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη σήμερα. Η Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι και αύριο, σου υπενθυμίζει την ανάγκη για μια διαφορετική προοπτική ή ισορροπία στη ζωή σου. Υπάρχει κυρίως θετική ενέργεια μαζί σου σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις και στις αλληλεπιδράσεις. Η μέρα είναι καλή για αυτοέκφραση, αγάπη και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη ερωτικά, μην αφήνεις το μυαλό σου να στήνει παγίδες που σχετίζονται με το παρελθόν.

Λέων
Απολαμβάνεις περισσότερο ενθουσιασμό για τα έργα και τις επιδιώξεις σου ή τη δουλειά και τη ρουτίνα σήμερα και αύριο. Είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις σε βελτιώσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις πιο οργανωμένη και έτοιμη για δράση. Η προσπάθεια για να διατηρήσεις την τάξη στη ζωή σου θα είναι καθημερινή από δω και πέρα. Η βαθύτερη σκέψη και η κατανόηση είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια σε ειδικά έργα, διασκέδαση ή τις δημιουργίες σου σήμερα και αύριο με τη Σελήνη στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Οι διελεύσεις υποστηρίζουν γόνιμες, ευχάριστες αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Έκφρασε τα συναισθήματά σου χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες και να είσαι βέβαιη ότι θα νιώσεις καλύτερα. Η παρορμητικότητα θα βοηθήσει στο να φύγει ένα βάρος από πάνω σου.

Ζυγός
Η Σελήνη σήμερα και αύριο διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και σε ωθεί να αποσυρθείς κάπως από τις πολλές υποχρεώσεις. Χρειάζεσαι χρόνο να επεξεργαστείς τα πράγματα και να συγκεντρωθείς περισσότερο. Η εξοικείωση είναι πιο ελκυστική από το συνηθισμένο. Καθώς η σύνδεσή σου ή η εργασία και τα κίνητρά σου ενισχύονται γίνεσαι πιο αποτελεσματική. Τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και ίσως και λόγω των ημερών να αισθάνεσαι πιο ευάλωτη.

Σκορπιός
Σήμερα και αύριο οι μέρες σου είναι ζωηρές, ειδικά σε νοητικό επίπεδο. Η Σελήνη ξοδεύει χρόνο στον τομέα των επικοινωνιών σου και σε ενθαρρύνει να συνδεθείς και να μάθεις. Είναι μια καλή στιγμή για να προσεγγίσεις με σιγουριά τους άλλους με δημιουργικούς, συμπονετικούς και στοργικούς τρόπους. Βοηθάς στην επίλυση των προβλημάτων των άλλων με έναν μαγικό τρόπο.

Τοξότης
Αξιοποιείς τη διαίσθησή σου πιο εύκολα καθώς επικεντρώνεσαι στη δουλειά ή τις πρακτικές υποθέσεις σου σήμερα και αύριο. Η αίσθησή σου για τα χρήματα ή τα επαγγελματικά ζητήματα είναι επίκαιρη, κυρίως επειδή δεν παραβλέπεις προβληματικές περιοχές. Στόχος να επιλέξεις σήμερα δραστηριότητες που σε κρατούν προσγειωμένη. Αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με νέες γνωριμίες που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου.

Αιγόκερος
Φρέσκια ενέργεια είναι μαζί σου για μελέτες, έργα και ψυχικά ενδιαφέροντα σήμερα. Ο ενθουσιασμός σου χτίζεται και είναι πιθανό να απολαύσεις τις προκλήσεις του να μάθεις κάτι νέο. Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου όλη μέρα και με τις αρμονικές όψεις με τον Άρη και τον Ουρανό η επιθυμία να ενεργήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματα ή τη διαίσθησή σου είναι πιο ισχυρή από το συνηθισμένο. Μπορείς να γίνεις απίστευτα πειστική και γοητευτική.

Υδροχόος
Θα μπορούσες σήμερα να λειτουργήσεις κατά κάποιον τρόπο στα παρασκήνια με τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου ή να προχωρήσεις προς την τελική ευθεία ενός έργου. Προσπάθησε να βρεις λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου, θα κερδίσεις πολλά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ιδέες, για να διαχειριστείς χρήματα ή να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή και πορεία. Το συναίσθημα, ο έρωτας και το φλερτ επίσης ευνοούνται.

Ιχθείς
Είναι φυσικό να κάνεις διαφορετικά πράγματα σήμερα και μπορείς να προσεγγίσεις τους άλλους ή να εκφράσεις μια κρυφή πλευρά του εαυτού σου. Η αλληλεπίδραση με έναν φίλο ή ένα δίκτυο μπορεί να είναι ευχάριστη και ενισχυτική. Νιώθεις ιδιαίτερα συνδεδεμένη συναισθηματικά και πνευματικά με ανθρώπους της ζωής σου και είναι εξαιρετική η στιγμή για να βελτιώσεις, αλλά και αν επωφεληθείς από αυτό. Ωστόσο μην πιέζεις καταστάσεις που σχετίζονται με το συναίσθημα και τον έρωτα.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα