Categories: Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Share

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα της χαράς και της ευχαρίστησής σου και εσύ αναζητάς τονωτικές και αναζωογονητικές δραστηριότητες. Το τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου είναι η τελική από τρεις όψεις που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο. Οι εντάσεις που σχετίζονται με τη μετατόπιση πηγών χρημάτων ή μια αλλαγή στάσης απέναντι στα προσωπικά υπάρχοντα, πιθανότατα να σου δημιουργήσουν επιπλέον άγχος. Απόφυγε ή έλεγξε τις αρνητικές σκέψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, της ασφάλειας και της προσωπικής σου ζωής. Αναζητάς λίγη άνεση και χώρο για να επικεντρωθείς. Ωστόσο οι σημερινές ενέργειες και η τετράγωνη όψη του Κρόνου – Ουρανού είναι η τελευταία από τις τρεις από τις αρχές του έτους, κάνουν λίγο δύσκολη την ενσωμάτωση των αναγκών σου για σταθερότητα και ταυτόχρονα ανεξαρτησία. Είναι καιρός ωστόσο να απελευθερωθείς από ξεπερασμένες συνήθειες και να χτίσεις νέες και πιο υγιεινές.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου κεντρίζοντας την περιέργειά σου. Μπορεί να αισθανθείς λίγο στην μπρίζα ωστόσο με τον Κρόνο και τον Ουρανό να σχηματίζουν ένα τετράγωνο, παλεύεις να αφήσεις το παρελθόν ή τα μακροχρόνια προβλήματα πίσω σου. Όσο απλοποιείς τα πράγματα τόσο μειώνεις το άγχος. Χρησιμοποιείς επίσης καλά τις ευαισθησίες σου βοηθώντας και κατανοώντας τους άλλους αντί να επιτρέπεις στις ανασφάλειές σου να σε επιβραδύνουν.

Καρκίνος
Μπορεί να αναδυθούν έντονα συναισθήματα που θα σε παρακινήσουν να κυνηγήσεις με σιγουριά τα ενδιαφέροντά σου. Η πρόσφατη στροφή του Χείρωνα σε ενθαρρύνει να δουλέψεις με τις ανασφάλειές σου σχετικά με την πορεία ή την κατεύθυνση στη ζωή σου, αντί να επιτρέψεις να σε περιορίσουν. Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας τείνουν να διεγείρουν την επαναστατικότητα. Μια όψη Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει την ημέρα και βλέπεις την κοινωνική σου ζωή σε αντίθεση με τον εσωτερικό κόσμο ή την οικεία ζωή σου. Ένα μέρος σου πειραματίζεται και με ένα άλλο θέλεις να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο έργο. Καιρός ωστόσο να αφήσεις κακές συνήθειες πίσω και να τις κάνεις παρελθόν.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σου που είναι ιδιαίτερα πολύχρωμα αυτό το διάστημα. Με τον Χείρωνα τώρα να είναι άμεσος, είναι πιθανό να νιώσεις καλύτερα εξοπλισμένη διανοητικά και συναισθηματικά για να αντιμετωπίσεις ζητήματα που θάφτηκαν ή παρασύρθηκαν κάτω από το χαλί. Επίσης είσαι λιγότερο διατεθειμένη να επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να σε εμποδίσουν να επιδιώξεις τις επιθυμίες σου.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξουν ανακαλύψεις για συναισθήματα ή ανασφάλειες που λειτουργούν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα εξοπλισμένη για να τα αντιμετωπίσεις και σύντομα οι ανασφάλειες δεν θα έχουν την ίδια δύναμη να σε εμποδίσουν να επιδιώξεις αυτό και αυτόν που θέλεις. Το τελευταίο τετράγωνο του Ουρανού – Κρόνου είναι σε ισχύ σήμερα και έτσι η επίτευξη καλύτερης ισορροπίας είναι πρόκληση και στόχος.

Ζυγός
Τώρα που ο Χείρωνας είναι άμεσος είσαι σε πιο ενεργή θέση για να αντιμετωπίσεις περίπλοκα συναισθήματα και πιο πρόθυμη να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις. Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων σου παρακινώντας σε να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα επαναστατικό κλίμα, καθώς ο Κρόνος και ο Ουρανός ολοκληρώνουν το τελευταίο τετράγωνο του έτους. Το ισχυρό αίσθημα ευθύνης σε οδηγεί στον σωστό δρόμο και οι αποφάσεις είναι ορατές.

Σκορπιός
Είσαι στοχευμένη και πρακτική με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου και πάλι σήμερα. Με την άμεση στροφή του Χείρωνα η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου να κάνεις αλλαγές που σε βοηθούν να θεραπεύσεις βελτιώνεται σταθερά. Οι καθημερινές ρουτίνες, η εργασία ή θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης θα ωφεληθούν. Είσαι έτοιμη να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες ή να τις χρησιμοποιήσεις για να βοηθήσεις ή να καθοδηγήσεις τους άλλους, αντί να περιποιηθείς τις πληγές σου τώρα και τους επόμενους μήνες.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου και μπορεί να θελήσεις να εξερευνήσεις κάτι νέο καθώς επιδιώκεις μια αλλαγή ρυθμού. Με την πρόσφατη άμεση στροφή του Χείρωνα μπορεί να υπάρξει μια περίσταση που σε ωθεί να αναλάβεις την ευθύνη μιας προβληματικής περιοχής ή να κατανοήσεις ένα πρόβλημα. Ένα τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό έχει επιρροή σήμερα, υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να βρεις τις ισορροπίες σου αλλά ωστόσο δημιουργεί μια ένταση. Πρόσεξε τη νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την απόδοσή σου στα εργασιακά.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και λίγη ενδοσκόπηση μπορεί να είναι ευεργετική. Είσαι λίγο πιο στρατηγική, προτιμάς να παρατηρείς παρά να αναλαμβάνεις δράση. Ωστόσο ένα τετράγωνο και το τελευταίο του κύκλου, προκαλεί μια ένταση. Αυτή η διέλευση συνέβη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια επέστρεψε τον Ιούνιο και σήμερα κάνει το τελευταίο πέρασμα. Οι ορμές και οι ανάγκες σου για αγάπη, αυθορμητισμό και δημιουργική έκφραση μπορεί συχνά να έρχονται σε σύγκρουση με την έντονη επιθυμία να νιώσεις άνετα.

Υδροχόος
Ζωτικής σημασίας αλήθειες έρχονται στο φως και μπορούν να προκαλέσουν κάθε λογής ασυνήθιστα ή ανάμεικτα συναισθήματα. Ευτυχώς είναι επίσης πιθανό να οδηγήσουν σε κρίσιμες προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις. Με ένα τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου που επηρεάζει την ημέρα, βρίσκεις τρόπους να ενισχύσεις τη ζωή σου και να δημιουργήσεις αντοχή και υπομονή έτσι ώστε να πετύχεις τους στόχους σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου της εργασίας και της υγείας σου, δίνοντας περισσότερη προσοχή από ότι συνήθως στις λεπτομέρειες, τις δουλειές ή τις ρουτίνες σου. Με τον Κρόνο και τον Ουρανό να σχηματίζουν το τελικό τετράγωνο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους, μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση ή πίεση. Στόχος σήμερα είναι να αποφύγεις την πολύ γρήγορη ή καταναγκαστική επικοινωνία. Ευτυχώς βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις και να επιλύσεις ζητήματα.

Πηγή: TLIFE