Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατο σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι το Σάββατο σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου όπου θα περάσει περισσότερο από επτά μήνες, διεγείροντας το μυαλό σου και ζωντανεύοντας την καθημερινότητα σου. Μέχρι τον Μάρτιο αυτή η παρατεταμένη διαμονή είναι εξαιρετική για την ανακάλυψη και την επιδίωξη ψυχικών ενδιαφερόντων, την επικοινωνία, τη μετακίνηση και τη σύνδεση. Δυσκολίες ή προκλήσεις είναι πιθανές σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σου και θα πρέπει να προσέξεις την ανυπομονησία. Ωστόσο αναπτύσσεις πνευματικά πάθη ή σπουδές και θα βρεις περισσότερο θάρρος να μοιραστείς τις ιδέες σου. Η ερωτική σου διάθεση συνεχίζει να παρασύρεται απ’ το πνεύμα και τον αέρα του καλοκαιριού και το παιχνίδι σε εξιτάρει.

Ταύρος
Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου και ξεκινά τη διέλευση του στον 2ο ηλιακό σου οίκο όπου θα παραμείνει περισσότερο από επτά μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου είναι πιθανό να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια για να εδραιωθείς ή να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ασφαλή. Η αποστολή σου είναι να εστιάσεις στην οικοδόμηση, την αναδιοργάνωση και την ανάπτυξη αυτών των πόρων που είναι πιο σημαντικοί για σένα. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή ανανεώνεται.

Δίδυμοι
Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου σήμερα και θα είναι καλεσμένος σου μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και μπορείς να ζήσεις μια επαγρύπνηση. Ο Άρης είναι φλογερός, διεκδικητικός και θαρραλέος και είναι βέβαιο ότι θα σε ενθουσιάσει και θα ζωντανέψει τα συναισθήματα σου. Τα επίπεδα ενέργειας αυξάνονται και νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου. Ωστόσο σήμερα κάτι που λες ή κάνεις θα μπορούσε να μεταδοθεί ή να ερμηνευτεί λανθασμένα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Καρκίνος
Ο Άρης σήμερα μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου και θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο απ’ τους συνηθισμένους δυο μήνες σε αυτόν τον τομέα -της επεξεργασίας, της ιδιωτικότητας και της αναθεώρησης. Στην πραγματικότητα ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και είναι ένα μήνυμα για σένα: να δώσεις περισσότερη προσοχή στην ανάγκη σου για ανανέωση. Η ενέργεια μπορεί να πέσει ενθαρρύνοντας σε να επιβραδύνεις, να αφομοιώσεις, να επεξεργαστείς και να ξεκουράζεσαι πιο συχνά. Άφησε τη φαντασία σου να σε παρασύρει στα θέματα του έρωτα.

Λέων
Ο Άρης εισέρχεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου και θα διασχίσει αυτή την περιοχή  μέχρι τον Μάρτιο,  μένοντας πολύ περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Αυτή η διέλευση αναδεικνύει την ανάγκη σου για ελευθερία, να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεσαι αυθεντικά. Επιδιώκεις να αισθάνεσαι λιγότερο περιορισμένη και έχεις κίνητρα για να επιδιώξεις τους στόχους και τα όνειρα σου με άμεσους, συγκεκριμένους τρόπους. Όταν ο Άρης κάνει προκλητικές όψεις κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή αναταραχές με φίλους.

Παρθένος
Ο Άρης μετακομίζει στον τομέα της φήμης και των ευθυνών σου και θα περάσει περισσότερο χρόνο απ’ το συνηθισμένο εκεί. Είναι ένας ανταγωνιστικός και ενεργητικός κύκλος για θέματα που σχετίζονται με στόχους ή επαγγελματικά. Ενώ μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις έχεις κίνητρα για να πιέσεις τον εαυτό σου να διαπρέψει και να βελτιωθεί, να εξετάσει μακροπρόθεσμους στόχους και να αναλάβει υποχρεώσεις.  Πρόσεξε σήμερα να μην πεις πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν.

Ζυγός
Με τον Άρη να κινείται σε ένα νέο ζώδιο μέχρι τον Μάρτιο του 2023 και σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο, σου προσφέρεται σημαντική ενεργειακή ώθηση. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι στρίβεις σε μια γωνία με αυξημένα επίπεδα ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Υπάρχει μια πιο γενική ποιότητα για εσένα που προσελκύει ενδιαφέρουσες εμπειρίες περιπέτειας. Σήμερα μια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει λίγο τα πράγματα γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις.

Σκορπιός
Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα για μια παρατεταμένη διαμονή. Αυτή η περίοδος, μέχρι τον Μάρτιο του 2023, είναι μια ευαίσθητη περίοδος για θέματα κοινής χρήσης και οικειότητας. Ενώ η επιφανειακή θερμότητα στις σχέσεις μειώνεται, τώρα εξετάζεις πιο βαθιές πτυχές. Η στρατηγική, η δύναμη και ο αυτοέλεγχος είναι θέματα. Σήμερα μια εκκολαπτόμενη αντίθεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα προκαλεί τη σκέψη και ανοίγει το μυαλό σου. Ωστόσο μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική και να προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις ειδικά με φίλους και εραστές.

Τοξότης
Ο Άρης εισέρχεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου όπου θα παραμείνει μεγαλύτερο διάστημα απ’ το συνηθισμένο και ανεβάζει τη θερμοκρασία σε μια σχέση ή σε προκαλεί να βρεις καλύτερες ισορροπίες. Θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου, τις επιθυμίες και τα κίνητρα μέσω των άλλων. Ενώ η σημερινή μέρα εμπνέει τη φαντασία μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα πράγματα καθαρά και άμεσα. Είναι καλύτερο λοιπόν να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση τις τρέχουσες αντιλήψεις σου.

Αιγόκερος
Ο Άρης μπαίνει σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου φέρνοντας δυναμική ενέργεια στις καθημερινές σου ρουτίνες και τις προσπάθειες αυτοεξυπηρέτησης μέχρις τις 25/3. Η αυτοπεποίθηση σου ανεβαίνει και είναι μια εκτεταμένη περίοδος για να εστιάσεις στη βελτίωση των συνηθειών σου και στις καθημερινές σου υποθέσεις. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις πεινασμένη για διασκεδαστικές και διαφωτιστικές έννοιες και ιδέες.

Υδροχόος
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της χαράς σου από σήμερα και σε αρμονία με το ζώδιο σου. Ενώ ο Άρης συνήθως περνάει περίπου δυο μήνες σε ένα ζώδιο, αυτήν τη φορά θα μείνει για περισσότερο από επτά μήνες. Είναι μια περίοδος δυναμισμού, τόνωσης και δράσης, ιδιαίτερα στη δημιουργική ή ρομαντική ζωή σου. Η ανυπομονησία ωστόσο ή η πολύ έντονη επιδίωξη των στόχων σου μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε συγκρούσεις ή προβλήματα. Ίσως χρειαστεί σήμερα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να επιτρέψεις στη διαίσθηση σου να σε οδηγήσει.

Ιχθείς
Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ζωντανεύοντας την οικιακή σου ζωή. Να περιμένεις επιπλέον ενέργεια για αυτά τα θέματα και ίσως κάποιες συγκρούσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να εμφανιστούν προβληματικές περιοχές που παραμένουν κάτω από την επιφάνεια.   Σήμερα μπορεί να αισθανθείς μια ψυχική αποσύνδεση με κάποιον και είναι καλύτερο να είσαι προσεκτική στις απαντήσεις ή τις ερωτήσεις που θέτεις.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα