Categories: Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Share

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα των ευθυνών, των μακροπρόθεσμων στόχων, της θέσης και της φήμης σου, είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει αναζωπύρωση του ενδιαφέροντός σου για κάτι που προηγουμένως είχες βάλει στο συρτάρι. Σε γενικές γραμμές ωστόσο είσαι σε στάδιο ανάπτυξης με τον Δία στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής μέχρι τις 20/12. Ο Δίας επανήρθε σε ορθή πορεία αυτήν τη βδομάδα και είσαι έτοιμη να εργαστείς για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού.

Ταύρος
Θετική ενέργεια είναι μαζί σου, ιδανική για διδασκαλία και ανταλλαγή. Δραστηριότητες που επιτρέπουν κάποιον αυθορμητισμό ή δίνουν χώρο για εξερεύνηση ή ανταλλαγή γνώμης αποδίδουν καλύτερα σήμερα. Ο Δίας σε ορθή πλέον πορεία ξαναχτίζει τον ενθουσιασμό σου για φιλίες ή για νέα εγχειρήματα, καθώς τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις υποχωρούν. Τα κίνητρα για αλληλεπίδραση, συνεισφορά και συμμετοχή βελτιώνονται. Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική καμπή στην προοπτική σου και η πίστη σου σε ένα σχέδιο ή ένα όνειρο να αυξηθεί. Καθώς αυτοί οι τομείς της ζωής σου ξεκαθαρίζουν, αποκτάς καλύτερη εικόνα για το που βρίσκεσαι και έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση για το που πηγαίνεις.

Δίδυμοι
Η αναζήτηση απαντήσεων και κινήτρων εμπλουτίζεται σήμερα. Με υποστηρικτική ενέργεια στον οίκο της ψυχής σου σήμερα, είσαι σε θέση για να συνδέσεις πρόσφατες εμπειρίες με κάτι ουσιαστικό. Με τον Δία τώρα ορθόδρομο απολαμβάνεις ένα αίσθημα ελπίδας, πίστης και εμπιστοσύνης στην κατεύθυνση της ζωής σου, στους μακροπρόθεσμους στόχους, στη φήμη, στις προοπτικές σταδιοδρομίας. Μπορεί να αναρωτήθηκες πρόσφατα εάν οι προσπάθειές σου είχαν αντίκτυπο, αλλά τώρα νιώθεις πιο δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση.

Καρκίνος
Η μέρα είναι προσανατολισμένη στις σχέσεις και έχεις την τάση να χαλαρώνεις την προσωπική σου ατζέντα και τα σχέδιά σου. Οι διελεύσεις υποστηρίζουν τις διαπραγματεύσεις, τους συμβιβασμούς και δίνουν νέα πνοή στις φιλίες. Με την πρόσφατη ορθή επαναφορά του Δία μπορεί να αισθανθείς ότι αλλάζουν πορεία οι προοπτικές σου. Τα θέματα μάθησης μπορούν να προχωρήσουν, ίσως μετά από ένα κενό. Κάποιες καθυστερήσεις λειτουργούν τελικά για καλό σου.

Λέων
Η σημερινή Σελήνη είναι στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η φροντίδα των επαγγελματικών σου ικανοποιεί μια συναισθηματική σου ανάγκη. Είναι φυσικό να θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα και υπάρχει μια ωραία ροή ενέργειας για την εκπλήρωση των καθηκόντων σου. Με την πρόσφατη επαναφορά σε ορθή πορεία του Δία, βλέπεις σταδιακά βελτιώσεις ή κινήσεις προς τα εμπρός στην προσωπική ζωή σου ή στους κοινούς πόρους. Νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις δύσκολα συναισθήματα και περίπλοκα προβλήματα.

Παρθένος
Η διέλευση της Σελήνης στον τομέα της χαράς σου ξεσηκώνει τη δημιουργική και παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Η αύρα σου είναι θετική και μαγνητίζει τους άλλους κοντά σου. Με την πρόσφατη επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στον τομέα των συνεργασιών σου οικοδομείς πίστη σε μια σχέση και είναι μια ικανοποιητική εστίαση. Είναι αναζωογονητικό για τις σχέσεις και τη γενική αίσθηση ισορροπίας. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια ή κίνηση προς τα εμπρός σε μια συνεργασία. Βιώνεις λιγότερο φόβο και περισσότερη χαρά τώρα ή νιώθεις ότι αλλάζεις τακτική στην αντιμετώπιση μιας σχέσης.

Ζυγός
Με τη Σελήνη να περνά τη μέρα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, αναζητάς την άνεση οικείων τόπων και προσώπων. Χρειάζεσαι στιγμές ησυχίας. Ευτυχώς ο ενθουσιασμός σου δημιουργείται με την εργασία και τις επιδιώξεις υγείας με την πρόσφατη επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία. Ένα έργο που έχει καθυστερήσει μπορεί τώρα να ξεμπλοκάρει. Τα κίνητρά σου αυξάνονται για να επιδιώξεις αλλαγές στον τρόπο ζωής ή στη βελτίωση των συνηθειών και της ρουτίνας σου. Τα επαγγελματικά ζητήματα ανεβάζουν ταχύτητες.

Σκορπιός
Η τάση σου είναι να κάνεις πολλές εργασίες σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Οι ενέργειες ευνοούν τη μάθηση, τη διαφοροποίηση, την ανταλλαγή και την προσέγγιση των άλλων. Η σύνδεση με φίλους ή με τον σύντροφό σου μπορεί να φέρει μια ευχάριστη έκπληξη. Με την πρόσφατη επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στον ηλιακό 5ο οίκο σου μπορεί να έρθει περισσότερη σαφήνεια ή ενθουσιασμός στην ερωτική σου ζωή, στην επιδίωξη της χαράς, του ελεύθερου χρόνου ή των δημιουργικών σου έργων.

Τοξότης
Χρησιμοποιήσεις καλύτερα τους πόρους ή τα ταλέντα σου σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον άνετο ηλιακό 2ο οίκο σου και αναζητάς περισσότερη προβλεψιμότητα και εξοικείωση. Πρακτικά και όχι συναισθηματικά θέματα τείνουν να είναι στο επίκεντρο. Ο πλανητικός κυβερνήτης σου ο Δίας επανήρθε πρόσφατα σε ορθή πορεία και οι οικογενειακές και οικιακές υποθέσεις σου βελτιώνονται σημαντικά. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να δεις τον δρόμο γύρω από ένα εμπόδιο που προηγουμένως πίστευες ότι είναι ανυπέρβλητο.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και τραβάς την προσοχή. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι προτεραιότητα στο μυαλό σου σήμερα. Με την πρόσφατη επαναφορά του Δία σε ορθή πορεία στον τομέα των επικοινωνιών σου αυξάνεται η ικανότητά σου να εκφραστείς. Είναι πιθανό να έχεις περισσότερη σαφήνεια στα έργα, τις επικοινωνίες και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις ανοίγουν και η πίστη και η αισιοδοξία βελτιώνονται τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα τείνουν να είναι πιο συνεργάσιμα από το συνηθισμένο σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και μπορεί να χρειαστείς λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς και να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Η άμεση στροφή του Δία μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση και τη χαρά σου, καθώς τα αποθέματα αισιοδοξίας ενισχύονται. Εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου και έχεις λόγους για περισσότερη αισιοδοξία στα οικονομικά σου και εμπιστοσύνη στα ταλέντα σου τις επόμενες εβδομάδες.

Ιχθείς
Η ανάγκη σου να συνδεθείς και να μοιραστείς σήμερα γίνεται προτεραιότητα σου. Είναι πιθανό να απολαύσεις μια φυσική, αυθόρμητη και δημιουργική σύνδεση με φίλους και συνεργάτες. Νιώθεις ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντά σου ή για τις πολλά υποσχόμενες προοπτικές σου. Κοιτάς τον κόσμο γύρω σου, τον εαυτό σου και τις καταστάσεις με αυτοπεποίθηση και θετικότητα. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις μια αλλαγή στις προοπτικές και τη διάθεση σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο με τον Δία στο ζώδιο σου είναι εύκολο να κάνεις υπομονή και να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα.

Πηγή: tlife.gr