Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Άλλη μια μέρα η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο ανακατεύει τα συναισθήματά σου. Επιθυμείς ένα νέο ξεκίνημα ή αυξημένη επαφή με τους άλλους, με την Αφροδίτη και τον πλανητικό κυβερνήτη σου Άρη να ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα. Η έμφαση δίνεται στην ευχαρίστηση, στην εξερεύνηση όμοιων μυαλών και ιδεών, στον υγιή ανταγωνισμό και στην πραγματοποίηση νέων σχεδίων. Απόφυγε τις παρορμητικές ενέργειες κυρίως αυτές που σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Και πάλι σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο του Κριού και είσαι αρκετά έτοιμη να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Άρη είναι στα σκαριά και ενισχύει τις δεξιότητες και τη γοητεία σου. Απόφυγε ή συγκράτησε την παρορμητικότητά σου και μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου βρίσκει τρόπους να σε πλησιάσει πιο ουσιαστικά και να βελτιώσει την ποιότητα της σχέσης σας. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί, όμως μην κάνεις λάθος κίνηση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στον κοινωνικό σου τομέα ανακατεύοντας τους στόχους του ιδεαλισμού και της ευτυχίας σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη να αλλάζουν ζώδιο και να ενώνονται, τείνεις να αναζητάς κάτι συναρπαστικό και να μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό σου με τους άλλους. Οι δυνάμεις έλξης είναι ισχυρές και μπορείς να πετύχεις ή να επιδιώξεις τους στόχους σου με πολύ μεγαλύτερη ευκολία από ότι συνήθως.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Άρης ετοιμάζονται να μεταβούν μαζί στον τομέα της οικειότητάς σου. Μια ξαφνική παρόρμηση στο να ενεργήσεις σύμφωνα με κρυφές ή προηγούμενες θαμμένες επιθυμίες είναι έντονη και ίσως χρειάζεται προσοχή. Αυτή η διέλευση προκαλεί συναισθήματα και είναι κατάλληλη η στιγμή για να χαρείς τον εαυτό σου και τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, το παρελθόν σε γοητεύει ξανά.

Λέων
Η επιθυμία σου για ανάπτυξη, βελτίωση και επέκταση σήμερα είναι έντονη και η σκέψη σου στρέφεται γύρω από τρόπους και αναζητήσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου όσο κι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, για αυτό επιδίωξε κάποιες αλλαγές χωρίς όμως βιασύνη και παρορμητικότητα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σήμερα εμπεριέχει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, υπάρχει η τάση να στρέφεσαι στο παρελθόν είτε με τη σκέψη είτε με τις πράξεις.

Παρθένος
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται η επιθυμία σου για έκφραση, ευχαρίστηση ή δημιουργική απελευθέρωση είναι ισχυρή. Έχεις την τάση να διοχετεύεις το πάθος σε παραγωγικές αναζητήσεις, καθιστώντας αυτήν τη στιγμή ιδανική για την προώθηση ενός έργου εργασίας ή υγείας. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ενθουσιασμό, επιχειρηματικό πνεύμα και δυναμισμό στις καθημερινές σου υποθέσεις. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Ζυγός
Ο κυβερνητικός σου κυβερνήτης η Αφροδίτη οδεύει προς την ευθυγράμμισή της με τον Άρη, στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου καθώς και οι δυο πλανήτες εγκαταλείπουν τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Θέλεις να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου αλλά με αυτοσυγκράτηση και στρατηγική που θα σε οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα μέρη. Η συναισθηματική ζωή είναι στο απόλυτο επίκεντρο όμως αν είσαι μόνη, ίσως να νιώσεις και μια μικρή μελαγχολία.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Άρης πρόκειται και οι δυο να κατευθυνθούν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας εκεί όπου θα συναντηθούν, δημιουργώντας έναν ενθουσιασμό. Με αυτήν τη διέλευση η καρδιά σου φαίνεται να θέλει να κυβερνήσει το μυαλό σου και τα πράγματα ή τις καταστάσεις ίσως να φαίνονται λίγο χαοτικές. Οι σημερινές διελεύσεις επίσης είναι ισχυρές για τη δυναμική των σχέσεων και την προσωπική έλξη.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν τον ενθουσιασμό και είναι μια δυνατή μέρα για δημιουργικά οράματα. Η έκφραση του εαυτού σου έρχεται πιο φυσικά. Οι άλλοι γοητεύονται από τις ιδέες σου και τα λόγια σου. Η λήψη ενός συναρπαστικού μηνύματος ή είδησης μπορεί να προκαλέσει έναν ήπιο ανταγωνισμό με αρκετά κίνητρα. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται και εάν είσαι μόνη οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Αιγόκερος
Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, λαχταράς λίγη ησυχία. Αισθάνεσαι πιο ενθουσιασμένη καθώς οι ώρες κυλούν. Η Αφροδίτη και ο Άρης πρόκειται να εγκαταλείψουν το ζώδιό σου και να συναντηθούν στον τομέα των πόρων σου. Τα υλικά αγαθά, τα είδη άνεσης ή πολυτέλειας και οι ευχάριστες ή οι αισθησιακές δραστηριότητες έχουν μεγαλύτερη απήχηση. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά φρόντισε να εκμεταλλευτείς την κοινωνικότητά σου.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά μια ακόμα μέρα στον τομέα των επικοινωνιών σου και λαχταράς κάποιον ψυχικό ενθουσιασμό ή μια δέσμευση. Η Αφροδίτη και ο Άρης ολοκληρώνουν τη διέλευσή τους στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ετοιμάζονται να κατευθυνθούν στο δικό σου ζώδιο όπου ενώνουν και τις δυνάμεις τους. Αυτό σε προκαλεί να αναλάβεις την ηγεσία ή να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες. Έχεις αρκετή έμπνευση για να περάσεις και να εξασφαλίσεις -είτε στον εαυτό σου, είτε στη σχέση με τον αγαπημένο σου- όμορφες στιγμές.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον τομέα των πόρων σου και θέλεις να νιώσεις ασφαλής και άνετα. Ωστόσο οι επιθυμίες είναι ισχυρές και χτίζονται με την Αφροδίτη και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Αυτή η συνάντηση μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό και ζωντανεύει τον εσωτερικό κόσμο των συναισθημάτων σου και των επιθυμιών σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κι αυτό ενισχύει την ερωτική σου ζωή.
 

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα