Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο σου επηρεάζει την ημέρα και αυξάνει την προσωπική σου έλξη και γοητεία. Καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω σου μια πικρία που κουβαλάς από το παρελθόν. Είναι μια καλή στιγμή για γενναιοδωρία. Βάλε στόχο να αφήσεις στην άκρη την αρνητικότητα. Σε αυτή τη φάση μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου, την ευτυχία σου, τη χαρά και τα ταλέντα σου. Νιώθεις σίγουρη για το ποια είσαι και είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Αν δε νιώθεις ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη ζωή σου, θα ήταν καλό να εστιάσεις στην εκτίμηση των πραγμάτων που έχεις αυτήν τη στιγμή.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη και τον Δία να ενώνονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορεί να απελευθερωθείς από ένα βάρος ή μια ανθυγιεινή προσκόλληση. Η συγχώρεση ή η κατανόηση μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις και να αγκαλιάσεις το μέλλον σου. Θα μπορούσε να εμφανιστεί κάτι που θα φέρει χαρά στη ζωή σου. Αξιοσημείωτες συζητήσεις, νέα ή ίσως ακόμη και μια τυχαία συνάντηση ή εμπειρία μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις πιο σαφή εικόνα για κάτι για το οποίο έχεις παλέψει. Ένα προσωπικό θέμα επίσης μπορεί να διεγείρει χαρούμενα συναισθήματα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον κοινωνικό σου τομέα διεγείροντας θετικά συναισθήματα. Μπορείς να συνδεθείς έντονα με ένα άτομο ή να απολαύσεις το να μοιράζεσαι καλές στιγμές με τους άλλους. Θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα φιλία ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή φίλων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για αποτοξίνωση από πιεστικές καταστάσεις και στόχους και για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στη σύνδεση και στα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία και πληρότητα.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου μεγενθύνοντας τα συναισθήματα σου και οι διελεύσεις της Αφροδίτης τονώνουν τη διάθεση σου. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Δία που πλησιάζει, σε βοηθάει να δεις μπροστά και διευρύνει τα συναισθήματα και τις απολαύσεις που σχετίζονται με την καριέρα ή τη φήμη σου. Αν κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια υπερβολή είναι καλή στιγμή για να συνδεθείς και να συνεργαστείς, αρκεί οι προσδοκίες σου να μην είναι υπερβολικές. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από προβλήματα που σε έχουν βαραίνουν μπορεί να είναι λυτρωτική τώρα και το να κάνεις σχέδια και να βάζεις στόχους είναι συναρπαστικό.

Λέων
Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους προάγοντας τα θετικά συναισθήματα και την αισιοδοξία. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις και να μην υπερεκτιμάς τα πράγματα. Πιθανότατα να νιώσεις λίγο πιο τολμηρή στο να εκφράσεις τις προτιμήσεις και τις αγάπες σου ή να εκπληρώσεις τις ανάγκες της καρδιάς σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος ρομαντικών πιθανοτήτων με κάποιον που σου προσφέρει μια εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή. Οι αναταράξεις της ανησυχίας μπορούν να σε παρακινήσουν να κάνεις βελτιώσεις.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία να ενισχύσεις μια σύνδεση σήμερα. Ίσως σου είναι πιο εύκολο να ανοιχτείς και να αφεθείς σε ένα πάθος ή ένα θέμα που κρατάς κρυφό. Με την Αφροδίτη και τον Δία να ενώνονται στον ηλιακό 8ο οίκο σου είναι καιρός να δεχθείς τη βοήθεια των άλλων, να μοιραστείς ευθύνες και να συνδυάσεις πόρους ή ταλέντα για να προωθήσεις τους στόχους σου. Θα μπορούσες να κάνεις μια βαθύτερη σχέση με ένα άτομο ή ένα έργο για το οποίο αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη. Μπορεί επίσης να υπάρξουν νέα για χρήματα ή υποστήριξη, ένα απροσδόκητο κέρδος ή μια ανοιχτόκαρδη συζήτηση που σε ενθουσιάζει.

Ζυγός
Οι σημερινές όψεις της Αφροδίτης μπορούν να αυξήσουν τα συναισθήματα και να ενισχύσουν τις σχέσεις σου. Η ευθυγράμμιση της με τον Δία στον τομέα της συνεργασίας σου μπορεί να σου φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να κερδίσεις τους άλλους ή να βελτιώσεις μια σχέση. Τα αμοιβαία οφέλη προκύπτουν είτε μέσω της παροχής συμβουλών, είτε μέσω του ρομαντισμού. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να προσελκύσεις ένα ευχάριστο ή χρήσιμο άτομο στη ζωή σου. Η έκφραση αγάπης, ευχαρίστησης, ζεστασιάς και στοργής έρχεται φυσικά και είναι πιθανό να διαπιστώσεις ότι οι άλλοι είναι δεκτικοί και ευχαριστημένοι μαζί σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον τομέα της ανώτερης σκέψης όλη μέρα, ανεβάζει τη διάθεση σου. Με την Αφροδίτη και τον Δία να ευθυγραμμίζεται στον ηλιακό 6ο οίκο σου, είσαι έτοιμη να σηκώσεις τα μανίκια και να ξεκινήσεις τη δουλειά. Αυτή η διέλευση μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις ουσιαστική δουλειά ή μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις νόημα στις τρέχουσες ρουτίνες σου. Μπορεί να υπάρξουν φιλοφρονήσεις ή ανταμοιβές για τις δεξιότητες και τις προσπάθειες σου. Αναζήτησε ευκαιρίες για να βελτιώσεις ή να απολαύσεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Στο επίκεντρο μπορεί να είναι η βοήθεια και στήριξη προς τους άλλους.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη και τον Δία να ευθυγραμμίζονται μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αυτοέκφραση μέσω της επαφής σου με τους άλλους ή των δημιουργικών προσπαθειών σου. Θα μπορούσες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσα από τις απολαύσεις και τα χόμπι σου. Η αγάπη είναι μαγική και οι δυνάμεις έλξης σου είναι ισχυρές. Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται και μπορείς να αισθάνεσαι εξαιρετικά γενναιόδωρη είτε με την καρδιά, τον χρόνο, την ευτυχία ή τα χρήματα σου. Είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσεις ρομαντισμό, στοργή ή διασκέδαση σε μια σχέση ή στη ζωή σου γενικότερα.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις δημιουργούν ένα  αίσθημα αφθονίας, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τις ανέσεις στο σπίτι, την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να φέρεις περισσότερη αγάπη, ομορφιά ή αρμονία σε μια σχέση ή στον οικιακό κόσμο σου. Μπορεί να λάβεις ένα δώρο ή να κάνεις στον εαυτό σου ένα, που θα ωφελήσει την οικογένεια ή το σπίτι. Είναι καιρός να δώσεις έμφαση στη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και στην πίστη. Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Δία σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στα καλά πράγματα στη ζωή σου.

Υδροχόος
Η κοινή χρήση ιδεών ή μια ειδική αναζήτηση μπορεί να είναι σε ευχάριστη εστίαση σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της επικοινωνίας σου. Μπορεί να απολαμβάνεις ευκαιρίες, να επεκτείνεις τις γνώσεις, τις συνδέσεις ή τα ψυχικά ενδιαφέροντα σου. Φτάνουν καλά νέα και οι συζητήσεις μπορεί να είναι διασκεδαστικές ή συγκινητικές. Θα μπορούσε να νιώσεις έμπνευση για να ακολουθήσεις μια γραμμή σπουδών ή να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με αυτούς που θέλεις πραγματικά. Με αυτή τη γενναιόδωρη διέλευση η προώθηση ή η δημοσιότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή.

Ιχθείς
Με την Αφροδίτη και τον Δία να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 2ο οίκο σου απολαμβάνεις μια ιδιαίτερη εκτίμηση για τις πρόσφατες ευλογίες και οι άλλοι εκτιμούν τα ταλέντα σου. Μπορεί να υπάρχει ένα ευχάριστο συναίσθημα αφθονίας ή μια ισχυρότερη επιθυμία να απολαύσεις ορισμένες ελευθερίες ή τους καρπούς των εργασιών σου. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός ανταμείβει τη ζεστασιά και την καλή διάθεση. Μπορεί να υπάρξει ένα δώρο ή να ανακαλύψεις έναν πόρο που σε ωφελεί τώρα. Τα χρήματα δεν αφορούν μόνο στην ασφάλεια, αλλά και την ελευθερία για εσένα αυτές τις μέρες και οι ενέργειες του σήμερα φαίνεται να σε βοηθούν να προσελκύσεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα