Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Λαχταράς έναω χαλαρό, προβλέψιμο ρυθμό και οι επικοινωνίες σήμερα σε ενθαρρύνουν να αναζητήσεις τρόπους για να φέρεις περισσότερα συναισθήματα άνεσης και ασφάλειας στη ζωή σου. Ωστόσο η εστίασή σου μπορεί να είναι σε μακροπρόθεσμους στόχους, θέματα καριέρας και ευθύνες. Η οπτικοποίηση των αποτελεσμάτων μπορεί να κάνει τις προσπάθειές σου πιο αξιόλογες. Το να είσαι διπλωματική ή να ασχολείσαι με θέματα που προάγουν την αρμονία μπορεί να είναι τα κλειδιά της επιτυχίας για τη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Μπορεί συχνά να συνδέεσαι με ανθρώπους μέσω του μυαλού, των επικοινωνιών, της μάθησης ή των ιδεών αυτές τις μέρες. Ενδυναμώνεις τον εαυτό σου μέσα από τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα ή τις σπουδές σου. Οι σχέσεις με τους άλλους σήμερα βελτιώνονται, δίνοντας στους άλλους τον χώρο τους ή ενθαρρύνοντας την ανεξαρτησία τους. Αυτό ισχύει και για την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να ριχτείς σε ένα έργο ή ένα μυστήριο προς επίλυση. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου πλήρως απορροφημένο σε μια αναζήτηση και ενώ αυτό σου καταναλώνει πολύ χρόνο, φαίνεται να το απολαμβάνεις. Μια αιφνιδιαστική πρόοδος ή εξέλιξη με μια σχέση ή ένα οικονομικό θέμα επίσης είναι ικανοποιητική. Φαίνεται να βγαίνεις από το καβούκι σου αργότερα κι αυτό ενισχύει την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Νιώθεις μεγάλη υπερηφάνεια για τις στενές σου σχέσεις ή για την ικανότητά σου να συμπεριφέρεσαι στους άλλους δίκαια και για το γεγονός ότι καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσεις την αρμονία. Κυρίως η βραδινή σου διάθεση μπορεί να είναι το κλειδί για τη φυσική ευτυχία σου και αποφασίζεις πως ένας σταθερός ρυθμός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα σχέδιά σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, αποφασίζεις πως στο εξής θα εξυπηρετείς και θα βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.

Λέων
Το να αφήσεις τα πράγματα να κυλούν και να κρατάς τα πάντα μέτρια, σε ήρεμους ρυθμούς είναι το κλειδί της ευτυχίας σου. Η ισορροπία και η αρμονία στις καθημερινές σου ρουτίνες είναι ικανοποιητική και σου εξασφαλίζει επιπλέον προσωπικό χρόνο. Αισθάνεσαι πιο υπεύθυνη στα εργασιακά κι αυτό σε κάνει εκτός από πιο παραγωγική και πιο ασφαλής για τις επιδιώξεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει και σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν είσαι μόνη, ξέρεις πως να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει προκειμένου να το κατακτήσεις.

Παρθένος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές και ευνοούν τις νέες ιδέες. Σημαντικές επικοινωνίες ή αγορές δεν είναι ακόμα σοφές αλλά σίγουρα είσαι ψυχικά ενεργή. Το να ρίχνεις την ενέργειά σου σε ένα δημιουργικό έργο ή σε δραστηριότητες που σε συνεπαίρνουν είναι μια εξαιρετική στρατηγική για να μειώσεις το άγχος. Στα εργασιακά αισθάνεσαι ευχάριστα ανταγωνιστική και παρακινημένη. Η ερωτική σου ζωή αρχίζει να σταθεροποιείται ή να σε ικανοποιεί περισσότερο.

Ζυγός
Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να νιώσεις απομακρυσμένη ή να νιώθεις ότι χάνεις τα συναισθήματά σου. Είναι ωστόσο μια εξαιρετική στιγμή για να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου. Το να νιώθεις ασφάλεια και άνεση στον οικιακό κόσμο σου, καθώς και με τον εαυτό σου είναι ένας στόχος σου. Είναι καιρός να κοιτάξεις μέσα σου ή να παρατηρείς αντί να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά είναι καιρός να απενοχοποιηθείς από τα δυσάρεστα του παρελθόντος.

Σκορπιός
Με τις σημερινές διελεύσεις είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις και να διακρίνεις μεταξύ της αληθινής επιθυμίας και του επείγοντος που πηγάζει από την πιθανή εσωτερική σου δυσαρέσκεια. Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε θέση διαμεσολαβητή στα εργασιακά καθώς επενδύεις λίγο περισσότερο συναισθηματικά στις σχέσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφος σου αποσπά το ενδιαφέρον σου με κάθε τρόπο. Αν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου.

Τοξότης
Είσαι σε καλή κατάσταση για να ισορροπήσεις και να οργανώσεις τη δουλειά ή τα χρήματά σου. Η συνεργασία ή η διαπραγμάτευση και η επίλυση προβλημάτων είναι στο επίκεντρο και θετικά. Απολαμβάνεις επίσης να φροντίζεις ιδιαίτερα τους άλλους ή να προσφέρεις κάποια καθοδήγηση. Σε ένα άλλο επίπεδο η συγχώρηση και η συμπόνια θα φανούν έντονα. Αυτό το συναίσθημα θα διευκολύνει την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερος
Η ικανότητά σου να μεσολαβείς, να διαπραγματεύεσαι και να φέρεσαι λογικά στους άλλους βρίσκεται στο επίκεντρό σου αυτήν την εβδομάδα. Οι άλλοι αναγνωρίζουν την ευθύνη, την αφοσίωση και τις θυσίες που κάνεις για να εξυπηρετήσεις τους άλλους. Η προσωπικότητά σου λάμπει και η ικανότητά σου να δημιουργείς αρμονία ενισχύεται. Υπάρχει επίσης δύναμη στη φαντασία και τα όνειρά σου κι αυτό λειτουργεί αναζωογονητικά.

Υδροχόος
Μια ωραία ροή ενέργειας είναι μαζί σου για να ολοκληρώσεις τη δουλειά σου. Αναπληρώνεις τις ευθύνες με λιγότερη προσπάθεια από ότι συνήθως, κάτι που σε βοηθά να επιταχύνεις τα πράγματα και να αποβάλλεις το άγχος. Υπάρχει έντονη εστίαση στο παρελθόν ή στην ιδιωτική σου ζωή και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μεταβαίνει στον δημιουργικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να μοιραστείς τα καλά συναισθήματα.

Ιχθείς
Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που φέρνουν ανανέωση στις αισθήσεις και τα συναισθήματά σου. Μπορεί να σκοπεύεις να πετύχεις μια αίσθηση αρμονίας και ειρήνης σε μια φιλία ή να καταλήξεις στο να κάνεις κάποια μεσολάβηση. Υπάρχει περισσότερη εκτίμηση στα μικρά πράγματα στη ζωή σου που σε γεμίζουν με όμορφα συναισθήματα ωθώντας σε στην αναζήτηση μιας δέσμευσης.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα