Lifestyle

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15/ Δεκεμβρίου

Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι επαφές που κάνεις τώρα μπορεί να είναι αρκετά γόνιμες και μπορεί να διευρύνουν την οπτική σου για ένα θέμα. Ωστόσο η Σελήνη βρίσκεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου όλη μέρα υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη για άνεση και οικειότητα. Στόχος να νιώσεις και να απολαύσεις τα επιτεύγματά σου προτού σκεφτείς αν πρέπει να στοχεύσεις σε περισσότερα. Ο ερωτικός σύντροφός σου απολαμβάνει τη συντροφιά σου κι αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Αν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις με ένα συναισθηματικό θέμα που περίμενες καιρό καταφτάνει.

Ταύρος

Εκτιμάς ότι οι άνθρωποι είναι πιο λογικοί από το συνηθισμένο σήμερα. Αν αναζητάς απαντήσεις σε προσωπικά προβλήματα αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή να βρεις τους πόρους που χρειάζεσαι με λίγη περισσότερη προσπάθεια. Η Σελήνη στο ζώδιό σου όλη μέρα σου υπενθυμίζει πως χρειάζεσαι περισσότερο προσωπικό χρόνο. Αναζητάς διεξόδους για να εκφράσεις ή να συνδεθείς με τα συναισθήματα και ίσως αυτό να σε κάνει λίγο απόμακρη ή εσωστρεφή.

Δίδυμοι

Είσαι σε καλή κατάσταση για να συνδεθείς και να δεθείς με φίλους. Ενώ οι ιδέες σου γίνονται ευπρόσδεκτες, ένας συνεργάτης ή ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί να σε παρακινήσει να πράξεις ή να δημιουργήσεις ενός άλλου είδους ανάδευσης. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, υπενθυμίζοντάς σου την ανάγκη να επιβραδύνεις λίγο, να ξεκουραστείς επιπλέον, να αποκτήσεις δύναμη και να κάνεις ένα διάλειμμα από απαιτητικές ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Η εξέλιξη της συναισθηματικής σου ζωής εξαρτάται καθαρά από τις δικές σου ενέργειες και ανάγκες.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν τη διαμόρφωση των στόχων σου και ίσως και τη σύνδεση με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να προωθήσεις τους στόχους σου. Με την παραμονή της Σελήνης στον ηλιακό 11ο οίκο σου όλη μέρα λαχταράς κάτι σχετικά ελαφρύ σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πιθανό να αμφισβητήσεις ξανά ορισμένα πράγματα που κάνεις για τη δουλειά και να κάνεις κάποιες προσαρμογές ανάλογα. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες.

Λέων

Καθώς ενισχύεται η πίστη σου ότι τα πράγματα θα πάνε καλά τα προβλήματα που ήταν περίπλοκα φαίνονται λιγότερα τρομακτικά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος εφιστώντας την προσοχή σου στους ευρύτερους στόχους, τη φήμη, τις επιδόσεις ή την καριέρα σου. Αναζητάς έμπνευση στα συναισθηματικά και εάν ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση ο σύντροφος σου στην παρέχει.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν τη μάθηση και την καθοδήγηση των άλλων μέσω της ανταλλαγής ιδεών, εννοιών ή πολιτιστικών στοιχείων. Μπορείς κάλλιστα να χτίσεις γέφυρες με αυτόν τον τρόπο. Ένα νέο θέμα ενδιαφέροντος ή μια μεγαλύτερη κατανόηση μπορεί να ενδυναμωθεί. Επίσης είσαι έτοιμη να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά τα έντονα συναισθήματα. Ένα δάνειο μπορεί να διευθετηθεί υπέρ σου, μια ευκαιρία αγάπης ή κάποιος να σε εμπνεύσει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

Ζυγός

Οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν την επίλυση συγκρούσεων και τη σύνδεση με κάποιον για τα βαθύτερα και ουσιαστικότερα ζητήματα. Νιώθεις ιδιαίτερα συντονισμένη με τους άλλους σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο. Επίσης θα μπορούσες να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να κάνεις ειρήνη με κάποιον και οι προσωπικές ή κοινωνικές σου ανάγκες συνδυάζονται καλά. Η οικογένεια και οι οικείες σου σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με νέους τρόπους αλληλεπίδρασης.

Σκορπιός

Η σύνδεση και το δέσιμο με κάποιον ικανοποιεί μια συναισθηματική ανάγκη με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας όλη μέρα. Είναι σχετικά απλό να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο με τις κοινωνικές δραστηριότητες. Ανακαλύπτεις τρόπους για να αφήσεις πίσω σου ορισμένες στάσεις απέναντι σε επιχειρηματικά και οικονομικά ζητήματα, ώστε να μπορέσεις να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Η συναισθηματική σου ζωή επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν το να ρίξεις τον εαυτό σου σε ένα έργο ή σε κάποια ενδιαφέρουσα έρευνα. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή να βοηθήσεις κάποιον και να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να συνδυάσεις τον προσωπικό χρόνο σου με τις εργασιακές υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θέλεις να ξεκινήσεις και να ασχοληθείς σοβαρά με τα καθήκοντά σου. Συναισθηματικά αισθάνεσαι πλήρης σε κάθε περίπτωση.

Αιγόκερως

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν το σχεδιασμό ή τη δημιουργική εργασία ή σε βοηθούν να εκφράσεις την πιο ρομαντική πλευρά σου. Η απελευθέρωση από την πίεση ή την ανησυχία είναι ισχυρή. Η ενασχόληση με τους ανθρώπους με κατανόηση σου φτιάχνει τη διάθεση. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις λίγο περισσότερο ενθουσιασμό και η διάθεσή σου είναι διερευνητική. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ιδιαίτερα τις προσπάθειές σου να εξισορροπήσεις τη ζωή στο σπίτι ή τον εσωτερικό κόσμο σου. Βλέπεις την αξία στην εναρμόνιση του προσωπικού σου περιβάλλοντος και των στενών σχέσεων. Ωστόσο αισθάνεσαι πιο ικανή να προχωρήσεις μπροστά στα εργασιακά και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι προσδοκίες από τη συναισθηματική σου ζωή είναι μεγάλες και ίσως να νιώσεις μια μικρή απογοήτευση.

Ιχθύς

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν τη συζήτηση για τα προβλήματα και τη δημιουργία γεφυρών. Εμπιστεύεσαι περισσότερο τις συλλογιστικές σου δυνάμεις και οι άλλοι ανταποκρίνονται καλά. Η επικοινωνία έρχεται ομαλά και είναι αναζωογονητική κυρίως στα εργασιακά, καθώς επαναφέρουν την πίστη στον εαυτό σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου αναζητά την επιβεβαίωσή σου. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται τα καλύτερα.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα