Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα επαγγελματικά σου καθήκοντα ή οι προσωπικές σου ευθύνες μπορεί να σε πιέσουν στο πρώτο μισό της ημέρας. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις στις προτεραιότητές σου τώρα, όσο κι αν θέλεις. Πρόσεξε για μια τάση για ειδήσεις που ακούς καθώς μπορεί να είναι υπερβολικές. Βλέπεις επίσης επιλογές που δεν φαίνονταν να υπάρχουν στο παρελθόν και κυρίως σχετίζονται με μεγάλους στόχους, καριέρα και οικονομικά θέματα. Μην αμελείς τον αγαπημένο σου όσο κι αν νιώθεις να πιέζεσαι. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν υπάρχει έντονα στη σκέψη σου.

Ταύρος
Η προσοχή στα θέματα σπιτιού και της οικογένειας είναι πιο ισχυρή από ότι συνήθως σήμερα με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου. Ωστόσο το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου είναι ικανοποιητικό και παραγωγικό εάν δίνεις βάρος στις απόψεις και τις ιδέες των άλλων. Το κλειδί για ένα ισχυρότερο αίσθημα ενδυνάμωσης είναι να αναζητήσεις τρόπους για να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Η συναισθηματική ζωή και η ψυχολογία σου έχει σκαμπανεβάσματα.

Δίδυμοι
Τα όνειρα και τα σχέδιά σου μπορεί να είναι μεγαλεπήβολα τώρα και μπορεί να αισθάνεσαι καλά να αφήσεις τη φαντασία σου να τρέξει. Οι πιο μικρές λεπτομέρειες χρειάζονται προσοχή αργότερα σήμερα. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τις δεσμεύσεις σε κάτι που πιθανότατα θα καταλήξει να σε “πνίξει”. Οι εντάσεις σήμερα προκύπτουν μέσα από την αίσθηση πίεσης που νιώθεις. Προστάτευσε ωστόσο τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην αναμοχλεύεις το παρελθόν.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου σήμερα δείχνει ένα πιο έντονο ενδιαφέρον για τα χρήματα και τα ταλέντα σου. Ενώ η μέρα θα πρέπει να είναι καλή σε πολλά επίπεδα υπάρχει μια τάση να αισθάνεσαι ανήσυχη, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να τροφοδοτήσει την επιθυμία σου για υπερβολές. Η υπερεκτίμηση είναι ένα πιθανό πρόβλημα σήμερα. Αντιμετώπισε την ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά με καλή διάθεση και απόφυγε παρεξηγήσεις. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες αλλάζουν.

Λέων
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου όλη μέρα και εσύ δίνεις προτεραιότητα στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αναζητάς περισσότερη συναισθηματική διέγερση από ότι συνήθως. Μπορεί επίσης να αναζητήσεις κάποια αναγνώριση των συναισθημάτων σου. Πρόσεξε για μια τάση σου να αγνοείς ή να παραμελείς σημαντικές λεπτομέρειες. Ο ερωτικός σύντροφός σου νιώθεις πως κάποιες στιγμές γίνεται καταπιεστικός όμως απόφυγε τα ξεσπάσματα. Εάν είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και απόφυγε γρήγορα συμπεράσματα.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σου όλη τη μέρα θα ήταν φρόνιμο να αποφύγεις καταστάσεις που μπορεί να απαιτήσουν πολλή από τη συναισθηματική σου ενέργεια. Η αναπλήρωση των αποθεμάτων ενέργειάς σου είναι πιο απαραίτητη από το να ξεπεράσεις τα όρια προς το παρόν. Υπάρχει κάποια τάση να επικοινωνείς κάτι, πιθανότατα πολύ θετικό, αλλά ίσως υπερβολικό που μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές στην πορεία. Επινόησε τρόπους που θα ανανεώσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, κάνε απόψε πράγματα αυστηρά και μόνο για τον εαυτό σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα αναδεικνύοντας την επιθυμία για κάτι ευχάριστο. Η εστίαση στη δικτύωση και τους φίλους είναι σήμερα ισχυρή. Μπορεί να υπάρξει μια διασπορά ενεργειών σήμερα καθώς δεν είναι εύκολο να ξέρεις ειλικρινά τι θέλεις, αν και θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσεις να αποκαλύψεις την πηγή οποιασδήποτε δυσαρέσκειας που νιώθεις τώρα. Η συναισθηματική σου ζωή συνεχίζει να σε προβληματίζει σε σημεία.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 10ο οίκο σου διεγείροντας την επιθυμία για περισσότερη τάξη και σκοπό στη ζωή σου. Οι απαντήσεις σου στους άλλους είναι γενναιόδωρες αλλά υπάρχει μια τάση τώρα να υπερεκτιμάς ή να υπερβάλλεις. Επιδίωξε να αφιερώσεις χρόνο για να καταλήξεις σε συμπεράσματα γιατί ίσως οι πληροφορίες που λαμβάνεις να είναι παραπλανητικές. Η σχέση με τον αγαπημένο και η συντροφιά του σε γαληνεύουν. Εάν είσαι μόνη, παλιές και νέες γνωριμίες σε κρατούν σε εγρήγορση.

Τοξότης
Σήμερα λαχταράς ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα με τη Σελήνη στον ηλιακό 9ο οίκο σου, ενθαρρύνοντάς σε να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Το κόλπο είναι να αποφύγεις να στοχεύεις τόσο ψηλά ώστε να τα παρατήσεις πολύ γρήγορα, με τον Ερμή σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Δία σήμερα. Ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να απολαύσει ένα πιο αργό ρυθμό αλλά η περιέργειά σου και κάποια συναισθηματική ανησυχία μπορεί να ταράξουν λίγο την ψυχολογία σου. Υπάρχει μια τάση, το μυαλό σου να περιπλανάται για αυτό και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις εργασιακές υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερος
Είναι δύσκολο σήμερα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι συγκεκριμένο με αντικρουόμενα συναισθήματα και λίγο χαοτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως ανήσυχη ή πιεσμένη προκειμένου να καταφέρεις κάτι. Ίσως είσαι λίγο πιο δραματική από ότι συνήθως και οι αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία θα πρέπει μάλλον να περιμένουν. Η συναισθηματική σου ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα ή πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου είναι καλύτερα να προτιμήσεις τις ομαδικές ή συλλογικές δραστηριότητες. Οι διελεύσεις του Ερμή με τον Δία σήμερα υποδηλώνουν ότι ο πειρασμός είναι δυνατός να αναλάβεις περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Μπορεί να βασίζεσαι σε κάτι που θα καταφέρεις ή να δώσεις υποσχέσεις που μπορεί τελικά να είναι δύσκολο να τηρηθούν. Πάρε τον χρόνο σου και μην παίρνεις αποφάσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη όλη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μπορεί να νιώσεις μια έντονη παρόρμηση να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας. Παρόλα αυτά μπορεί να κουραστείς γρήγορα από οτιδήποτε αισθάνεσαι ότι στερείται μαγείας με τις σημερινές διελεύσεις. Ενώ έχεις ειλικρινή ενδιαφέρον για τους άλλους και βοηθάς ή συνδέεσαι, μπορεί να μη θέλεις να ακολουθήσεις ή να αναλάβεις νέες δεσμεύσεις κυρίως όσο περνούν οι ώρες. Συναισθηματικά υπάρχει μια τάση να μην ξέρεις τι θέλεις.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα