Categories: Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Share

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη λειτουργεί ως φορτίο και σου αλλάζει κατεύθυνση. Τις επόμενες εβδομάδες κάνε μια προσπάθεια να ξεκινήσεις νέα έργα ή δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου, τροφοδοτούν το πνεύμα σου για περιπέτεια και διευρύνουν τη φαντασία σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ανανεωμένη από μια νέα οπτική της ζωής σου, κάτι φιλοσοφικό ή πνευματικό που διαβάζεις ή μαθαίνεις ή μια περιπέτεια που σε απομακρύνει από τις καθημερινές ρουτίνες. Είναι καιρός να αναπτυχθείς, να εξερευνήσεις και να επεκταθείς πέρα από τις κανονικές εμπειρίες. Κατά κάποιον τρόπο τώρα ξεφεύγεις από το παρελθόν.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα της οικειότητάς σου και διεγείρει μια γνήσια επιθυμία να κάνεις βαθιές, διαρκείς και μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σου, στον εαυτό σου και στις πιο οικείες σχέσεις σου. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για να κάνεις σημαντικές και ενδυναμωτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να επικεντρωθείς σε θέματα οικειότητας και δυναμικής ισχύος στις σχέσεις. Μπορεί να εξετάζεις το πόσο εξαρτάσαι από τους άλλους για υποστήριξη ή να μάθεις σημαντικά πράγματα για τα κίνητρα των άλλων και τη δική σου εσωτερική λειτουργία.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί την ανάγκη να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή μια σχέση. Οι επιθυμίες σου και οι ανάγκες που έχεις από τη σχέση σου διαμορφώνονται και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά τώρα. Κάποιος μπορεί να σε εμπνεύσει να κυνηγήσεις ένα όνειρο. Η επιθυμία ή η ανάγκη για συνεργασία με άλλους είναι έντονη. Το να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση μπορεί να απαιτεί να υιοθετήσεις μια νέα στάση ή να συγκεντρώσεις όλο σου το θάρρος ώστε να κάνεις κάτι να συμβεί. Είναι καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες δυνατότητες ιδιαίτερα όσον αφορά στις στενές σου σχέσεις, την πορεία της ζωής, την καριέρα και την κατάσταση σου γενικότερα.

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει πρόσθετη ενέργεια στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τις ρουτίνες εργασίας, υγείας και αυτοφροντίδας. Μπορεί να υπάρξει μια διαδικασία αναζωογόνησης στις καθημερινές σου υποθέσεις και έχει να κάνει με περισσότερη πίστη και όραμα. Θα έχεις περισσότερα κίνητρα για να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες, να κάνεις απαιτητικές εργασίες και να αναδιοργανώσεις τον προσωπικό χώρο σου. Η αυτοβελτίωση είναι στο επίκεντρο. Αναζητάς εμπειρίες που δίνουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου και που τρέφουν το πνεύμα σου με τον Δία να στρέφεται σήμερα σε ορθή πορεία.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια και ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου, ιδιαίτερα στις ρομαντικές σχέσεις, τις φιλίες και τη δημιουργική έκφραση. Οι νέες ιδέες σου έρχονται φυσικά τώρα και εάν συμμετέχεις αυτήν τη στιγμή σε ένα δημιουργικό έργο μπορείς επίσης να επωφεληθείς από το να φέρεις μια νέα προοπτική στο τραπέζι. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλές για να ανατρέψεις τα πράγματα, να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου, να βγεις ραντεβού ή να ασχοληθείς με χόμπι. Ο μαγνητισμός σου αυξάνεται κι έτσι μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στο κάτω μέρος του ηλιακού σου χάρτη και ήρθε η ώρα να τονωθεί με νέα ενέργεια η προσωπική σου ζωή, το σπίτι ή η οικογένειά σου. Ας υποθέσουμε ότι θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι. Σε αυτήν την περίπτωση οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για την ανάληψη ευθύνης είτε πρόκειται για το φυσικό περιβάλλον του σπιτιού, τις οικιακές σου συνήθειες ή ακόμα και τη σχέση σου με τον εσωτερικό εαυτό σου. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη ανεξάρτητα από το αν σχεδίαζες κάτι ανάλογο ή όχι και οι βελτιώσεις που θα κάνεις θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής σου κατά κάποιον τρόπο, καθώς αυτό το μέρος του ηλιακού σου χάρτη αντιπροσωπεύει τις ρίζες σου, αγγίζοντας σχεδόν όλα όσα κάνεις.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα των επικοινωνιών σου και η άμεση στροφή του Δία τονώνει την αισιοδοξία σου. Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν νέα ξεκινήματα σχετικά με την επικοινωνία, τη μάθηση και τη μεταφορά, καθώς βρίσκεις νέους ή βελτιωμένους τρόπους για να συνδεθείς με τους άλλους, να μάθεις νέα πράγματα και να προχωρήσεις. Είναι μια δυνατή στιγμή για να αναπτύξεις νέα ενδιαφέροντα ή να εξερευνήσεις πιο ολοκληρωμένα πρόσφατα έργα, να δημιουργήσεις νέες επαφές και να βρεις νέα κανάλια έκφρασης.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη σε βοηθάει να ρίξεις λίγο τους έντονους ρυθμούς και να χαλαρώσεις. Σηματοδοτεί μια στιγμή όπου μπορείς να οργανώνεις τη ζωή σου από την αρχή, ώστε να αισθάνεσαι μια αίσθηση αξίας. Ευνοείται ο καθορισμός οικονομικών στόχων και η κατάρτιση προϋπολογισμών. Μπορεί να σκεφτείς νέους τρόπους για να ενισχύσεις το εισόδημά σου. Είναι επίσης καιρός να δώσεις προσοχή σε πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής. Μπορεί επίσης να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις σχετικά με τις δυνατότητες κερδών σου και την προσκόλληση σου με υλικά πράγματα.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο σήμερα, δίνοντάς σου μια ώθηση προς τα εμπρός και εμπνέοντάς σε να πιστέψεις στον εαυτό σου. Αυτό συμβαίνει την ημέρα που ο πλανητικός σου κυβερνήτης ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία κι έτσι γίνεσαι πιο ορατή και γοητευτική. Ενώ είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκμεταλλευτείς αυτήν την ενέργεια, είναι πιθανό να επωφεληθείς περισσότερο αν χαλαρώσεις σε ένα νέο ξεκίνημα. Μπορεί να αισθάνεσαι απίστευτα παρακινημένη αν κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σου την επόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε ταράξει και να χρειαστεί να ασχοληθείς με κάτι από το παρελθόν. Είναι η στιγμή να αφήσεις πίσω σου κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον -ίσως δεν σε εξυπηρέτησε και ποτέ. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη, να κάνεις έναν σοβαρό προγραμματισμό και απόφυγε την επιφανειακή διαχείριση. Ξαναχτίζεις την πίστη σου στον εαυτό σου και στον κόσμο. Ο Δίας σε βοηθάει και νιώθεις πιο αισιόδοξη και έτοιμη να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη στον κοινωνικό σου τομέα σε ωθεί προς τα εμπρός. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία και την επαφή με άλλους ανθρώπους. Η αίσθηση της κοινότητας είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις με φίλους και συνεργάτες. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για την ενίσχυση των δεσμών. Με φίλους, αλλά και με τα όνειρα ή τους στόχους σου.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει ή να εμπνεύσει για μια νέα αρχή. Εμφανίζεται στον ηλιακό 10ο οίκο σου και σχετίζεται κυρίως με ευθύνες, με την καριέρα, την πορεία της ζωής και τη φήμη σου. Η ανάγκη σου να παράγεις, να εκτελέσεις και να ολοκληρώσεις είναι πιο ισχυρή από το συνηθισμένο τώρα και είναι μια ισχυρή στιγμή για να οπτικοποιήσεις την επιθυμητή διαδρομή σου με την ευρεία έννοια. Ο Δίας, ο κυβερνήτης αυτού του τομέα στον ηλιακό χάρτη σου, στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα παρακινώντας σε περαιτέρω και γεμίζοντας σε με ελπίδα.

Πηγή: tlife.gr