Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Ο Αύγουστος κλείνει την αυλαία του με ανησυχία για τα οικονομικά και με καθυστερήσεις που δημιουργούν αναβολές στις εισπράξεις ή στην διεκπαιρέωση οφειλών. Στα αισθηματικά ο φόβος για το αύριο δεν λείπει!

Με τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό, μέχρι το βράδυ, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις σχέσεις και τις συναναστροφές μας, κυρίως σε αυτές όμως που μας προβληματίζουν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας προκαλέσει ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα, θα δημιουργηθεί μέσα μας καχυποψία για συγκεκριμένα πρόσωπα και το σκοπό τους απέναντί μας κι ενδεχομένως να ξαναθυμηθούμε δυσάρεστα περιστατικά ή βιώματα του παρελθόντος τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή μας.

Η ένταση των συναισθημάτων θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και με το πέρασμα της Σελήνης στον Σκορπιό, που θα μας κάνει πολύ πιο εσωστρεφείς, δύσπιστους και μυστικοπαθείς. Το ένστικτό μας θα οξυνθεί και βάσει αυτού θα κινηθούμε, ενώ ταυτόχρονα θα κρατήσουμε σκέψεις ή σχέδια για τον εαυτό μας.

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι:

Oι πολλές υποχωρήσεις και τα χατίρια μόνο προσωρινά εξασφαλίζουν την ηρεμία στις σχέσεις σας. Παρ’ όλα αυτά, αν επιμείνετε πολύ, θα χάσετε το δίκιο σας. Γι’ αυτό κρατήστε ένα μέτρο και μη γίνεστε απόλυτοι.

Σκορπιοί:

Συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι:

Ευκαιρία είναι να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις, μια ενδοσκόπηση, αλλά και να δείτε με περισσότερη προσοχή θέματα των σχέσεών σας, προσωπικών, οικογενειακών και επαγγελματικών. Ό,τι καταφέρετε να λύσετε, κέρδος θα είναι.

Όλη η επικαιρότητα