Categories: Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Share

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Το μυαλό σου έχει την τάση να εστιάζει σε προβληματικές περιοχές, αλλά αφού φροντίσεις τους φόβους σου μπορείς να αντλήσεις κάθε είδους κίνητρο για να προχωρήσεις. Υπάρχει κάποια ανησυχία, αλλά το σημαντικό είναι ότι ανυπομονείς και ανακαλύπτεις τρόπους για να κάνεις βελτιώσεις. Η αντιμετώπιση ενός προβλήματος αντί να το παρακάμψεις μπορεί να είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σου. Το να κρατάς ανοιχτές τις επιλογές σου μπορεί να προσκαλέσει θετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες, αλλά επίσης είναι σημαντικό να τιμάς την ανάγκη σου για χαλάρωση.

Ταύρος
Με τη Σελήνη στο 12ο ηλιακό σου οίκο και πάλι σήμερα προσέχεις περισσότερο τους στόχους σου και τη γενική σου κατεύθυνση. Οι ευθύνες τείνουν να μεγεθύνονται και αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εκπληρώσεις καθήκοντα ή να απολαύσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτευγμάτων σου, ακόμη και με μια πιθανώς απογοητευτική ή αποθαρρυντική ταχύτητα. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για να συνδυάσεις με επιτυχία τη λογική και τη δημιουργικότητα, καθώς και να αντιμετωπίσεις τα ερωτικά θέματα με ρεαλισμό και ψυχραιμία.

Δίδυμοι
Μπορεί να λάβεις κάποια βοήθεια σήμερα και πιθανώς κάποια σοφία από ένα άτομο του παρελθόντος. Ίσως να έχεις και μια εξαιρετική ιδέα που θα απαντήσει σε ένα μακροχρόνιο δίλημμα. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση εάν εξακολουθείς να κρατάς κάτι από το παρελθόν, αλλά ένα μεγάλο μέρος σου θέλει να απελευθερωθεί και να προχωρήσει. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που δεν το αντιλαμβάνεσαι και ενεργείς, προκαλώντας ταλαιπωρία, σαν να θέλεις να αλλάξεις και αυτή μπορεί να είναι μια από αυτές τις μέρες.

Καρκίνος
Είσαι περισσότερο διατεθειμένη να παρατηρήσεις αντί να ενεργήσεις, κάτι που μπορεί να σε εξυπηρετήσει αυτήν τη στιγμή. Μπορεί ωστόσο να υπάρξει σύγκρουση σχετικά με αξίες, θέματα ιδιοκτησίας ή ανησυχίες για την οικονομική σου κατάσταση. Τα πληγωμένα συναισθήματα έχουν μια ισχυρή τάση αυτήν τη στιγμή. Επιδίωξε να ανανεώσεις τα πράγματα στη δουλειά σου ή στις πρακτικές υποθέσεις, αντί να προχωρήσεις εάν δεν έχεις την αυτοπεποίθηση. Άκου τη διαίσθηση σου και όχι τους φόβους σου.

Λέων
Ένα μέρος σου θέλει να καθαρίσει την ατμόσφαιρα γύρω σου και ένα άλλο μέρος φαίνεται να έχει κολλήσει σε κάτι που εμποδίζει να το κάνεις. Είναι πιθανό να ανατρέψεις αυτήν την ενέργεια δουλεύοντας πάνω σε στρατηγικές και σχέδια για να βελτιώσεις τα έργα, τη νοοτροπία και τη ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να προχωρήσεις μέχρι να είσαι πραγματικά έτοιμη. Εστίασε κυρίως στα θετικά. Οι συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή, αλλά η επαφή με αυτό που υπάρχει στην καρδιά σου απαιτεί λίγη ησυχία.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση γύρω από θέματα βασικών αξιών, χρημάτων και κοινής χρήσης σήμερα. Επιδίωξε να τα χειριστείς προτού ξεσπάσουν προβλήματα. Μια λίστα υποχρεώσεων μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερο έλεγχο και να ελαχιστοποιήσεις τα προβλήματα που προκύπτουν από το να αισθάνεσαι υπερβολική και να μην ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Χρειάζεσαι μια αλλαγή σε νοητικό επίπεδο, κάτι φρέσκο να σκεφτείς ή μια νέα πρόκληση ενδιαφέροντος ή μάθησης που θα σε ενθουσιάσει.

Ζυγός
Σκέφτεσαι πιο δημιουργικά σήμερα και μπορείς να απομακρυνθείς από καταστάσεις ώστε να απολαύσεις πραγματικά το ταξίδι που θα κάνει το μυαλό σου. Οι άλλοι μπορούν να σε βρουν ιδιαίτερα οξυδερκή και φαίνεται ότι περιμένεις επιτυχία, κάτι που σε βοηθά να βρεις ιδιαίτερο νόημα σε ό,τι κάνεις. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες σχετικά με τις αξίες ή τις έννοιες της αγάπης και είναι καλύτερο να κάνεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά. Εάν αισθάνεσαι καταβεβλημένη, λάβε μέτρα για να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου και ζήτα βοήθεια.

Σκορπιός
Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι κάπως έντονες σε σημεία σήμερα, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι είναι γενικά δύσκολο να υπερασπιστούν αυτό που θέλουν πραγματικά. Ένα στενός φίλος ή ο σύντροφος μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητός αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να υπάρξει ένταση ή φόβος ότι οι νέες ευθύνες θα καταναλώσουν τις μέρες σου. Ωστόσο μπορεί αν είσαι ολοένα και πιο αποφασισμένη να προχωρήσεις και είναι καλύτερο να μην ασχολείσαι πλέον με αυτό που δεν λειτουργεί στη ζωή σου.

Τοξότης
Έχεις σήμερα στο μυαλό σου την αυτοβελτίωση και την πρόοδο. Μπορεί να δημιουργηθούν συναρπαστικές ιδέες που αφορούν σε σχέδια και σχέσεις. Η ελπίδα για το τι θα φέρει το μέλλον είναι υπέροχη. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που προκαλούν άγχος. Οι σημερινές ενέργειες είναι λιγότερο από ιδανικές για συμφωνίες ή ισορροπίες. Ωστόσο με μερικές προσαρμογές είναι πιθανό να αισθάνεσαι πιο σίγουρη. Με τη Σελήνη στον ηλιακό 3ο οίκο σου όλη μέρα είναι η ώρα να απολαύσεις κάποια ποικιλία ή να ακολουθήσεις την περιέργεια σου.

Αιγόκερος
Όλο και περισσότερο εστιάζεις το μέλλον, στην εξέλιξη και όχι στο παρελθόν. Θα μπορούσες να έχεις μερικές πραγματικά φρέσκες και συναρπαστικές ιδέες που σχετίζονται κυρίως με τις εκδόσεις, την εκπαίδευση, την προώθηση ή τη δουλειά. Ίσως χρειαστεί να παλέψεις με τον εκνευρισμό ή την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν κατανοούν την ουσία των ιδεών σου. Φαίνεται ότι βρίσκεις τις καλύτερες ιδέες ανεξάρτητα και πηγαίνοντας κόντρα σήμερα. Θα μπορούσες να είσαι διχασμένη ανάμεσα στο ρίσκο μιας συνεργασίας και στην ασφάλεια αυτού που ήδη έχεις.

Υδροχόος
Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι διαφορετικό, νέο και πιθανώς κάτι που να ξεπεράσει ένα εμπόδιο ή να αναγκάσει μια αλλαγή. Μπορεί να υπάρξει μια αποκάλυψη – έκπληξη ή θα μπορούσες να εκπλήξεις τον εαυτό σου αποκαλύπτοντας πληροφορίες που κρατούσες για τον εαυτό σου μέχρι τώρα. Ίσως ένα άτακτο μέρος σου θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν. Έχεις την τάση να αφήνεις τα συναισθήματα να σε οδηγούν με τη Σελήνη στο ζώδιο σου όλη μέρα. Ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να ενσωματώσεις την επιθυμία σου για προσωπική ανεξαρτησία και την ανάγκη σου να αναλάβεις καθήκοντα γύρω από το σπίτι ή για τους αγαπημένους σου.

Ιχθείς
Βιώνεις έντονα την επιθυμία να κοιτάξεις το μέλλον, αλλά η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και δεν είσαι έτοιμη να προχωρήσεις. Εάν βρίσκεσαι αντιμέτωπη με την ίδια παλιά ρουτίνα μπορεί αν είσαι λίγο ενοχλητική ή άτακτη με αυτά που λες και κάνεις, ίσως σε μια προσπάθεια να επιφέρεις κάποια αλλαγή. Ωστόσο θα μπορούσες να βρεις μια νέα υπέροχη ιδέα μαζί με τον σύντροφο σου ή ένα στενό φίλο σήμερα και αύριο. Είναι μια καλή στιγμή για να φτάσεις στο βάθος ενός προβλήματος μέσω συζήτησης και έρευνας.

Πηγή: tlife.gr