Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στο ζώδιό σου και τραβάς την προσοχή. Ωστόσο η σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα υποδηλώνει ότι κάποια στρατηγική ή μυστικότητα μπορεί να σε ωφελήσει. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς για κάτι που αγαπάς ή να αναζωπυρώσεις το πάθος. Νέες γνώσεις στα εργασιακά, οικονομικές υποθέσεις ή ένα ερευνητικό έργο έρχονται στο προσκήνιο. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να φλερτάρεις και να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Ταύρος
Μπορεί να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του ότι μια σχέση ή ένα έργο θα προχωρήσει και θα φέρει καρπούς. Ένα κοινό όραμα ή κάτι προς το οποίο πρέπει να εργαστείς, να μάθεις ή να επεκτείνεις, σου γίνεται ανάγκη. Τα κίνητρά σου στα εργασιακά γίνονται πιο εμφανή και αξίζει να παλέψεις για αυτά και να τα πιστέψεις περισσότερο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σταθεροποιείται και σου εμπνέει ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη ακόμα και μια νέα γνωριμία σε κάνει να ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι
Με τη σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα θα μπορούσες να δώσεις λύσεις σε προβλήματα ή να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που προηγουμένως απέφευγες. Είσαι αναμφίβολα πιο αποφασισμένη να κάνεις βελτιώσεις καθώς νιώθεις πιο θαρραλέα και ενεργητική. Το μοίρασμα της εξουσίας σε μια σχέση ακόμα και επαγγελματική θα ευνοήσει τα σχέδιά σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε έχει διάθεση για κουβεντούλα και συναισθηματική επιβεβαίωση. Εάν είσαι μόνη, μια εξέλιξη σχετικά με μια πρόσφατη γνωριμία σου δίνει ικανοποίηση.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για τη βελτίωση των ιδεών και των μεθόδων σου. Σε ενδιαφέρει περισσότερο να προχωρήσεις σε ένα νέο επίπεδο μια σχέση ή ένα έργο. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει στα εργασιακά δίνοντάς σου την απαραίτητη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σου. Η εσωτερική αρμονία και το πνεύμα που προέρχονται από την επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου κι αυτό βελτιώνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον μια νέα γνωριμία δείχνει να έχει ενδιαφέρον.

Λέων
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου ατού, για αυτό φρόντισε να λες λίγα και καλά. Τακτοποίησε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και μην φορτώνεσαι και με άλλες. Απόφυγε δεσμεύσεις και σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά. Προσαρμόσου στο κλίμα χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Η οικογένεια, το σπίτι και φυσικά ο ερωτικός σύντροφός σου είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Αφιέρωσέ τους χρόνο και μάθε να ακούς και να συμμερίζεσαι τις ανάγκες τους. Εσύ που είσαι μόνη, μην διώχνεις με τη συμπεριφορά σου όποιον σε πλησιάζει. Τουλάχιστον δώσε του τη δυνατότητα να δείξει τις προθέσεις του και μετά κρίνεις και αποφασίζεις.

Παρθένος
Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα, που είτε οι συγκυρίες, είτε οι δικές σου προτεραιότητες το προηγούμενο διάστημα σας είχαν απομακρύνει. Το πλανητικό σκηνικό επαναφέρει και βοηθάει στην ανανέωση του ενθουσιασμού σου με χόμπι, ενδιαφέροντα, σχέδια, μελέτες και ρομαντισμό τις επόμενες εβδομάδες. Μετάτρεψε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναλώνεσαι με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο. Αξίζεις τα καλύτερα εσύ.

Ζυγός
Απόφυγε σήμερα τις ακραίες συμπεριφορές και σπατάλες. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τη θέση και τις υποχρεώσεις σου και να συμπεριφερθείς ανάλογα. Η ένταση και ο εκνευρισμός δεν λείπουν στα εργασιακά. Αντιμετώπισε τα πάντα με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση και μη δίνεις συνέχεια σε μικρές ασήμαντες καταστάσεις, λεγόμενα και εξελίξεις. Το λίγο αρνητικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εύκολα μπορεί να αλλάξει αρκεί να το θελήσεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να προσεγγίσεις το παρελθόν σου. Αποστασιοποιήσου, και άσε τον ενδιαφερόμενο να κάνει μια κίνηση προς τα εσένα.

Σκορπιός
Η εσωτερική σου αναζήτηση θα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή και κυρίως να σταματήσεις να είσαι τόσο αυστηρή και κακιά με τον εαυτό σου. Είναι καιρός να διεκδικήσεις τα θέλω και τα κεκτημένα σου στα εργασιακά, χωρίς έπαρση. Απόφυγε να εμπλέξεις οικονομικά θέματα στις συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ακόμα κι αν συμβεί προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Καιρός να σπάσεις τα δεσμά και τις προκαταλήψεις εσύ που είσαι μόνη. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου και μην νοιάζεσαι για τίποτα άλλο.

Τοξότης
Οι ευαισθησίες σου σήμερα έρχονται στην επιφάνεια και δεν σου επιτρέπουν να δεις και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό τις καταστάσεις και εξελίξεις γύρω σου. Πέτα το άγχος που σε διακατέχει στα εργασιακά και εμπιστεύσου περισσότερο τον εαυτό σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις την υπέρβαση και να τα καταφέρεις. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις το κλίμα της ηρεμίας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσά σας που μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, άφησε μισάνοιχτη τη χαραμάδα της καρδιάς σου και επίτρεψε σε αυτόν που εμπιστεύεται το ένστικτό σου να εισχωρήσει.

Αιγόκερος
Στιγμές έντασης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία, ώριμη σκέψη και συμπεριφορά. Δείξε διαλλακτικότητα στα εργασιακά, στις συζητήσεις και τα θέματα που θα προκύψουν με συνεργάτες. Γίνε πιο εκδηλωτικός και εκμυστηρεύσου τα συναισθήματά σου, όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά και στον ερωτικό σύντροφό σου. Το ερωτικό σου παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται. Τώρα το τι θα αποφασίσεις και το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα.

Υδροχόος
Πολλές ευκαιρίες σήμερα σου δίνουν τη δυνατότητα να δώσεις δυνατή ώθηση στα σχέδιά σου, καθώς και λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις που σου δημιουργούν διλήμματα. Νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά, φρόντισε να τις προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες, όρους και προϋποθέσεις. Πάρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να χρωματίσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και απελευθερώσου λιγάκι απέναντί του.

Ιχθείς
Τα εμπόδια και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα στις υποθέσεις σου απαιτούν ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Μην αντιμετωπίζεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά. Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους και συνεργάτες που δεν γνωρίζεις αρκετά. Κράτα το στόμα σου κλειστό τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς ότι όλα σε σχέση με τα σχέδιά σου, έχουν πάρει το δρόμο τους. Αναγνώρισε την προσπάθεια του ερωτικού σου συντρόφου να βρίσκεται και να στέκεται πάντα δίπλα σου. Εστίασε το ενδιαφέρον σου μέσα στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον. Εκεί βρίσκεται και σε περιμένει ο μεγάλος έρωτας.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα