Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Μια μέρα πριν από την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία είναι πιθανό να μην μπορείς να έχεις την πλήρη εικόνα των καταστάσεων. Απόφυγε να εστιάζεις σε άγνωστες περιοχές προς το παρόν. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια συνάντηση στον ηλιακό 10ο οίκο σου φέρνοντας στο φως έντονα συναισθήματα, ίσως και φόβους. Αυτά σχετίζονται με την πορεία ζωής, τις φιλοδοξίες, την καριέρα ή τη φήμη σου. Εάν χρειάζεσαι να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου σε επίπεδο επαγγελματικό ή φήμης αυτή είναι η στιγμή για να αναπτύξεις τις στρατηγικές σου.

Ταύρος
Ενώ η μέρα ξεκινά χαλαρά, όσο προχωρούν οι ώρες η διορατικότητά σου σου δίνει τη δυνατότητα να δεις καθαρά τα κίνητρα και τις επιθυμίες των άλλων. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι αν οι άλλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τα κρατήσουν μυστικά και για τον εαυτό τους. Σκέψου ότι οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί κι ενώ αυτό που βλέπεις μοιάζει πολύτιμο, είναι καλύτερο να κάνεις υπομονή άλλη μια μέρα, μέχρι να γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος. Η προσωπική σου ζωή και ο εσωτερικός σου κόσμος, εκείνος των συναισθημάτων, βρίσκεται στο επίκεντρο.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια καλή μέρα για συνδέσεις. Ο Ερμή είναι έτοιμος να σταθμεύσει και να γυρίσει σε ορθή πορεία, οι επικοινωνίες όμως δεν έχουν ακόμα αποκατασταθεί. Είναι μια καλή στιγμή να ανακαλύψεις τρόπους για να κάνεις τα καθήκοντα σου πιο ευχάριστα κι ελκυστικά. Κάποια ανησυχία είναι πιθανή, αλλά όσο προχωρά η μέρα τα πράγματα καλυτερεύουν. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε ευθυγράμμιση στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορείς να επωφεληθείς από τη σε βάθος έρευνα. Είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις πραγματικές επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου κι αν μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιους φόβους σου, οι οποίοι μπορεί να είναι αποκαλυπτικοί.

Καρκίνος
Μπορεί να επινοήσεις δημιουργικούς τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου πιθανώς υποκινούμενη από ένα γεγονός που νιώθεις ότι σε υποτιμά. Ωστόσο καλύτερα να κρατήσεις τα σχέδια σου στο μυαλό σου για την ώρα, μιας και υπάρχει η τάση για παρεξηγήσεις προσωρινά. Καθώς η μέρα προχωρά, οι σχέσεις ή τα συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι έντονα με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση. Οι αλληλεπιδράσεις σου φαίνεται να σου δείχνουν πλευρές της δικής σου φύσης που μπορεί να μην έχεις δει ή αναγνωρίσει ακόμα.

Λέων
Είναι πολύ εύκολο να γοητευτείς από κάτι που νομίζεις ότι χρειάζεσαι με τις σημερινές διελεύσεις. Αυτό μπορεί επίσης να επεκταθεί και στον κόσμο των συναισθημάτων. Σκέψου ότι η λανθασμένη κρίση είναι πιθανή σήμερα. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται κι εσύ αξιοποιείς τις βαθύτερες φιλοδοξίες σου. Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόβλημα πριν φτάσεις σε ένα σημείο ενδυνάμωσης και είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε να το αφήσεις. Ευτυχώς με ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό σου αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναγνωρίσεις τομείς της ζωής σου που απαιτούν βελτιώσεις.

Παρθένος
Η μέρα μπορεί να είναι παιχνιδιάρικη, αν και ίσως μπερδεμένη σε πιο σοβαρές καταστάσεις. Η μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου ανακινεί τον τομέα του σπιτιού σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να επωφεληθείς από τη δύναμη που δημιουργείται μέσα σου. Σύγχυση μπορεί να υπάρξει στις επικοινωνίες με τον Ερμή να κατευθύνεται προς ένα σταθμό αύριο. Ωστόσο τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Ο Ήλιος οδεύει προς μια ευθυγράμμιση με τον Πλούτωνα στον ηλιακό 5ο οίκο σου και τα συναισθήματα θερμαίνονται όσο εξελίσσεται η μέρα. Ο Ήλιος τώρα μπορεί να φωτίσει τα βαθύτερα συναισθήματα, τις επιθυμίες ή τους φόβους σου.

Ζυγός
Ένα μέρος σου δεν θέλει καθόλου να ενοχληθεί από ανοησίες σήμερα, αλλά μάλλον δεν γίνεται να το αποφύγεις αυτό στο πρώτο μισό της μέρας. Ενώ οι περισπασμοί μπορεί να είναι πολλοί, υπάρχουν λύσεις. Ωστόσο, είσαι πρόθυμη να διαπραγματευτείς, να συμβιβαστείς και να διατηρήσεις ένα επίπεδο αρμονίας. Επίσης, σήμερα ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση φωτίζοντας περιοχές αγανάκτησης ή υπερβολικής προσκόλλησης. Με επιπλέον διορατικότητα ή αυτογνωσία είναι πιο εύκολο να λύσεις προβλήματα.

Σκορπιός
Μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένη σήμερα, αν έχεις δώσει πάρα πολλά σε κάποιον ή σε μια σχέση. Ασκείς έντονη πίεση στον εαυτό σου να κάνεις αλλαγές κι αυτό είναι εξουθενωτικό. Σήμερα βάλε στόχο να χαλαρώσεις λίγο ώστε να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Μπορείς να είσαι χρήσιμη στους άλλους μόνο όταν ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη. Καθώς η μέρα προχωρά η ικανότητα σου να έρθεις σε επαφή με τις κινήσεις σου αυξάνεται, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ευθυγραμμίζονται.

Τοξότης
Είναι πιθανές οι ατυχίες στην επικοινωνία σήμερα, ωστόσο η αγάπη μπορεί να σε εκπλήξει με ευχάριστο τρόπο. Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει κάπως νωχελικά, όμως η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου σε ζωντανεύει. Επίσης ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον ηλιακό 2ο οίκο σου φωτίζοντας τις βαθύτερες φιλοδοξίες και τους φόβους σου, ειδικά ότι έχει να κάνει με τα συναισθήματα της αυτοεκτίμησης, τα οικονομικά θέματα και την ασφάλεια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές στα οικονομικά σου.

Αιγόκερος
Στο ξεκίνημα της μέρας είσαι πιο κοινωνική, αλλά καθώς η ώρα προχωρά, με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, έχεις την τάση να αποσυρθείς και να απομονωθείς. Η φαντασία σου είναι έντονη σήμερα. Το ίδιο και η επιθυμία σου να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, αλλά και να προβληματιστείς. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση στο ζώδιο σου φέρνοντας τα ένστικτα για ανάπτυξη, βελτίωση και αλλαγή στην επιφάνεια. Για καλύτερα αποτελέσματα τώρα στόχευσε να εστιάσεις στα πράγματα που μπορείς να κατακτήσεις και απόφυγε να υποκύψεις στην πίεση να τα κάνεις όλα γρήγορα.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν στην επιφάνεια την ευαισθησία σου και σε δυσκολεύουν να καταλήξεις σε σταθερά συμπεράσματα. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να εστιάσεις σήμερα, καθώς η προσοχή σου εύκολα διασπάται σήμερα. Ωστόσο μπορείς να απολαύσεις κάποια ποικιλία και να ακολουθήσεις την περιέργεια σου. Είναι μια καλή στιγμή για να τιμήσεις την μοναδικότητα και την ελευθερία του πνεύματος. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε μια ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που προκαλεί την ανάγκη για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις είναι περίεργες οπότε πρόσεχε γιατί μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Τα σήματα μπορεί γρήγορα να μπερδευτούν. Καθώς η μέρα προχωρά η ανάληψη ευθύνης έρχεται φυσικά και μπορεί να είναι ευχάριστη. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη υπενθυμίζοντας σου τους στόχους και τις προτεραιότητες σου. Η διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φωτίσει δυσκολίες με φίλους ή περίπλοκα συναισθήματα σχετικά με την κοινωνική σου ζωή κι αυτό που προκύπτει από αυτήν τη διαδικασία μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις καινούρια ξεκινήματα ή κάποιες βελτιώσεις.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα