Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Kυρίαρχη σήμερα η επιρροή της όψης τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό με τον Άρη από τους Διδύμους που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση
Ακούστε το άρθρο

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 18 Οκτωβρίου.

*Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 7:44 το πρωί βοηθώντας την αυτοέκφραση μας, τη δημιουργικότητα και την καλή διάθεση. Kυρίαρχη σήμερα η επιρροή της όψης τριγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Ζυγό με τον Άρη από τους Διδύμους που μας χαρίζει δυναμικότητα και ισχυρή θέληση

ΚΡΙΟΣ
Η Τρίτη είναι η πιο θετική μέρα της εβδομάδας και πρέπει να την αξιοποιήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ήλιο μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα για την ερωτική σας ζωή, για τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και για τις συνεργασίες. Εξαιρετικά βοηθητική θα είναι και η Σελήνη από τον Λέοντα που κάνει τα πράγματα να ρέουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε έτοιμοι να συζητήσετε ή να διαπραγματευτείτε προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε σε συγκεκριμένα στοιχεία και ζητήστε τα γραπτώς για να μην αλλάξουν στην πορεία. Με τη Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανόν να σας απασχολήσουν και ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορείτε πιο εύκολα βέβαια να εκφράσετε με πάθος τις απόψεις σας, τις σκέψεις σας και να γοητεύσετε και τους άλλους. Ακόμη μπορεί να βρείτε μια νέα διέξοδο για την ενέργεια σας, ένα χόμπι, κάποιο γνωστικό αντικείμενο που θέλετε να μάθετε περισσότερα. Η όψη αυτή σας κάνει πιο διεκδικητικούς με όσα σας αρέσουν και σας παθιάζουν ενώ βοηθά ιδιαίτερα και στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αλήθεια αγαπητοί μου Καρκίνοι είναι πως δεν είναι εύκολο να έχεις τον Άρη τόσους μήνες στον 12ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, να νιώθεις ότι δεν μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα γιατί θα υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας να σε πετάει εκτός προγράμματος, να σε κάνει πιο ευάλωτο όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και να σε γεμίζει με αγωνία για το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Είστε πολύ ικανοί να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά το θέμα είναι να μπορείτε να εστιάσετε λίγο σε αυτά που είναι προτεραιότητα και να μην χάνετε την ενέργεια σας από δω κι από κει χωρίς σημαντικό λόγο με τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Ειδικά αν έχετε να κάνετε κάτι πιο απαιτητικό θα πρέπει να προσπαθήσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη παραπέμπει στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και σας κάνει πιο σίγουρους για τη δράση σας. Έχετε πιο ξεκάθαρη άποψη για το τι πρέπει να κάνετε και μπορείτε να πείσετε και τους άλλους να σας ακολουθήσουν. Είναι μια καλή μέρα επίσης να διακριθείτε στη δουλειά σας ή να ακούσετε κάποιες θετικές κουβέντες.

ΖΥΓΟΣ
Τα θέματα της εργασίας σας, των σπουδών, των σχέσεων θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, μολονότι θα συμβαίνουν διάφορα γύρω σας που μπορεί να σας αποσπούν την προσοχή. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας ενώ και σε φυσικό επίπεδο θα νιώθετε πιο δυνατοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάθε άνθρωπος δίπλα μας μπορεί να είναι δάσκαλος μας γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή προσέγγιση νοητικά σήμερα με ότι προκύπτει και στο τέλος της ημέρας θα έχετε μάθει κάτι καινούριο. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Άρη μπορεί να είναι και απελευθερωτικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αξιοποιήστε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έρθετε σε επαφή με φίλους και συνεργάτες αλλά να δείτε πως μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα τεχνολογίας που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της δουλειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά αν πατάτε γερά τα πόδια στη γη και δείχνετε πυγμή και δύναμη. Γιατί αυτά τα στοιχεία θα σας χρειαστούν αν έχετε να αντιμετωπίσετε σήμερα ένα άτομο το οποίο είναι «δύσκολο» ή σας κάνει την ζωή δύσκολη. Αυτό φυσικά αναφέρεται και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η επιρροή του τριγώνου μπορεί να φανεί ιδιαίτερα βοηθητική και σε θέματα καριέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επιθυμία σας για γνώση, για μάθηση, για τα μελλοντικά σας σχέδια ενισχύεται μια μέρα σαν την σημερινή. Η αντίθεση όμως της Σελήνης από τον Λέοντα με το ζώδιο σας μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας και να σας δημιουργήσουν άγχος μέσα στην ημέρα. Προσπαθήστε να το ξεπεράσετε αφήνοντας κατά μέρος την ανάγκη σας να τα ελέγχετε όλα γιατί αυτό δύσκολα γίνεται σε μια μέρα σαν τη σημερινή.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα στον τομέα της εργασίας και της φυσικής κατάστασης και υγείας κι έτσι μπορεί να έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας με πολλές υποχρεώσεις. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά της οικογένειας ή τα κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τα βελτιώσετε ή να πάρετε από κοινού αποφάσεις με τους εμπλεκόμενους για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα