Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για να προσθέσεις λίγη περισσότερη φαντασία σε αυτό που κάνεις. Η εξισορρόπηση της εστίασής σου στην εργασία και την καριέρα σου με την ανάγκη σου για διακοπές ή ανάπαυση είναι ικανοποιητική. Ο χειρισμός ενός συνεχιζόμενου, μακροχρόνιου προβλήματος είναι στο επίκεντρο και εξελίσσεται καλά. Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να απολαύσεις υποστηρικτικές, χρήσιμες συζητήσεις με φίλους ή για μακροπρόθεσμους στόχους. Η ομαδοποίηση είναι ενδυναμωτική.

Ταύρος
Η μέρα είναι ιδιαίτερα επικεντρωμένη στις σχέσεις σου. Αυτά που έχουν βγει εκτός ισορροπίας μπορούν να διορθωθούν, καθώς τα βλέπεις πια πιο καθαρά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εστιάσεις σε έναν στόχο που είναι σημαντικός για εσένα. Οι ιδέες σε οικονομικούς και εργασιακούς ή επιχειρηματικούς τομείς είναι ιδιαίτερα έξυπνες. Οι ενέργειες σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με στόχους καριέρας ή πορείας ζωής και διευκολύνουν τις συνομιλίες με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου ακόμα και τους συναισθηματικούς.

Δίδυμοι
Το κλειδί για ένα ισχυρότερο αίσθημα ενδυνάμωσης αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως είναι το να αναζητάς τρόπους να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον απορροφάς και μαθαίνεις πιο εύκολα πράγματα. Θα μπορούσες να αναλάβεις ηγετικό ρόλο και οι άλλοι μπορεί να στραφούν σε σένα για καθοδήγηση. Αισθάνεσαι εμπνευσμένη για να επιδιώξεις επιχειρηματικούς στόχους ή να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να εστιάσεις σε τρόπους για να μετατρέψεις μια στάσιμη συναισθηματική κατάσταση σε ευημερούσα.

Καρκίνος
Είναι πιθανό να νιώσεις πολύ άνετα και να εκφραστείς σήμερα. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να επιμείνεις σε μια ρουτίνα ή να επιλέξεις να εργαστείς σε έργα που απαιτούν πολλή εστίαση ή προσοχή στη λεπτομέρεια. Ωστόσο οι ενέργειες της ημέρας ευνοούν την έμπνευση ή τη φανταστική πλευρά των πραγμάτων. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις το επόμενο διάστημα.

Λέων
Το να φροντίζεις τα θεμέλιά σου είναι το κλειδί για να προχωρήσεις μπροστά κι αυτό το ξέρεις διαισθητικά. Ίσως αποφασίσεις να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο στη ζωή σου στο σπίτι. Επίσης είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τα συναισθήματα και τις ιδέες σου. Αυτή είναι η δύναμη ενός ενισχυμένου Ερμή και οι συζητήσεις είναι ιδιαίτερα φιλικές, χρήσιμες, ανοιχτές και εποικοδομητικές. Υπεραναλύεις τα πάντα σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Λαμβάνεις τη βοήθεια ή την υποστήριξη ενός καλού φίλου και έχεις την υπομονή να τον ακούσεις, κάτι που είναι πραγματικός θησαυρός. Η σταθερή ενέργεια είναι μαζί σου για την επίλυση προσωπικών προβλημάτων και την εύρεση λύσεων για εργασιακά και οικογενειακά θέματα. Καλές συμβουλές σχετικά με την εργασία ή την υγεία, τις συνήθειες ακόμα και τη συναισθηματική σου ζωή είναι χρήσιμες.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις βοηθούν τη δημιουργική έκφραση, τη δημιουργία θετικής σύνδεσης και επικοινωνιακές ανακαλύψεις. Οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων είναι σταθερές. Η εξισορρόπηση της επαγγελματικής και της οικιακής ζωής σου μπορεί να είναι το ουσιαστικό κλειδί για την επιτυχία. Εμπιστεύσου τις εμπνευσμένες ιδέες σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις ευνοούν τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνουν πιο επικοινωνιακή. Η οργάνωση και η πειθαρχεία μπορεί να αντανακλά καλά στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις εργασίας απελευθερώνοντάς σου περισσότερο χρόνο για να φανταστείς και να δημιουργήσεις. Το μυαλό σου επίσης είναι αιχμηρό και έχεις έξυπνες ιδέες για το πως θα κερδίσεις χρήματα ή για να τακτοποιήσεις προσωπικά θέματα.

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να εστιάσεις στη βελτίωση της ζωής σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα χρήματα. Είσαι ενθουσιασμένη με τις ιδέες σου ή με κάποιο στόχο που έχεις θέσει. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι δραστηριότητες ανανεώνουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου ενώ αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Αιγόκερος
Είσαι σε καλή κατάσταση για να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των σωματικών και συναισθηματικών αναγκών σου. Νέοι και βελτιωμένοι τρόποι επικοινωνίας ή σύνδεσης μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Στα επαγγελματικά σου έχεις έμπνευση κι αυτό σε κάνει να ξεχωρίζεις. Οι καλές ιδέες έρχονται πιο εύκολα και νιώθεις ενθουσιασμένη. Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Υδροχόος
Οι συνομιλίες με φίλους, συνεργάτες ή τα δίκτυα σου μπορούν να ξεχωρίσουν ως ιδιαίτερα εμπνευσμένες. Είναι μια δυνατή περίοδος για επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κοινωνικοποίηση και δημιουργική εργασία. Σκέφτεσαι πρακτικά όσο και καινοτόμα κι αυτό εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδιά σου. Αντιμετώπισε όσο το δυνατόν συναισθηματικά θέματα με γνώμονα τη λογική.

Ιχθείς
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να βρεις νέους τρόπους να δεις και να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου ή νέες ιδέες για εξερεύνηση. Πολλά συμβαίνουν στα παρασκήνια και είναι μια δυνητικά υπέροχη μέρα για κίνητρα και αφοσίωση σε ένα συγκεκριμένο έργο ή επιδίωξη όπως και για ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Εστιάζεις στη σταθεροποίηση της κοινωνικής σου ζωής ή στο χειρισμό εκκρεμών ή ανεπίλυτων προβλημάτων που σχετίζονται με τις φιλίες ή τα σχέδιά σου.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα