Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Θα ήταν σοφό να κάνεις καλή χρήση ενός ήρεμου ρυθμού σήμερα. Είσαι έτοιμη να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια για την επίτευξη στόχων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία και τη σύνδεση. Εάν μπορείς να επωφεληθείς από κάποια μελέτη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις. Οι άλλοι ενδιαφέρονται πολύ για αυτά που λες και μπορεί να στραφούν σε σένα για συμβουλές. Επικοινωνείς με την εξουσία και έχεις μια σταθερή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου.

Ταύρος
Οι διελεύσεις τείνουν να ανταμείβουν την αποφασιστικότητα. Ο Άρης σχηματίζει μια βοηθητική όψη με τον Κρόνο η οποία είναι χρήσιμη για να σε παρακινήσει να δώσεις περισσότερη προσοχή σε πρακτικές δραστηριότητες. Είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείς σε έργα καριέρας, να βρεις τρόπους να αποκτήσεις χρήματα και να κάνεις βήματα προς έναν ρεαλιστικό στόχο. Αναγνωρίζεις τη σημασία της στρατηγικής και της υπομονής ακόμα και στον έρωτα.

Δίδυμοι
Ενδιαφέρεσαι για απτά αποτελέσματα και ανταμοιβές αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να υπάρξει αύξηση της παραγωγικότητας με την εκπαίδευση, την κοινή χρήση ή τη δημοσίευση. Κερδίζεις τον σεβασμό ιδιαίτερα για αυτά που γνωρίζεις ή για τον τρόπο που μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Η αντοχή σου ξεχωρίζει τώρα, καθώς ο Άρης εναρμονίζεται με τον σταθερό Κρόνο. Η πρακτική λήψη αποφάσεων ενισχύεται και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο σοβαρά και βαθιά.

Καρκίνος
Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να δουλέψεις στο παρασκήνιο. Έχεις επίσης την υπομονή να δεις κάτι στο τέλος ή να δουλέψεις σε κάτι που δεν έχει άμεσες ανταμοιβές και αποτελέσματα. Σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να καταβάλεις προσπάθεια με τη δυνατότητα να διαρκέσει. Αργά αλλά σταθερά τα σχέδια και οι στρατηγικές αναπτύσσονται με τον Άρη και τον Κρόνο να εναρμονίζονται. Τα βαθιά θέματα, οι προηγούμενες κρυμμένες πληροφορίες ή οι επανασυνδέσεις μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο.

Λέων
Μια επιρροή Άρη – Κρόνου φέρνει ένα σταθεροποιητικό κλίμα και θετική διάθεση. Η αποδοχή των γύρων σου, των έργων και των περιστάσεων όπως είναι και στη συνέχεια η εργασία με αυτά που έχεις είναι το κλειδί της επιτυχίας. Το να βάζεις ενέργεια σε μια ομαδική προσπάθεια μπορεί να αξίζει τον κόπο και το να κάνεις επαγγελματικά ή παραγωγικά πράγματα με φίλους μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά τώρα. Ο έρωτας και το παιχνίδι του σε αναζωογονεί.

Παρθένος
Οι διελεύσεις σήμερα σε βοηθούν να βάλεις στην άκρη το συναίσθημα και τις προσδοκίες ώστε να μπορέσεις να εργαστείς για έναν συγκεκριμένο στόχο με υπομονή. Έχεις άλλωστε την υπομονή και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσεις δουλειές και εργασίες που συνήθως αναβάλλεις. Είναι επίσης πιθανό να εκτιμηθείς επαγγελματικά ή δημόσια ακόμα και με μικρούς τρόπους, καθώς οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Η επικοινωνία είναι το ισχυρό σου ατού και ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Ζυγός
Με μια διέλευση Άρη – Κρόνου να επηρεάζει τη μέρα, το κίνητρο σου χτίζεται και αναγνωρίζεται. Αν κάνεις τα πράγματα αργά μπορείς να σημειώσεις πρόοδο. Ο χρόνος σου ξοδεύεται καλύτερα για να καταβάλλεις προσπάθεια για κάτι σίγουρο. Είναι μια καλή μέρα για να εργαστείς και να βελτιώσεις μια δεξιότητα σου, να τελειοποιήσεις μια τέχνη ή να καταβάλλεις προσπάθεια σε ένα εγχείρημα. Οι αναμνήσεις που έρχονται τώρα μπορεί να παρέχουν νέες και ουσιαστικές πληροφορίες.

Σκορπιός
Είσαι σε καλή θέση να απολαύσεις τα οφέλη μιας αργής αλλά σταθερής προσέγγισης σήμερα. Ορισμένες παρασκηνιακές εργασίες ή προσπάθειες που γίνονται ιδιωτικά μπορεί να είναι ελκυστικές ή απαραίτητες. Σημειώνεις πρόοδο στο μέτωπο του σπιτιού και αν εργάζεσαι στο σπίτι σε ενδιαφέρει περισσότερο να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε κάτι που θα έχει αξία μακροπρόθεσμα. Είναι μια καλή γενικά στιγμή για να χειριστείς θέματα που σε βοηθούν να οργανωθείς περισσότερο και να αισθάνεσαι ότι έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

Τοξότης
Μπορεί να υιοθετήσεις έναν πιο αργό ρυθμό σήμερα. Η σκέψη με όρους ασφάλειας και πρακτικότητας θα φέρει ανταμοιβές. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση από το συνηθισμένο για το ποιες από τις ιδέες ή τα σχέδια σου έχουν πραγματικές δυνατότητες και μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να απορροφηθείς από ένα έργο ή στόχο. Η επιτυχία σήμερα εξαρτάται από το πόσο υπομονετική μπορείς να είσαι. Συναισθηματικά αρχίζεις να πατάς στα πόδια σου και να αφήνεις πίσω σου το παρελθόν.

Αιγόκερος
Ελκύεσαι προς τις πιο πρακτικές λύσεις σε προβλήματα και εποικοδομητικά έργα ή προσπάθειες. Το να ασχοληθείς σοβαρά με τα οικονομικά σου μπορεί να είναι επωφελές και εστιασμένο και οι σκέψεις για μακροπρόθεσμες αγορές, έργα εργασίας ή επενδύσεις μπορεί να είναι ισχυρή. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να αξιολογήσεις πράγματα, να κάνεις σχέδια ή να χτίσεις τις βάσεις. Σήμερα οι παραδοσιακές μέθοδοι ευνοούνται τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος
Μετριάζεις την ενέργεια σου, δείχνεις υπομονή και οι άλλοι σε λαμβάνουν υπόψη τους σοβαρά. Εκφράζεσαι με περισσότερη εξουσία, δύναμη και αξιοπιστία σήμερα με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιο σου σε αρμονία. Λαμβάνεις επίσης πολύ σοβαρά τις ανάγκες σου για ψυχαγωγία, ρομαντισμό και καταβάλλεις περισσότερη προσπάθεια σε σχέδια που σε βοηθούν να επιτύχεις έναν στόχο που σχετίζεται με την προσωπική ολοκλήρωση και ευχαρίστηση. Ωστόσο κάποια πράγματα θα λειτουργήσουν καλύτερα με τον προγραμματισμό.

Ιχθείς
Τα πρακτικά εγχειρήματα που σχετίζονται με τα χρήματα, το σπίτι και την οικογένεια μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενα και αξίζουν τον χρόνο σου αυτή τη στιγμή με ένα τρίγωνο Άρη – Κρόνου να επηρεάζει τη σημερινή μέρα. Αν και κανένας από τους δυο πλανήτες δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος, η συνεργασία τους μπορεί να σε ενθαρρύνει να πράξεις και να διαπρέψεις. Είσαι έτοιμη να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ίσως είναι σημαντικό να βασιστείς στην αυτοπεποίθηση σου και να κερδίσεις τα παιχνίδια του έρωτα.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα