Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα.
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες μπορούν να εκτονωθούν θολώνοντας προσωρινά τη λήψη αποφάσεων σε σημεία και πάλι σήμερα. Τα μπλοκαρίσματα μπορούν να ματαιώσουν και να ενισχύσουν την ανησυχία.  Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να μάθεις να χειρίζεσαι πράγματα μόνη σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου πιθανά να αντιμετωπίσεις προβλήματα με σχέδια καριέρας και σχέσεων. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που οι διακοπές σε απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σου, αλλά είναι σχετικά εύκολο να βρεις τους ρυθμούς σου. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα μπορεί κάλλιστα να οδηγήσουν σε νέες ιδέες και κατευθύνσεις. Παρόλο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει, λίγα από αυτά μπορούν να σε απογοητεύσουν. Βρες τρόπους να κάνεις τον ερωτικό σύντροφο σου να σε εμπιστευτεί περισσότερο. Εάν είσαι μόνη, κάποιες πληροφορίες που αφορούν στο παρελθόν σε μπερδεύουν περισσότερο.

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα τα προκλητικά σχόλια και την ανυπομονησία. Είναι πιθανό κάποιος κοντά σου να είναι ανασφαλής και να δρα ή να θίγει άβολα θέματα. Μπορεί να είναι δύσκολο να καταλήξεις σε μια ρητή συμφωνία και οι αλλαγές στα σχέδια σου να οδηγήσουν σε νέες ιδέες και μεθόδους. Μια συνομιλία με τον ερωτικό σύντροφο σου για μια υποτειθέμενη λύση δεν ευδοκιμεί, όμως το πάθος παραμένει. Εάν είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση ή και πρόσωπο επανεμφανίζεται και πυροδοτεί το συναίσθημα.

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να είναι δύσκολο να εστιάσεις στη δουλειά, τα πάθη και τα σχέδια σου. Οι περισπασμοί και οι διακοπές δυσκολεύουν τη συγκέντρωση. Οι φιλίες κρύβουν εκπλήξεις ή τα προγράμματα μπορεί να αλλάξουν. Ενδέχεται να εμφανιστούν ελαττώματα σε πρόσφατα έργα και αυτή να είναι η στιγμή για να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές. Η επανασύνδεση με άτομα από το παρελθόν μπορεί να είναι μια ισχυρή έλξη για σένα ή ένα μυστικό να αποκαλυφθεί.

Λέων
Μπορεί να σημειωθούν κάποιες επιπλοκές σήμερα στα σχέδια σου και θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτη. Καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέματα που σε απασχολούν καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται. Ίσως μάθεις κάτι σημαντικό στα εργασιακά που θα ανατρέψει τα δεδομένα σου όχι όμως απαραίτητα αρνητικά. Τα παλιά θέματα ή ακόμα και οι άνθρωποι έχουν τον τρόπο να εισβάλλουν ξανά στη ζωή σου.

Παρθένος
Το ότι δεν αισθάνεσαι συγχρονισμένη με τους άλλους ή ακόμα σε επαφή με τις προσωπικές σου ανάγκες είναι προσωρινό. Τράβηξε συνειδητά την ενέργεια σου μακριά από μικρά προβλήματα που καταλαμβάνουν πολύ χώρο στο μυαλό σου. Αργότερα σήμερα οι συζητήσεις τείνουν να περιστρέφονται γύρω από την αγάπη και το παρελθόν.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν περισπασμοί ή αισθήματα αναταραχής σε κάποια σημεία. Τα σχέδια ή τα έργα χρειάζονται κάποιες τροποποιήσεις. Οι σκέψεις είναι διάσπαρτες αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν αξία και δεν θα πρέπει να τις κρατήσεις. Αργότερα σήμερα οι συζητήσεις και οι σκέψεις στρέφονται γρήγορα στο παρελθόν ή σε τομείς συναισθηματικής δυσαρέσκειας καθώς ο Ερμής και η ανάδρομη Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται. Η αγάπη είναι ένα δύσκολο θέμα ακόμα και αν οι προθέσεις είναι καλές.

Σκορπιός
Οι ξαφνικές αφυπνίσεις και οι ιδέες μπορούν να σε ωθήσουν σε μια νέα θέση ή στάση σχετικά με την ανεξαρτησία στις σχέσεις σου. Ενώ οι ενέργειες της ημέρας είναι λίγο χαοτικές σε σημεία, οι αλλαγές προγράμματος μπορούν να σε οδηγήσουν σε νέες ιδέες και εμπειρίες. Ξαφνικοί έρωτες ή ανατροπές συναισθημάτων είναι προσωρινές. Πρόσφατα σχέδια ιδιαίτερα σε επαγγελματικούς και οικονομικούς τομείς μπορεί να φαίνεται ότι αποτυγχάνουν καθώς αυτή είναι μια εποχή προσαρμογών και τροποποιήσεων.

Τοξότης
Αν και δεν είναι πιθανό σήμερα να πάνε τα πράγματα έτσι όπως τα έχεις σχεδιάσει μπορεί να προκύψουν νέοι μέθοδοι ή σχέδια που σου ταιριάζουν καλύτερα. Τα λάθη μπορεί να γίνουν από τη βιασύνη και οι αποτυχίες στην επικοινωνία μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή σου σε κάποια σημεία. Προσωπικά οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα μπορούν να γίνουν θέμα σήμερα. Η αναδρομή μπορεί να περιλαμβάνει την εξέταση ζητημάτων από το παρελθόν ιδιαίτερα γύρω από θέματα σχέσεων ή χρημάτων.

Αιγόκερος
Η απουσία ή η τάση να μιλάς βιαστικά μπορεί να είναι ανατρεπτική σήμερα. Ακόμα κι έτσι πολλά από τα δευτερεύοντα προβλήματα που φαίνεται να σε παραξενεύουν είναι προσωρινά και στην πραγματικότητα να οδηγήσουν σε προσαρμογές που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις μπορεί να στραφούν σε άλυτα ζητήματα και να λάβεις ισχυρές υπενθυμίσεις του παρελθόντος. Νέες πληροφορίες για ένα παλιό θέμα μπορεί να εμφανιστούν έντονα αργότερα σήμερα.

Υδροχόος
Οι ενέργειες σήμερα είναι κατά κύριο λόγο φιλικές, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικρές διαταραχές που ρίχνουν κάποια σχέδια εκτός πλάνου. Μια ανταγωνιστική ή ανήσυχη αίσθηση μπορεί εύκολα να σε παραπλανήσει ιδιαίτερα αν προσπαθείς να κάνεις ταχυδακτυλουργικά τις δουλειές σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να ευθυγραμμίζονται σήμερα θα μπορούσαν να εμφανιστούν περισσότερες πληροφορίες για ένα θέμα που θα σε βοηθήσουν σε αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον.

Ιχθείς
Υπάρχει σήμερα μια τάση να μιλάς βιαστικά και η ανυπομονησία έχει την τιμητική της.  Μπορεί να είναι δύσκολο να επισημάνεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα σε σημεία, ωστόσο μπορεί να φαίνεται ότι πιέζουν τα κουμπιά σου. Εάν δεν είσαι προσεκτική η απογοήτευση μπορεί να εμφανιστεί με μικρούς αλλά ενοχλητικούς τρόπους. Αργότερα σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι για κάποιον από το παρελθόν ή μια συζήτηση με ένα φίλο να στραφεί στο παρελθόν.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα