Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Οι στόχοι φιλίας, δικτύωσης και ευτυχίας βρίσκονται στο επίκεντρο για εσένα τώρα, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές σήμερα. Σχετικά με ένα θέμα σήμερα θα διχαστείς ανάμεσα στο να το παλέψεις μόνη σου ή να ζητήσεις βοήθεια. Αν και είσαι ειλικρινής μπορεί να μη θέλεις να ακολουθήσεις ή να αναλάβεις νέες δεσμεύσεις, καθώς η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση τείνουν να ανεβαίνουν πολύ ψηλά και στη συνέχεια να πέφτουν. Ως εκ τούτου να είσαι μετριοπαθής με τις υποσχέσεις ή να τις παρακάμψεις εντελώς. Αργότερα σήμερα, η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς περισσότερη ασφάλεια και θαλπωρή.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για συμμετοχή και συνεργασία. Ωστόσο κουράζεσαι γρήγορα από οτιδήποτε στερείται μαγείας και ενδιαφέροντος. Τα επαγγελματικά σου καθήκοντα ή οι προσωπικές σου ευθύνες μπορεί να είναι πιεστικά, αλλά ένα μεγάλο μέρος σου θα προτιμούσε να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Δεν είναι εύκολο να εστιάσεις προσωρινά σε προτεραιότητες, όσο κι αν το θέλεις. Πρόσεξε για κάποιες ειδήσεις που ακούς καθώς μπορεί να  είναι υπερβολικές. Πέρα από τους περισπασμούς αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξη και με καλή διάθεση.

Δίδυμοι
Σήμερα θα μπορούσες να αναζητήσεις λίγα περισσότερα από τις σχέσεις σου. Ίσως να υπάρχουν ανάμεικτα μηνύματα ή και απογοητεύσεις. Το κλειδί για τον χειρισμό της ημέρας είναι να είσαι μετριοπαθής και να αποφύγεις την υπερβολή. Λάβε υπόψη ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται σήμερα, μπορεί να προκύψουν από υπερβολικές αντιλήψεις ή  παραπληροφόρηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποφασίσεις να μην επενδύσεις πάρα πολύ σε αυτά που ακούς ή βλέπεις και αντί αυτού να απολαύσεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη στο ζώδιο σου για μεγάλο μέρος της ημέρας σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να επεξεργαστείς αρκετά καλά τα συναισθήματα σου.

Καρκίνος
Η εσωτερική ανησυχία μπορεί να είναι ένα ζήτημα σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα πρόκληση. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες σκέψεις και συζητήσεις που διευρύνουν την αλήθεια ή τη δραματοποιούν. Απόφυγε να ξοδέψεις πολύ χρόνο για να αποφασίσεις τον καλύτερο δρόμο, καθώς η νοητική ενασχόληση με τις πιθανότητες μπορεί να αποσπά την προσοχή σου περισσότερο από το συνηθισμένο.  Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτά που λες ή ακούς μπορεί να είναι υπερβολικά σήμερα, μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου χωρίς να δεσμευτείς σε κάτι σημαντικό.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις που συντονίζουν ή εξισορροπούν την αίσθηση της ανεξαρτησίας σου με τους άλλους σήμερα. Αν και μπορεί να μην θέλεις να ανακατέψεις θέματα του παρελθόντος μπορεί να είναι καθοριστικό το να το κάνεις, με κάποια προθυμία να αναπτυχθείς και να ξεπεράσεις προβληματικές περιοχές. Ενώ η μέρα θα πρέπει να είναι καλή σε πολλά επίπεδα, υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι ανήσυχη, κάτι που μπορεί να διεγείρει την επιθυμία για υπερβολές. Η υπερεκτίμηση είναι ένα πιθανό πρόβλημα αυτήν τη στιγμή. Στην πραγματικότητα μπορεί να ψάχνεις μόνο για περισσότερο νόημα στη ζωή σου και μια βαθύτερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου.

Παρθένος
Η δουλειά και οι συνήθειες είναι δυνατά θέματα στη ζωή σου, αλλά η σχέση σου με το οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα μπορεί προσωρινά να είναι περίπλοκη. Ενδέχεται να υπάρχει μια παρεκτροπή που παρεμβαίνει στην παραγωγικότητα. Ευτυχώς η θετική στάση και η μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να μην αφήσεις τα μικροπράγματα να σε απογοητεύσουν λειτουργεί υπέρ σου. Ωστόσο πρόσεξε για μια τάση να παραμελείς βασικές λεπτομέρειες. Στις σχέσεις σου μπορεί να θέλεις περισσότερο δράμα ή απόδειξη ότι κάποιος ενδιαφέρεται.

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι λίγο δύσκολες στο κοινωνικό ή ρομαντικό κομμάτι, αλλά αρκετά ικανοποιητικές όταν νιώθεις ότι ξεπερνάς μικρά προβλήματα. Θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αποφύγεις την υπερβολή ιδιαίτερα σε αυτά που λες. Ταυτόχρονα προσπάθησε να μην πιστεύεις σε κάτι που σου έχουν υποσχεθεί. Οι επικοινωνίες σήμερα μπορεί να είναι θετικές αλλά ίσως υπερβολικές, οδηγώντας σε προβλήματα ή αδιέξοδα. Η μετακίνηση της Σελήνης αργότερα σήμερα, διεγείρει την επιθυμία για περισσότερη τάξη και σκοπό στη ζωή σου για τις επόμενες μέρες.

Σκορπιός
Η τάση να κάνεις ή να αντιμετωπίζεις υπερβολικά μια κατάσταση είναι ένα πιθανό πρόβλημα σήμερα με τον Ερμή και τον Δία να σχηματίζουν μια δευτερεύουσα προκλητική όψη. Υπάρχει ένα θέμα υπερβολής τώρα και καλό είναι να είσαι προσεκτική στις επικοινωνίες σου. Για καλύτερα αποτελέσματα φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στο να καταλήξεις σε συμπεράσματα, αλλά δώσε χρόνο στον εαυτό και το μυαλό σου. Αργότερα η Σελήνη μετακινείται στον τομέα του πνεύματος σου, ενθαρρύνοντας σε να πιστέψεις στα όνειρα και να κοιτάξεις τους ευρύτερους στόχους σου.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διαδρομή της στον τομέα των συνεργασιών σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, εφιστώντας την προσοχή σου στις σχέσεις, τις διαπραγματεύσεις και τις διασυνδέσεις σου. Οι απαντήσεις σου στους άλλους είναι γενναιόδωρες σήμερα κι ενώ αυτό είναι υπέροχο σε ορισμένα επίπεδα, υπάρχει μια τάση να υπερεκτιμάς ή να υπερβάλλεις.  Αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να παραμορφωθεί από ανησυχία ή υπερεκτίμηση των αναγκών σου. Μπορεί επίσης να εκτιμήσεις λανθασμένα την ενέργεια σου για να συνεχίσεις κάτι, καθώς τα επίπεδα κινήτρων μπορεί να είναι πολύ υψηλά, αλλά κάποιες στιγμές πέφτουν δραματικά.

Αιγόκερος
Είσαι σε καλή κατάσταση για οικοδόμηση και ανάπτυξη αυτές τις μέρες. Ωστόσο θα μπορούσες να παλέψεις με κάποια ανησυχία σήμερα. Η περιέργεια σου μπορεί επίσης να ταράξει λίγο την ψυχολογία και τη διάθεση σου. Υπάρχει μια τάση είτε να μιλάς πολύ, είτε να μιλάς πρόωρα και το μυαλό σου να περιπλανάται. Επιδίωξε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου προτού πάρεις αποφάσεις. Ο χρόνος μπορεί να δαπανηθεί καλύτερα εστιάζοντας στις τρέχουσες πρακτικές ανάγκες. Εάν μπορείς να τιθασεύσεις τις μη παραγωγικές τάσεις η μέρα μπορεί να είναι υπέροχα θετική.

Υδροχόος
Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις προκλήσεις χωρίς περαιτέρω σκέψη σήμερα αλλά να θυμάσαι ότι λίγη σκέψη και στρατηγική μπορεί να σε βοηθήσει πολύ τώρα. Ένα σταθερό σχέδιο μπορεί να μην υπάρχει τώρα, γι’ αυτό απόφυγε αποφάσεις. Γενικά ωστόσο είσαι πιο πρόθυμη να δώσεις συμβουλές και να μιλήσεις για προσωπικά θέματα και στόχους, με τον Ερμή στο ζώδιο σου αυτές τις μέρες, καθώς απολαμβάνεις τα σχόλια που λαμβάνεις από τους άλλους. Κάτι παρ’ όλα αυτά μπορεί να το βιώνεις υπερβολικά ή να το μεγεθύνεις είτε προς μια αισιόδοξη είτε προς μια απαισιόδοξη κατεύθυνση.

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της μέρας στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για να απολαύσεις οικείες ανέσεις, ανθρώπους και περιβάλλοντα. Είναι μια μέρα για να χτίσεις την αίσθηση του ανήκειν και της υποστήριξης σου. Μια μικρή πρόκληση Ερμή – Δία μπορεί να φέρει τον πειρασμό να αναλάβεις περισσότερα από όσα θα έπρεπε, να βασιστείς σε κάτι που θα καταφέρεις ή να δώσεις υποσχέσεις που τελικά θα είναι δύσκολο να τηρηθούν. Τόλμησε να ονειρευτείς, αλλά μην παραβλέπεις τα ψιλά γράμματα στη διαδικασία.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα