Life

Ζώδια Τετάρτης (08/06)

622801_tumblr_mu7p56djam1qbjt25o1_500.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουνίου;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σας απασχολεί ένα οικογενειακό ζήτημα και είστε κάπως αποσυντονισμένοι, με αποτέλεσμα να δείχνετε ιδιαίτερη προτίμηση σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και παντελή έλλειψη διάθεσης για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Ημέρα κατάλληλη για ανεφοδιασμό της επιχείρησης σας, για να αγοράσετε ένα καινούριο υπολογιστή ή για να βάλετε σε μια τάξη στις οφειλές σας.

Παρά το γεγονός ότι έχετε αυξημένη ερωτική διάθεση, όταν έρχεται η στιγμή να το εκφράσετε στο ταίρι σας, φρενάρετε εσείς τον εαυτό σας και παραμένει η κατάσταση ως έχει (στάσιμη). Αποκτήστε περισσότερο αυθορμητισμό και μην αναλύετε τόσο σχολαστικά τα πάντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που σας ζορίζουν σε σχέση με τις συνεργασίες σας και με την κοινή διαχείριση των πόρων σας, με αποτέλεσμα να έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας και συνεπώς τη διάθεσή σας για να συνεχίσετε μια κοινή πορεία με τους συνεργάτες σας. Προτού προβείτε σε ριζικές αποφάσεις και αλλαγές, κάντε μια τελευταία προσπάθεια μπας και περισσώσετε την κατάσταση.

Η γνωριμία με έναν Ζυγό θα κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον σας, αλλά μην περιμένετε να τον κερδίσετε τόσο σύντομα όσο φαντάζεστε ή όσο θα θέλατε, καθώς είναι σίγουρο πως το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας θα έχει διάρκεια, όντας γλυκά βασανιστικό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα, οπότε η μέρα από νωρίς το πρωί είναι αγχωτική για εσάς, όταν όμως ξεμπερδέψετε με τις υποχρεώσεις σας, θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και θα επανέλθει ο ψυχισμός σας άμεσα. Κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ορισμένες αγορές για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, κάτι που σας απασχολεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Επιλύστε σήμερα τις διαφορές σας με τους φίλους σας γιατί όσο κι αν θέλετε να παριστάνετε τους αδιάφορους, σας τρώει η στεναχώρια σαν το σαράκι, οπότε είναι μια καλή στιγμή για να εκφράσετε όλα αυτά που σας έχουν στεναχωρήσει μιας και η διάθεσή σας να επανέλθουν οι ισορροπίες υπερισχύει του εγωισμού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν ορισμένα οικονομικά και επικοινωνιακά ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά θα συμβούν και κάποιες ευχάριστες ανατροπές της τελευταίας στιγμής που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Εσείς προσπαθήστε να παραμένετε ψύχραιμοι δίχως να προκαλείτε πανικό στους γύρω σας και όλα θα μπουν στη θέση τους στην κατάλληλη στιγμή.

Μόλις μείνετε για λίγο άπραγοι, σας πιάνουν τα υπαρξιακά σας και μπορεί να αναθεωρήσετε τόσο πολύ τις απόψεις σας, που να μη σας αναγνωρίζει κανείς. Εν τω μεταξύ κάποια έντονα όνειρα που βλέπετε το τελευταίο διάστημα σας βάζουν σε σκέψεις και καθώς δεν μπορείτε να τα ερμηνεύσετε, είναι ένας ακόμη παράγοντας που σας προκαλεί ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, προκαλεί ένα ευνοϊκό κλίμα γύρω από τα επαγγελματικά σας και σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από κάποιες συναντήσεις να βρείτε λύσεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ή να βάλετε σε εφαρμογή ένα νέο εγχείρημα, καλό όμως είναι να αποφύγετε τις διαπραγματεύσεις για οικονομικά θέματα, μιας και δεν είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα.

Θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και μέχρι να έρθετε στα επιθυμητά αποτελέσματα, αποφεύγετε τις αγορές σε ρούχα, με αποτέλεσμα όταν πρέπει να ντυθείτε για κάποια έξοδο, να μην βρίσκετε τίποτα αξιόλογο στην ντουλάπα σας. Αγοράστε ένα όμορφο ρούχο που θα σας δώσει και ώθηση για να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον οικονομικό τομέα στάσιμη παραμένει η κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ένα σωρό θέματα που πρέπει να επιλυθούν. Η διάθεσή σας για να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη και μοναδική σας διέξοδος είναι να ασχολείστε με το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος μέσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αξιοποιήστε το χρόνο που δεν παράγετε έργο εποικοδομητικά, ώστε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.

Γάμος, οικογένεια και μελλοντικά σχέδια αρχίζουν να μπαίνουν σταδιακά στο πίσω μέρος του μυαλού σας και είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια στο σύντροφό σας. Προκειμένου να έχετε προβλήματα στη σχέση σας, μοιραστείτε τις σκέψεις και τον προβληματισμό σας, ώστε να πάρετε από κοινού αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Οι δύσκολες όψεις του Δία σας προκαλούν μια τεμπέλικη διάθεση και μια τάση να αποφύγετε κάθε είδους ευθύνες, ενώ το ενδιαφέρον σας μπορεί να είναι στραμμένο σε θέματα που σας ευχαριστούν. Επειδή εκ των πραγμάτων θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε καλύτερα, εκμεταλλευτείτε τες για να κάνετε τουλάχιστον ορισμένα σημαντικά τηλέφωνα που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη.

Στον ερωτικό τομέα, αν συνεχίσετε να ακολουθείτε τις διαθέσεις του συντρόφου σας δίχως να εκφέρετε καμία γνώμη, το έχετε χαμένο το παιχνίδι από πρώτο χέρι. Κανείς δεν θέλει να έχει ένα άβουλο ον δίπλα του, οπότε αλλάξτε τακτική άμεσα, υιοθετώντας μια πιο δυναμική συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έντονος προβληματισμός σας σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια σας έχει κουράσει, με αποτέλεσμα να τα έχετε όλα παρατημένα δίχως να σας ενδιαφέρει τίποτα. Ευτυχώς όλο αυτό θα είναι παροδικό και θα έρθετε στα λογικά σας σύντομα. Έως τότε, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε με λίγο διαλογισμό, δείτε όμορφες εικόνες στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, μην ασχολείστε όμως με κουτσομπολιά και ίντριγκες γιατί μόνο χρόνο θα χάσετε.

Στον οικογενειακό τομέα υπάρχει ένα αγκάθι στις σχέσεις σας που σας προβληματίζει συνεχώς, αλλά καθώς υπερισχύει ο εγωισμός σας, δεν μπορεί να επιλυθεί τίποτα. Όταν δείτε με περισσότερη κατανόηση τις καταστάσεις και τους ανθρώπους, τότε θα επανέλθουν οι μεταξύ σας ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κανονίστε σήμερα από νωρίς τις υποχρεώσεις σας καθώς υπάρχει περίπτωση να συναντηθείτε με κάποιο πρόσωπο που θα θέλετε οπωσδήποτε να περάσετε πολύ χρόνο μαζί του. Η μέρα δεν προβλέπεται ιδιαιτέρως παραγωγική από επαγγελματικής άποψης, οπότε ας την απολαύσετε τουλάχιστον ώστε να τονωθεί ο ψυχισμός σας. Ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.

Στον οικογενειακό τομέα ενδεχομένως να έρθετε σε έντονη κόντρα με ένα μέλος που θα έχει υπερβολικές οικονομικές απαιτήσεις και να γίνετε μαλλιά – κουβάρια αν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε να μπλεχτούν και τρίτοι, γιατί δεν θα ξεμπερδεύετε ούτε μεθαύριο..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είστε πνεύμα αντιλογίας και μπορεί να χάσετε την ευκαιρία μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας καθώς θα την απορρίψετε δίχως δεύτερη σκέψη πιστεύοντας πως θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες στην πορεία. Προσέξτε μόνο, γιατί διανύετε μια δύσκολη περίοδο και είναι ό,τι χειρότερο να χάνετε συμμάχους τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κρατήστε τις ισορροπίες.

Ο γάμος ή η σχέση σας ενδεχομένως να περνούν μια κρίση εξαιτίας οικονομικών κυρίως ζητημάτων που δεν σας αφήνουν ούτε λεπτό να ηρεμήσετε ώστε να βρείτε και πάλι τον αυθορμητισμό σας, με το να αναμασάτε όμως τα ίδια και τα ίδια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να απομονώνετε δυσάρεστα θέματα στο μυαλό σας και να επιδιώκετε να απολαμβάνετε τις στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρμονία επικρατεί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και επικοινωνιακά είναι πολύ καλή η μέρα για να κάνετε μια κρούση στις επαφές σας υπενθυμίζοντας την παρουσία σας μέσω e-mail και τηλεφωνημάτων. Αν αναζητάτε εργασία, πιθανόν να σας κάνουν μια δελεαστική πρόταση που θα ανεβάσει το ηθικό σας, αρκεί να σιγουρευτείτε για την εγκυρότητα αυτών που θα σας τάξουν.

Δύσκολα θα αποφύγετε σήμερα ένα απροσδόκητο συναισθηματικό ξέσπασμα ενός οικείου σας προσώπου καθώς η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και όσο κι αν αισθάνεστε γενναιόδωροι με τους άλλους, καλό θα είναι να κρατήσετε την ενέργειά σας για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας γεμίζει με ενθουσιασμό και χαρά, ταυτόχρονα όμως, έχετε και πολύ μεγάλη αγωνία καθώς θέλετε να είστε άψογοι σε επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων, οπότε η μέρα είναι αφιερωμένη στη βελτίωση των γνώσεών σας, στη συλλογή πληροφοριών και κάθε στοιχείου που θα σας βοηθήσουν να βγείτε ασπροπρόσωποι. Έχετε ξαναπέσει επιτυχώς στα βαθειά, οπότε μην ανησυχείτε.

Η τρυφερότητα του συντρόφου σας αυξάνει το ερωτικό σας πάθος, με αποτέλεσμα να επανέρχονται οι ισορροπίες στη σχέση σας ενδυναμώνοντάς την και είναι ιδανική στιγμή για την απόκτηση ενός παιδιού. Οι ελεύθεροι, έχετε πολλές πιθανότητες να γοητευτείτε από έναν Τοξότη και να ξεκινήσει μια φλογερή σχέση.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα