Life

Ζώδια Τρίτης (29/03)

original_2.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση των επαγγελματικών σας και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση καθώς Ήλιος και Άρης ευνοούν τις προσπάθειές σας, ταυτόχρονα όμως, ενισχύουν και την τάση σας για σπατάλες, οπότε προσέξτε το λιγάκι, ώστε να μην μείνει πίσω η υλοποίηση των σχεδίων σας εξαιτίας της κακής διαχείρισης των οικονομικών σας. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα προς όφελός σας και μην παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας.

Σχέση/γάμος ενδεχομένως να σας προκαλεί προβληματισμό, ειδικά ορισμένους από εσάς που ζείτε μακρυά από το ταίρι σας, αδίκως όμως ανησυχείτε, καθώς τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα και δεν προβλέπονται δυσάρεστες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έλλειψη σταθερότητας στις αποφάσεις σας, δεν σας επιτρέπει να πάρετε ρίσκα, καθώς υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες οι οποίες δημιουργούν αμφιβολίες και στο τέλος κάνετε πίσω. Σήμερα επικεντρωθείτε κυρίως στην τρέχουσα δουλειά σας προσπαθώντας να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, καθώς είναι η μοναδική πηγή εσόδων και επανεξετάστε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ξέρετε κατά πόσο μπορείτε να ανοιχτείτε.

Περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διασκεδάζετε, γελάτε και δεν υπάρχει κάτι που να μην ικανοποιεί τις επιθυμίες σας, με αποτέλεσμα να φοβάστε μην πάει κάτι στραβά και διαλυθεί η σχέση. Αποφύγετε τις υποσχέσεις περί δεσμεύσεων προς το παρόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα σκέφτεστε όλα μαζί, προσπαθείτε να νικήσετε το χρόνο αλλά ο αγώνας είναι άνισος και καθώς χαρακτηρίζει μια σύγχυση τις αποφάσεις σας, το αποτέλεσμα είναι μπερδεύετε και τους συνεργάτες σας και να καθυστερούν οι υποθέσεις σας. Σήμερα, είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και να δρομολογήσετε σημαντικές διαδικασίες σε σχέση με τη δουλειά σας, καθώς Ερμής και Κρόνος συμβάλλουν θετικά στην λήψη αποφάσεων, προκαλώντας σας μια ρεαλιστική θεώρηση των καταστάσεων.

Όταν ζητάτε κάτι από τους άλλους, σας γίνεται εμμονή και το αναμασάτε συνεχώς, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιούνται ποτέ οι επιθυμίες σας καθώς προκαλείτε αρνητικές αντιδράσεις. Μην είστε ανυπόμονοι και πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις. Δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εμπιστοσύνη που εμπνέετε στους συνομιλητές σας, σε συνδυασμό με τις άψογες επικοινωνιακές σας ικανότητες, συμβάλλουν στη βελτίωση των επαγγελματικών σας μέσα από καινούριες συμφωνίες, αρκεί να μην είστε υπερβολικοί και χάσετε το παιχνίδι των εντυπώσεων. Η μέρα ευνοεί τη βελτίωση της φήμης και συνεπώς την αύξηση των κερδών σας, αρκεί να ξεκινήσετε από νωρίς τις προσπάθειές σας δίχως να χάσετε πολύτιμο χρόνο σε λεπτομέρειες. Επικεντρωθείτε στην προώθηση των υπηρεσιών σας.

Οι δύσκολες όψεις Σελήνης – Αφροδίτης, ενδεχομένως να σας προκαλέσουν μελαγχολία και θα ψάξετε να βρείτε διέξοδο σπαταλώντας τα χρήματά σας σε αγορές που στην ουσία σας είναι άχρηστες. Φροντίστε τουλάχιστον να πιάσουν τόπο τα χρήματα που θα ξοδέψετε.

ΛΕΩΝ

Δεν ξεκινάτε και πολύ χαρούμενοι τη μέρα, καθώς υπάρχουν οικογενειακά θέματα που ρίχνουν το ηθικό σας, αργότερα όμως, θα νιώσετε καλύτερα και θα μπορέσετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε δεν τίθεται θέμα να χαθούν προθεσμίες, ενώ η πνευματική σας διαύγεια σας ωθεί στην λήψη σημαντικών αποφάσεων δίχως να σας πιάνουν, αμφιβολίες. Ιδανική στιγμή για νέες προσπάθειες που δεν εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο.

Οι συνεχείς πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας σχετικά με τη ζωή σας, δεν είναι λίγες οι στιγμές που σας προκαλούν αγανάκτηση και εκνευρισμό, ενώ δεν θα έπρεπε να σας επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό. Ώριμοι άνθρωποι είστε. Μην αισθάνεστε άβολα για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας και μην αποπροσανατολίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δύσκολες όψεις Σελήνης και Δία επηρεάζουν αρνητικά τον ψυχισμό σας και ψάχνετε αφορμές για να ξεσπάσετε σε οικεία σας πρόσωπα, κάτι που δεν σας συμφέρει καθώς είναι πολύ πιθανό να μείνουν στον αέρα υποχρεώσεις που δεν σηκώνουν καμία αναβολή. Επιστρατεύστε την λογική σας, ρίξτε την προσοχή σας στη δουλειά σας και διαχειριστείτε την αισθηματική σας κατάσταση, προτού προκαλέσετε τεταμένη ατμόσφαιρα στη δουλειά σας. Η μέρα απαιτεί ώριμη σκέψη και συμπεριφορά.

Το γεγονός ότι θυμάστε κάποιους φίλους σας μόνο όταν χρειάζεστε κάποια εξυπηρέτηση, έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι σχέσεις σας, καθώς προκαλείτε αρνητικές εντυπώσεις και απογοήτευση στους άλλους. Όσο κι αν θεωρείτε ότι κρατάτε τα προσχήματα, κάπου έχουν χαθεί οι ισορροπίες και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να επανέλθουν.

ΖΥΓΟΣ

Δύο θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα: η εξωτερική σας εμφάνιση και το γεγονός ότι έχετε πάψει να απολαμβάνετε τη δουλειά σας, με αποτέλεσμα να αποσπάται η σκέψη σας σε οτιδήποτε άλλο πλην των υποχρεώσεών σας. Αγορές για τον εαυτό σας είναι πολύ πιθανό να ελαττώσουν αισθητά τον προϋπολογισμό σας, οπότε αν δεν θέλετε να βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο, φροντίστε να μην υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας οφειλές και χρέη. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Η σχέση σας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την εκτίμηση, κάτι όμως θα ακούσετε από έναν καλοθελητή, που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη απέναντι στο ταίρι σας. Προτού βιαστείτε να προκαλέσετε πανικό και δράματα, μήπως πρέπει να εξετάσετε προσεχτικά από ποιον/α προέρχεται η όποια πληροφορία;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σελήνη, Άρης και Κρόνος επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα προκαλώντας έντονες διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα να μην έχετε την ευχέρεια να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια για το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για να βάλετε μια τάξη στα έξοδά σας αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα, στρέφοντας ταυτόχρονα την προσοχή σας στην αναζήτηση επιδοτήσεων και συνεργατών που θα σας δώσουν ώθηση για να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση. Αποφύγετε την λύση του δανεισμού.

Αναζητάτε την αισθηματική ασφάλεια και τη σιγουριά μιας μόνιμης σχέσης, όταν όμως τίθεται το θέμα δημιουργίας οικογένειας, αντιδράτε αρνητικά προκαλώντας προβλήματα στη σχέση σας. Σήμερα, ενδεχομένως να σας παρασύρει η επιμονή του/της συντρόφου σας, καλό είναι όμως, να είναι όντως και δική σας ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα από νωρίς ξεκινά με πανικό και εντάσεις καθώς προσπαθείτε να προλάβετε όλες σας τις υποχρεώσεις, προσέξτε όμως, καθώς είναι πιθανό να σας διαφύγει κάτι σημαντικό και να μην αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος που θα σας κατακυριεύσει και μην είστε απόλυτοι στις αποφάσεις σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε γνώμη στην πορεία για κάποια σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.

Ταξίδια και μετακινήσεις θα πρέπει να γίνουν με προσοχή, δίχως να σας πιάνει αδημονία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική σας ακεραιότητα. Επίσης, οι συνεννοήσεις με τρίτους ενδεχομένως να μην γίνουν με ιδιαίτερη ευκολία, οπότε επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να γίνετε κατανοητοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν, σας προκαλούν τάσεις αναζήτησης εύκολου κέρδους και είναι πιθανό να μπείτε σε διαδικασίες που θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο και ελάχιστες προοπτικές επιτυχίας. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να στραφείτε σε νέες κατευθύνσεις, είναι όμως ιδανική για να εντείνετε τις προσπάθειες βελτίωσης των μεθόδων σας. Επενδύστε στην τρέχουσα δουλειά σας και αφήστε για αργότερα σημαντικές αγοραπωλησίες.

Διανύετε μια από τις καλύτερες στιγμές της ερωτικής σας ζωής και καθώς αισθάνεστε πλήρεις, σας φαίνονται όλα τέλεια, αγαπάτε τους πάντες γύρω σας και θέλετε να κάνετε ό,τι καλύτερο για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Προσέξτε μόνο, ώστε να μην εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας άτομα που δεν την αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι ποιους θα εμπιστευτείτε, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος εξαπάτησης ακόμα κι από κοντινού σας συνεργάτες. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτα σημαντικά χρηματικά ποσά και μην βασίζεστε στην καλή πρόθεση των άλλων.Ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να παρασυρθεί κάποιος μπροστά στη θέα πολλών χρημάτων, οπότε φυλάτε τα νώτα σας, ώστε να είστε σίγουροι. Η μέρα δεν ευνοεί καινούριες συνεργασίες.

Μια ευχάριστη εξέλιξη σε σχέση με τα παιδιά θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, οπότε προβλέπεται ένα ευχάριστο απόγευμα. Η ανάγκη σας να περιποιηθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας κάνει ευρηματικούς και θα προκαλέσετε θετικές αντιδράσεις στο περιβάλλον σας με αυτά που θα προσφέρετε.

ΙΧΘΥΣ

Η ενέργειά σας είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε μπορείτε να τακτοποιήσετε ταυτόχρονα πολλές από τις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να σας μένει χρόνος και για τις προσωπικές σας ανάγκες. Αγορές για τον εαυτό σας και την οικογένεια ευνοούνται αρκετά, αρκεί να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας και κάνετε υπερβολές που θα σας φέρουν αργότερα σε αδιέξοδο. Αν τις συνδυάσετε και με μια συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο την όλη διαδικασία.

Εσείς που έχετε βάλει σαν στόχο να χάσετε ορισμένα κιλά γιατί θέλετε ντε και καλά να χωρέσετε σε ένα ρούχο που φορούσατε εδώ και χρόνια, να ξέρετε πως η σωματική διάπλαση αλλάζει και είναι ανώφελο να πεινάτε πιστεύοντας πως θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποφύγετε τις ακραίες λύσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα