Προγνωστικά

Ζορίζονται να σκοράρουν

Ακούστε το άρθρο

Κείμενο του Highlander στο Foxbet.gr

Οι καλυτερες στοιχηματικες εταιριες για το 2020 είναι εδώ

Πέρασε η επιλογή της  ισοπαλίας στο τέλος του πρώτου μέρους στην αναμέτρηση από την Νικαράγουα και αφού πρώτα αφήσαμε τη χθεσινή μέρα να κυλήσει άνευ πρότασης, μιας και δεν υπήρχαν παιχνίδια για να ποντάρουμε, επιστρέφουμε σήμερα με την πολυαγαπημένη μας (λέμε τώρα, για να κοροϊδευόμαστε) Λευκορωσία.

Η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι εκείνη της Μπελσίνα με την Γκοροντέγια, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο νέο πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος Μπελσίνα μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ηττώμενη με 3-1 εντός έδρας από τη Μινσκ στην πρεμιέρα, ενώ ακολούθησε η ήττα με 1-0 από την Τορπέντο Μπελάζ μακριά από το «σπίτι» της. Ένα ματς στο οποίο απείλησε ελάχιστα στην ουσία και έβγαλε θέματα στο επιθετικό κομμάτι.

Όχι ότι είναι καλύτερη η Γκοροντέγια, τουναντίον. Εχει ξεκινήσει με δύο ήττες σε ισάριθμα ματς και μάλιστα σε κανένα αππό τα δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο πρώτο έχασε από την Βιτέμπσκ εκτός έδρας με 1-0 και στο δεύτερο ηττήθηκε με 2-0 εντός από την Σαχτιόρ. Αμφότερες παρατηρούμε ότι δυσκολεύονται αρκετά να σκοράρουν, αλλά το παλεύουν το να μη δεχθούν γκολ κιόλας.

Πρόταση: Θα ακολουθήσουμε την γνωστή συνταγή της ισοπαλίας στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Όλη η επικαιρότητα