Lifestyle

Ζουγανέλης για Μπουλά: «Του έλεγα ότι πρέπει να σέβεται τη ζωή του περισσότερο – Είχε πολλά πάθη»

Για τα πάθη και τις συμβουλές που έδινε στον Σάκη Μπουλά μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης του με τον ηθοποιό.
Ακούστε το άρθρο

Χειμαρρώδης και αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για όλους και για όλα μεταξύ αυτών και για τον αδερφικό του φίλο και αείμνηστο ηθοποιό Σάκη Μπουλά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” στην ΕΡΤ και μίλησε για τα πάθη του Σάκη Μπουλά αλλά και τις συμβουλές που του έδινε, με πιο πολύτιμη αυτή του να αγαπάει και να σέβεται περισσότερο τη ζωή του.

“Ήμασταν αδερφικοί φίλοι με τον Σάκη Μπουλά. Με διαφωνίες πολλές κυρίως για τον τρόπο της ζωής του. Ήθελα να είναι διαφορετικός ο Σάκης απέναντι σε κάποια πράγματα που τα πάθη του τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν.

Του έδινα συνεχώς συμβουλές αν και δεν είμαι τέτοιος, αλλά το έκανα από αγάπη.

Όταν ένας άνθρωπος μπαίνει με υστερικό τρόπο στα πάθη, αυτό δεν είναι το καλύτερο για τον ίδιο τον άνθρωπο. Το ήθελε, ήξερε, είχε αυτογνωσία, αλλά έβαζε μέσα του πράγματα που δεν μπορούσε να ξεπεράσει, έπινε παραπάνω σε σημείο που εγώ γινόμουν ράκος ενώ αυτός την άλλη μέρα ήταν εντάξει. Ζήσαμε μαζί όλα τα χρόνια με τρομερές διαφωνίες. Καθόλου δεν έχουμε τσακωθεί, ούτε μία φορά δε λογοφέραμε.

Η πιο συχνή μου συμβουλή ήταν “να αγαπάς τη ζωή του Σάκη πιο πολύ. Είσαι υποχρεωμένος να αγαπάς και να σέβεσαι πιο πολύ τη ζωή σου”.

Σε ερώτηση για το πώς κατάφερε ο ίδιος να ξεφύγει από τα πάθη του, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. “Έχω δικά μου πάθη αλλά είναι άλλης μορφής. Έχω πολλά προβλήματα με τον εαυτό μου. Κατ’ αρχήν έχω συμπλέγματα. Δεν τα αποποιούμαι και τα οποία μου προέκυψαν. Τώρα έχω αμβλύνει λίγο τον τρόπο που εκφράζομαι, παλιότερα ήμουν πιο ελεύθερος. Δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο άλλος. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να χαώνεται. Στενεύω και στεναχωριέμαι όταν κάποιος χάσει το σθένος του. Είτε είναι κοντά μου είτε όχι. Πονάω δεν φαίνεται. Δύσκολα θα δακρύσω, δύσκολα θα κλάψω, μέσα μου κλαίω συνέχεια. Περιορίζομαι στη έκφρασή μου και λογοκρίνομαι”, εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Όλη η επικαιρότητα