Ηλεία

ZUMBATHON για καλό σκοπό την Κυριακή στην Ολυμπία

Η ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», είναι ο στόχος του «ZUMBAthon», ενός διαφορετικού…Μαραθωνίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου στην Ολυμπία, μετά την ολοκλήρωση του 3ου Μαραθωνίου Ολυμπίας.

Το Νομικό Πρόσωπο Παιδείας και Αθλητισμού και η Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, διοργανώνουν τη δράση «Zumba fitness» και καλούν μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών, να χορέψουν και να διασκεδάσουν για ένα πολύ σημαντικό σκοπό, όπως εξήγησε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος. Ο «Μαραθώνιος Zumba fitness» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4:00-7:00 το απόγευμα της Κυριακής, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αρχαίας Ολυμπίας, με υπεύθυνη την Δήμητρα Μπέρτσου (Zumba instructor).

Να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να βοηθήσουμε…

Το πρόγραμμα θα συντονίσει η κα Μπέρτσου με την συμμετοχή – εθελοντικά – και «instructor» από την Καλαμάτα, την Πάτρα και την Αθήνα, που θα βρεθούν στην Ολυμπία για να στηρίξουν αυτή τη δράση. Η ίδια μάλιστα εξήγησε πως, δεν χρειάζεται κάποιος να είναι μαθητής «zumba» ή «ειδικός» στον χορό, για να συμμετάσχει στη δράση αυτή. Αρκεί μόνο να βάλει τα αθλητικά του παπούτσια και τη φόρμα του και να θέλει να χορέψει και να διασκεδάσει, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τους σκοπούς του Συλλόγου «Ελπίδα».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι: 3,00 ευρώ στην προπώληση, 5,00 ευρώ στην είσοδο, και εισιτήρια προπωλούνται στην Σχολή Χορού Shall We Dance στα Κρέστενα, στο Γυμναστήριο Body House στον Πύργο και στο Ρόδον café στην Ολυμπία.

Όλα τα έσοδα – εξήγησε ο κ.Χρυσανθακόπουλος – θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών, να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν, να διασκεδάσουν και να βοηθήσουν.

Όλη η επικαιρότητα