Ηλεία

Αμαλιάδα: Φωτιά από… έρωτα!

Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο, το οποίο καλείται να λύσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, καλύπτει το συμβάν με την εκδήλωση πυρκαγιάς που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Αμαλιάδα.

Πανικός

Η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο του σαλονιού και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αμαλιάδας και στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τέσσερις άνδρες. Στην πολυκατοικία προκλήθηκε πανικός και οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους και βγήκαν στο δρόμο.

Βέβαια, η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς η φωτιά κατασβήστηκε πολύ γρήγορα και άφησε πίσω της μία καμένη πολυθρόνα και ένα καμένο χαλί.

Καταγγέλλει τον φίλο της

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι προκλήθηκε από αναμμένα κεριά που βρίσκονταν στον χώρο του σπιτιού, ωστόσο εκεί αρχίζει το μυστήριο καθώς η 25χρονη ένοικος υποστήριξε ότι την φωτιά την έβαλε ο πρώην φίλος της.

Η κοπέλα αρχικά κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας προκειμένου να καταγγείλει τον πρώην φίλο της για πρόκληση εμπρησμού, ωστόσο του συμβάντος είχε επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας που διενεργεί και το έργο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 25χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι λίγες ώρες πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς βρισκόταν στο σπίτι ο πρώην φίλος της με τον οποίο λογομάχησαν. Στην συνέχεια ο φίλος της έφυγε αλλά επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας όταν του άνοιξε την πόρτα αυτός έβαλε την φωτιά.

Καταγγελία την οποία εξετάζει πλέον με πολύ προσοχή το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα