Μητσοτάκης: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μιας οικονομίας που αναπτύσσεται

Σύσκεψη με εκπροσώπους 18 επιχειρήσεων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Τρίπολη.

Γεωργαντάς από Τρίπολη: Κανείς αγρότης δεν θα μείνει ανυπεράσπιστος και αβοήθητος

Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν αγρότη να αισθανθεί ανυπεράσπιστος και αβοήθητος και το ΥΠΑΑΤ δίνει έμφαση στην κατασκευή αρδευτικών έργων υποδομής που θα βοηθήσουν και στη μείωση του κόστους παραγωγής αλλά και στην διεύρυνση των καλλιεργούμενων εκτάσεων, καθιστώντας τα προϊόντα μας πιο ανταγωνιστικά, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς σε ευρεία σύσκεψη για τον πρωτογενή τομέα, που έγινε στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Δίνουμε έμφαση στη διασπορά των επενδύσεων σε όλη τη χώρα

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέπτεται σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου την Τρίπολη, από όπου θα παρουσιάσει και  το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Πελοποννήσου.

Ολυμπία Οδός: Ενημέρωση σχετικά με το περιστατικό βραχόπτωσης στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας

Νωρίς το πρωί σήμερα, αποκολλήθηκε βράχος στην απόκρημνη περιοχή της Κακιάς Σκάλας, κομμάτια του οποίου κατέληξαν στο οδόστρωμα στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ευρείες αστυνομικές δράσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έλαβαν χώρα, απ’ τις 16 έως και τις 29 Νοεμβρίου 2022.

Επιτροπή για την αναβίωση του σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου

Πριν από λίγες ημέρες συγκροτήθηκε επιτροπή στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, από στελέχη του υπουργείου, του ΟΣΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο το ανενεργό δίκτυο Πελοποννήσου.

Πρόταση-έκπληξη για την αναβίωση του ανενεργού σιδηροδρομικού δικτύου της Πελοποννήσου

Θα αναβιώσει το ανενεργό, από το 2010, σιδηροδρομικό δίκτυο μεγάλων τμημάτων της Πελοποννήσου; Αυτή είναι η πρόθεση, εάν και το …

Κώστας Τζιούμης: «Στον Δήμο Τρίπολης, δεν υπάρχει κανένα έργο που να έχει σταματήσει και προχωρούν όλα με ικανοποιητικό ρυθμό»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, επικοινώνησε live με δημότες, μέσω facebook, την Κυριακή (27/11/2022), απαντώντας σε ζητήματα τα οποία τέθηκαν και αφορούν τον Δήμο Τρίπολης.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Λογιστικά βιβλία και όπλο κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα – Ελεύθερη αφέθηκε η διοικητική υπάλληλος

Λογιστικά βιβλία και ένα περίστροφο κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου», σε περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, κατόπιν παραγγελίας της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας.

Έφοδοι στην Κιβωτό του Κόσμου: Εξετάζουν λογαριασμούς, θυρίδες, δωρεές – Μια σύλληψη στην Καλαμάτα

Εφόδους στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» σε Πωγωνιανή και Καλαμάτα διενεργεί η οικονομική αστυνομία με ελέγχους σε λογαριασμούς και θυρίδες.

Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε την διαδικασία έγκρισης του συνόλου των μελετών για την κατασκευή του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης στον χώρο της ΧΥΜΟΦΙΞ.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Στο «επίκεντρο» η δομή της Καλαμάτας – Σημαντικές μαρτυρίες!

Η ΕΡΤ Καλαμάτας συνομίλησε τις τελευταίες δυο ημέρες με ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία της δομής στην Καλαμάτα …

Όλη η επικαιρότητα