Πατρινό καρναβάλι: Συλλήψεις για ναρκωτικά, βεγγαλικά και κλοπές από την ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ελέγχθηκαν 1.052 άτομα, εκ των οποίων 124 προσήχθησαν στα αστυνομικά τμήματα, όπου συνελήφθησαν τελικά 43 άτομα.

Πάτρα – Καρναβάλι: 250 περιστατικά μέθης και τραυματισμών κλήθηκε να διαχειριστεί ο Ερυθρός Σταυρός

Στην φετινή μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Πάτρα, φέτος λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές. Πολλά ήταν όμως και τα περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών που αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός και οι εθελοντές του, τα οποία χθες το βράδυ ανήλθαν στα 250.

Καρναβάλι της Πάτρας 2024: Παρακολουθήστε τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Παρακολουθήστε απευθείας τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση από την Πάτρα, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές, μαζί με την «Βασίλισσα» του καρναβαλιού και τα άρματα που κατασκευάστηκαν και φιλοτεχνήθηκαν από τους καλλιτέχνες του εργαστηρίου του δήμου Πατρέων.

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο άτομα που διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη στο Καρναβάλι

Την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για να αποτρέψουν την διακίνηση κοκαΐνης σε επισκέπτες του Καρναβαλιού της Πάτρας έναν 31χρονο Έλληνα, καθώς τον τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι και στη συνέχεια συνέλαβαν στο σπίτι του έναν συνεργό του.

Πατρινό Καρναβάλι 2024: 124 προσαγωγές, 43 συλλήψεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας σχεδίασαν και έλαβαν αυξημένα μέτρα, στην κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα, εφαρμόζοντας ειδικό σχεδιασμό, με σκοπό την παροχή ουσιαστικών αστυνομικών υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες.

Πάτρα: Επιχείρηση «σκούπα» μετά τη νυχτερινή ποδαράτη

Αμέσως μετά τη λήξη της νυχτερινής (Σάββατο 16 Μάρτη) ποδαράτης παρέλασης των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού, οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα με το μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου, ρίχτηκαν στη μάχη για την αποκομιδή των όγκων των σκουπιδιών και το πλύσιμο των δρόμων.

Πατρινό καρναβάλι: Ηχείο έπεσε στο κεφάλι κοπέλας

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην οδό Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη, όταν ένα ηχείο από αυτά που μετέδιδαν μουσική, έπεσε στο κεφάλι της νεαρής. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πάτρα: Σήμερα η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση – Πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Η ατελείωτη καρναβαλική διάθεση, ο ενθουσιασμός, η σάτιρα, η δημιουργικότητα, ο παλμός και το κέφι κυριαρχούν στην Πάτρα, όπου οι χιλιάδες καρναβαλιστές και οι επισκέπτες στέλνουν μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας. 

Πάτρα – Καρναβάλι: 24χρονος επισκέπτης έπεσε σε λάκκο πέντε μέτρων

Ο νεαρός μπήκε σε χώρο στην οδό Παντοκράτορος πίσω από το ύψος του Αρχαίου Ωδείου, όπου υπάρχουν χόρτα. Ανάμεσα στα χόρτα υπάρχει και ένας μεγάλος λάκκος σαν πηγάδι, αφύλακτος.

Πατρινό καρναβάλι: Επισκέπτες κοιμούνται σε αυτοκίνητα επειδή δεν βρίσκουν δωμάτιο

Το πατρινό καρναβάλι έφερε για ακόμα μια χρονιά χιλιάδες επισκέπτες στην Πάτρα, διαφόρων ηλικιών που διασκεδάζουν. Δεν υπάρχει ξενοίκιαστο δωμάτιο ούτε για δείγμα…

Καρναβάλι Πάτρας: Ένα μικρό νοσοκομείο στήθηκε στην καρδιά της πόλης – Δείτε εικόνες

Ένα “μικρό” νοσοκομείο έστησε η 6η ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στην “καρδιά” της Πάτρας με αφορμή τις δύο παρελάσεις και την κορύφωση του Καρναβαλιού.

Αυξημένη επιτήρηση του ΕΟΔΥ στην Πάτρα για τυχόν εφαρμογή περαιτέρω μέτρων έναντι της μηνιγγίτιδας

Έχουμε αυξημένη επίπτωση, αυξημένο αριθμό κρουσμάτων μηνιγγίτιδας αυτή την περίοδο, σε σχέση με το 2023 και αυτή ήταν και η αφορμή για να γίνουν οι παρεμβάσεις από τον ΕΟΔΥ σε ό,τι αφορά την εφαρμογή προληπτικών μέτρων. Η χρονική συγκυρία είναι ανησυχητική λόγω του καρναβαλιού, καθώς αναμένεται να συγχρωτιστεί μεγάλος αριθμός ανθρώπων στην περιοχή της Πάτρας.

Πατρινό καρναβάλι: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις – Τι ώρα θα γίνουν οι παρελάσεις

Κορυφώνονται σήμερα Σάββατο (16/03) και αύριο Κυριακή (17.03) οι εκδηλώσεις του Πατρινού καρναβαλιού, με τις δύο μεγάλες παρελάσεις, στις οποίες θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές, μέλη των 181 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού».

Πάτρα: Τα νεότερα για την υγεία του βρέφους που διασωληνώθηκε

Όλα δείχνουν ότι κερδίζει τη μάχη για τη ζωή του το 35 ημερών βρέφος που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στην Πάτρα.

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων – Γεμάτα τα λεωφορεία για Πάτρα

Με γεμάτα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, ειδικά αυτά με προορισμό την Πάτρα, ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή (15/3/2024) η έξοδος των εκδρομέων για το Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Πάτρα: Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του βρέφους

Μετά από τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, με τους γιατρούς να είναι πλέον αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Πατρινό Καρναβάλι 2024: Ρεκόρ με πάνω από 60.000 καρναβαλιστές – Στους δρόμους απόψε τα άρματα

Οι Καρναβαλιστές θα συμπαρασύρουν Πατρινούς και επισκέπτες κάθε ηλικίας σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα μεταμορφώνοντας όλη την πόλη σε ατέλειωτο πεδίο χαράς, νεανικής ορμής, εξωστρέφειας , δημιουργίας και διασκέδασης.

Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης στο Καρναβαλικό Εργαστήριο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, μαζί με την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή, το Καρναβαλικό Εργαστήριο, εκεί όπου χτυπά η καρδιά του Καρναβαλιού, εκεί όπου δημιουργούνται τα άρματα που αύριο το απόγευμα, θα παρελάσουν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. 

Όλη η επικαιρότητα