Κώστας Τσουρός για Άντζελα Δημητρίου: «Το λέω γιατί ένιωσα ότι δεν ήταν μόνο αυτό που είπε για τη μητέρα της»

Η αποχώρηση της Άντελας Δημητρίου από το J2US ήταν ένα από τα βασικά θέματα των εκπομπών την Κυριακή. Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ένιωσε πως υπήρχε κάποιος άλλος λόγος πίσω από την ξαφνική της αποχώρηση, που ίσως να έχει να κάνει με την παραγωγή του σόου.

Βασίλης Μίχας: «Αν είχα καταγωγή από την Ελβετία ή την Γαλλία, δεν ξέρω αν θα γινόταν τόσο θέμα»

Ο Βασίλης Μίχας βρέθηκε καλεσμένης της Ναταλίας Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, το νεαρό μοντέλο μίλησε για την καταγωγή του και την αμηχανία που νιώθει κάθε φορά που καλείται να απαντήσει για αυτήν.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Βγήκα βόλτα με την 12χρονη κόρη μου και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων πάνω της»

H Mαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 17/2 καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην 12χρόνη κόρη της αλλά και σε όσα την αγχώνουν λόγο όσων βλέπει να συμβαίνουν γύρω μας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φταίει η ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, τι το ήθελα και το είπα;»

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή. Αναφορικά με την εκπομπή που παρουσιάζει σημείωσε: «Δεν πίστευα ότι το Happy Day θα έκλεινε δεκαετία. Όταν ξεκινάς με χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι συμβαίνουν τα καλύτερα».

Η παρουσία της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision εδώ και 40 χρόνια

Το Zari της Μαρίνας Σάττι θα είναι η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, με τη χώρα μας να συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στον μουσικό διαγωνισμό, καθώς όλα ξεκίνησαν το 1974 με το «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» της Μαρινέλλας.

J2US: Ζευγάρι στο μουσικό σόου, ζευγάρι και στη ζωή η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμουτζάς;

Το J2US φαίνεται ότι εκτός από φωνές ενώνει και ανθρώπους στη ζωή. Εκτός από τη συνάντηση της Στέλλας και Νίκου Κονιτοπούλου μετά από χρόνια στη μουσική σκηνή, το σόου του Κοκλώνη φαίνεται ότι αποτέλεσε ευκαιρία για να ενωθούν και δύο καλλιτέχνες και στη ζωή.

Κέιτ Μίντλετον: Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της

Συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ειδικότερα μετά την πειραγμένη φωτογραφία. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για πολύ σοβαρό πρόβλημα, για χωρισμό, για θύμα ξυλοδαρμού μέχρι και για θάνατο.

Έλενα Κώνστα: Άναψε φωτιές με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Φερεντίνου

Μία μεγάλη παρέα φιλοξένησε το Σάββατο το βράδυ ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό τον Κώστα Καραφώτη και εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς βρισκόταν και η Έλενα Κώνστα, η οποία με το που ακούστηκε το τραγούδι «Μπαλαμός» χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι.

Μαρία Μπεκατώρου: Είναι εξωφρενική η τιμή του λαδιού, βάζω άλλο στο φαγητό και ένα πιο καλό για τη σαλάτα μου

Μπορεί να λέμε πως συνηθίσουμε να τρώμε υγιεινά, ωστόσο, σε μία εποχή ακρίβειας έχουμε μειώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Πόσο μάλλον, όταν όσο και να θέλει κάποιος να κάνει μία πιο υγιεινή διατροφή, οι τιμές είναι στα ύψη. Το «Όλα για τη Ζωή μας Vita» παρουσιάζει έξυπνους τρόπους για το πώς θα μπορούμε να τραφούμε υγιεινά σε μία περίοδο μεγάλης ακρίβειας. Η παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, είπε πως πηγαίνει συχνά στη λαϊκή.

Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Δεν μπορούσα να χωνέψω ότι χάθηκε τόσο άδικα απλά στον ύπνο του»

Την Πέννυ Μπαλτατζή υποδέχθηκε ο Τάσος Ιορδανίδης, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Η γοητευτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε από καρδιάς στις απώλειες της μητέρας της και του αδελφού της, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους την συνέτριψε συναισθηματικά η δεύτερη.

Η Μπέττυ Μαγγίρα δίνει πληρωμένη απάντηση σε Παπανώτα – Καινούργιου: «Μόνοι τους το ζουν το beef»

Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να παραχωρήσει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Μεγάλο Κανάλι. Από την κουβέντα δεν έλειψε, βέβαια, ο Δημήτρης Παπανώτας και οι τακτικές του αναφορές στην παρουσιάστρια αλλά και η «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου

Eurovision 2024: Το «μυστικό» του Φωκά Ευαγγελινού και το κινηματογραφικό κόνσεπτ για το «Ζάρι» της Σάττι

Τις πρώτες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, στη φετινή Eurovision, αποκάλυψε ο «μάστερ» του διαγωνισμού, Φωκάς Ευαγγέλινος, ο οποίος έχει επιμεληθεί την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού στον διαγωνισμό. 

«Κόλαφος» ο Κώστας Τσουρός για την Μαρίνα Σάττι: «Είναι ντροπιαστικό να βρίζεις βλάχους αυτούς που εκπροσωπείς»

Η φράση που είπε η Μαρίνα Σάττι σε live της στο Instagram (είχατε και στο χωριό σας reggaeton) σε σχέση με το είδος μουσικής που υπάρχει στη συμμετοχή της για την Eurovision σχολιάστηκε από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο Κώστας Τσουρός αντέδρασε λέγοντας πως είναι ντροπιαστικό να αναφέρεις κάτι τέτοιο -έστω και σαν χιούμορ- τη στιγμή που εκπροσωπείς την Ελλάδα.

Ίαν Στρατής: Δεν θα έβαζα να ακούσω το τραγούδι της Σάττι

Ο Ίαν Στρατής σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ειδήσεις που αφορούν την Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα, με τους Βρετανούς να βγάζουν τη μία θεωρία συνωμοσίας μετά την άλλη, ειδικά μετά το ζήτημα που προέκυψε με την πειραγμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκαθαρίζει για τη «σχέση» με την Κατερίνα Παπουτσάκη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, ο αγαπημένος τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης ξεκαθάρισε για τη σχέση που του χρέωσαν με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Το παρελθόν στοιχειώνει τον πρίγκιπα Χάρι – Οι εντάσεις με τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι σε πανικό μετά την απειλή για δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών του από την Carrie Royale. Πώς το παρελθόν του τον φέρνει σε διαμάχη με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Όλη η επικαιρότητα