Ναταλί Κάκκαβα: «Η Φαίη Σκορδά βγάζει δικαιολογημένη πικρία»

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου για τα τηλεοπτικά, τις προτάσεις που δέχεται και για τα επόμενα βήματά της. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τα κοινά αλλά και στην τηλεόραση.

Κώστας Τσουρός σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Στην αρχή δεν σε συμπαθούσα καθόλου,

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την συνεργάτιδα του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να κάνει ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι της Κυριακής, στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Μεγάλου Καναλιού. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η επερχόμενη τηλεοπτική συνέντευξη της αθλητικογράφου στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το J2US: «Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο»

Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είναι προσωπικοί οι λόγοι που αποχωρεί, μετά και την απώλεια της μητέρας της. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από το I love Σου Κου όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως διακρίνει κάτι άλλο πίσω από την αποχώρηση.

Ετεοκλής Παύλου για Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχει ένας τηλεοπτικός διάλογος και αντίλογος με την εκπομπή της»

O Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του STAR μίλησε τόσο για τον… τηλεοπτικό διάλογο με την Κατερίνα Καινούργιου όσο και την αντίδραση που είχε μες στην εβδομάδα για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα.

Λίτσα Πατέρα: «Έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω από τον ΑΝΤ1»

Η Λίτσα Πατέρα συνάντησε τη Σίσσυ Χριστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή αστρολόγος μίλησε για την μακρόχρονη και σταθερή συνεργασία που διατηρεί με τον ΑΝΤ1 αποκαλύπτοντας όμως πως έχουν υπάρξει στιγμές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από το κανάλι.

Μαρία Μπακοδήμου – Συγκίνησε συνεργάτης της με την εξομολόγησή του: «Στο σχολείο δεν ήμουν το συμβατικό αγόρι»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για το πως θέλει να μεγαλώσει ο γιος της, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΙ, πέρασε σε μία εξομολόγηση για τα σχόλια που άκουγε σε μικρότερη ηλικία. Στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου έσπευσε να τον αγκαλιάσει λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης.

Ναταλία Γερμανού: «Το Breakfast@star δεν είναι διαφορετικό πρωινό… είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου»

Ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται, σχολιάζοντας την τηλεοπτική πραγματικότητα και τη θέση που επιλέγει να παίρνει σε διάφορα θέματα της εκπομπής του. Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το Breakfast@star και το περιστατικό στην εκπομπή που την είχε ενοχλήσει.

Η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ στα «Ανοιχτά Χαρτιά» της ΟΡΤ: «Η Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι»

Δείτε την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ΟΡΤ, «Ανοιχτά Χαρτιά», με τον Κώστα Κριετσιώτη, η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «πάγωσε» την Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου, κοντός ψαλμός αλληλούια»

Τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις πρωινές εκπομπές στη συνέντευξή του στο Breakfast@Star θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της σημερινής (15/3) της εκπομπής. Η παρουσιάστρια έπιασε εξαπίνης τον συνεργάτη της, ζητώντας να ξεκαθαρίσει κάποια από τα λεγόμενά του στη Μαίρη Αργυριάδου.

Το ΕΣΡ καλεί σε απολογία τον Σκάι για τα ομοφοβικά σχόλια κατά Κασσελάκη

Στην ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) αναμένεται να παρουσιαστούν στις 28 Μαρτίου οι (κατά τον νόμο) εκπρόσωποι του Σκάι (ραδιοσταθμού και καναλιού), προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ομοφοβικά σχόλια που διατυπώθηκσν για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Eνέκρινε «Νόμο για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης» – Αποσκοπεί στην προστασία του πλουραλισμού και των δημοσιογράφων

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα τον «Νόμο για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης», την πρώτη νομοθεσία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που αποσκοπεί στην προστασία του πλουραλισμού και των δημοσιογράφων, στην καταπολέμηση των παρεμβάσεων στις συντακτικές αποφάσεις και στην αύξηση της διαφάνειας σχετικά με την ιδιοκτησία των μέσων ενημέρωσης.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: «Αυτά είναι τα απόνερα δημοφιλών εκπομπών που ξέρασαν μίσος»

Το ρατσιστικό επεισόδιο βίας που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σχολίασαν στην έναρξη της σημερινής (11/3) τους εκπομπής ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ καταδίκασαν το περιστατικό, συζητώντας για τις προεκτάσεις που έχει αυτό σε κοινωνικό επίπεδο.

My Style Rocks: Η Νικολίνα έκανε coming out ως διεμφυλική γυναίκα – «Γεννήθηκα σε λάθος σώμα»

Σε μια ιδιαίτερη συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η νεαρή Νικολίνα Νικολούζου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks το μεσημέρι της Δευτέρας (11/03). Η 20χρονη παίκτρια έκανε coming out ως διεμφυλική γυναίκα αφού όπως τόνισε «γεννήθηκα σε λάθος σώμα» ενώ εξομολογήθηκε πως η φυλομετάβασή της ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών.

Νίκος Μουτσινάς: Οι συζητήσεις με Alpha, Mega, ΑΝΤ1 και η απάντηση του ΣΚΑΪ

Αναμφίβολα, ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητείτε πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό για το πού και πότε θα γίνει η τηλεοπτική του επιστροφή. Κι ενώ Alpha, Mega και ANT1 ήταν τα τρία κανάλια που φάνηκε να τον διεκδικούν το τελευταίο διάστημα, μια φράση που είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα έβαλε στο παιχνίδι και τον ΣΚΑΪ.

Μαρία Μπακοδήμου σε Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί»

Τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχτηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της. Η παρουσιάστρια του «Γεια σου» έκανε ξαφνικά και μια αναφορά στον Άγγελο Λάτσιο, τον οποίο φυσικά ξέρει από μικρό παιδί.

Σίσσυ Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια και μια εμμονή»

Για το ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Γιώργου Λιάγκα μίλησαν σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε πως δεν μπορεί να συγκρίνει το Τσαντίρι με τα podcast, τονίζοντας πως διακρίνει πλέον έναν θυμό και μια εμπάθεια.

Όλη η επικαιρότητα