Παλούκι: Θανάσιμος τραυματισμός στο σπίτι για τον Γιώργο Καραπάνο!

Εκτελούσε εργασίες πιθανόν με τροχό…

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες βράδυ ο Αμαλιαδίτης τυπογράφος Γιώργος Καραπάνος 62 ετών, ο οποίος ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Παλούκι  τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ φέρεται να χειρίζονταν ηλεκτρικό τροχό, αν και οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν ότι έπεσε από σκάλα, πάντα κατά την εκτέλεση εργασιών.

Ο άτυχος 62χρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ  πεσμένος στο πάτωμα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον γιο του  μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν πλέον αργά.

Στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας και ξεκίνησαν έρευνα για να διαπιστώσουν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τραγικό γεγονός που στοίχησε τη ζωή του 62χρονου επαγγελματία από την Αμαλιάδα, με την προανάκριση να συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ.

Ο Γιώργος Καραπάνος που διέθετε με την οικογένειά του επί χρόνια  τυπογραφείο στην Αμαλιάδα, διέμενε στο Παλούκι και συνήθιζε, όπως είπαν οι γείτονες, να κάνει εργασίες στο σπίτι του.

Χθες αργά το απόγευμα άρχισε να κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο σπίτι του, ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον άτυχο Γιώργο Καραπάνο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας.