Ηλεία

Ανείπωτος θρήνος: Νεκρό 6,5 χρονών αγγελούδι στον Κάμπο Πηνείας

Ακούστε το άρθρο

Βαρύ το πένθος στο χωριό Κάμπος του Δήμου Ήλιδας από τον άδικο χαμό ενός κοριτσιού, ενός αγγελουδιού ηλικίας μόλις 6,5 ετών.

Ανείπωτος πόνος για τους τραγικούς  γονείς του αγγελουδιού , για τον κ.  Ανδρέα και την κ. Γιώτα καθώς και για τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά τους τον Κωνσταντίνο και την Γιώτα, που έχασαν την μικρή τους αδελφή.

Η τραγωδία ξεκίνησε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Η μικρή Νίκη (με χρόνια αυτοάνοση πάθηση) σύμφωνα με πληροφορίες  αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της. Ο πατέρας της, συνταξιούχος, την μετέφερε αμέσως στο ΚΥ Σιμόπουλου όπου εκεί από τους γιατρούς έγινε επί 50 λεπτά  προσπάθεια ανάνηψης η οποία όμως δεν απέδωσε. Το αγγελούδι παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού «έσβησε» και «έφυγε» για τον ουρανό.

Στην μικρή τοπική κοινότητα το τραγικό νέο έγινε αμέσως γνωστό και το χωριό  καθώς και τα γύρω χωριά βυθίστηκαν σε πένθος. Η καμπάνα της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος ήχησε πένθιμα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε

Ο πρόεδρος της ΤΚ. Κάμπου της ΔΕ Πηνείας του δήμου Ήλιδας κ. Κώστας Σπηλιωτόπουλος δήλωσε στην «Πατρίς»: «Όλοι οι κάτοικοι του χωριού  μας και εγώ προσωπικά είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγγελιουδού μας. Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ο πόνος είναι βαρύς για όλους μας »

Η εφημερίδα «Πατρίς» εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο ενός αγγελουδιού και συλλυπείται την οικογένειά της.

Όλη η επικαιρότητα