Ηλεία

Νότια Ηλεία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 94χρονος που αγνοούνταν

Ακούστε το άρθρο

Δραματικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 93χρονου βοσκού από τον οικισμό Συλίμνια των Μυρωνίων, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν για παραπάνω από μια εμβομάδα, καθώς χθες βρέθηκε νεκρός από συγχωριανούς του σε απόμερο μέρος, αρκετά μακριά από την οικεία που διέμενε.

Αναλυτικότερα, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε περίπου στις 12:30 από συγχωριανούς του σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων μακριά από την οικεία του, κάτω από δέντρα και περιοχή με βλάστηση. Να θυμίσουμε πως τα ίχνη του 93χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη 14 Μαρτίου, όταν είχε βγάλει το κοπάδι του για βοσκή. Τότε, ο γιος και η νύφη του είχαν ενημερώσει τις αρχές για την έναρξη ερευνών για τον εντοπισμό του, αφού είδαν ότι το κοπάδι είχε επιστρέψει χωρίς εκείνον. Να σημειωθεί πως ο 93χρονος έπασχε από άνοια, γεγονός που προκάλεσε την εξαφάνισή του. Στις έρευνες που γίνονταν μέχρι και σήμερα συμμετείχαν άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της 6ης ΕΜΑΚ με σκύλο έρευνας και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του άτυχου άνδρα, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταβεί σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Να αναφερθεί ακόμα πως η σορός του δε βρισκόταν σε αποσύνθεση, αλλά εκτιμάται και από όσους βρέθηκαν στο σημείο ότι πιθανότατα είναι νεκρός μερικές μέρες τώρα και το σώμα του διατηρήθηκε εξαιτίας των συνεχών αλλαγών στις καιρικές συνθήκες.

Τα νέα για το θάνατο του ηλικιωμένου βύθισαν σε πένθος τον οικισμό Συλίμνια, καθώς ήταν ένας κοινωνικός άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Η εφημερίδα «Πατρίς» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον οικογενειακό του κύκλο.

Όλη η επικαιρότητα