Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού ο Τάσος Αλτάνης

Στη θέση του προέδρου του ΓΟΕΒ Πηνειού-Αλφειού «επιστρέφει» για ακόμα μία φορά ο Αναστάσιος Αλτάνης, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο έμπειρος σε αυτή την θέση, αντιδήμαρχος του Δήμου Ζαχάρως καλείται να διαχειριστεί από την θέση του Προέδρου δύσκολες καταστάσεις και να βρει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα , αλλά η εμπειρία του είναι σίγουρο ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή την περίοδο αυτή για τον οργανισμό.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά μεγάλη ευθύνη και πρόκληση για μένα να αναλάβω για τρίτη φορά τα ηνία του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Πηνειού- Αλφειού έπειτα από την πρόταση που μου έγινε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο νέος Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Τάσος Αλτάνης.

Συνεργασία από όλους για να δοθούν λύσεις

«Θέλω να τον ευχαριστήσω Δημόσια που με εμπιστεύτηκε στην προεδρία του οργανισμού. θα τιμήσω από τη θέση του Προέδρου την Νέα περιφερειακή αρχή και τον οργανισμό. Πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα στο νομό μας. Έχουμε την αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειά μας τον χωρικό μας Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο και τους Αντιπεριφερειάρχες, καλούμαστε ως νέο Διοικητικό Συμβούλιο να δώσουμε λύσεις για να μπορέσουν οι αγρότες μας να έχουν νερό το επόμενο διάστημα όταν θα το χρειαστούν.

Με όλες μου τις δυνάμεις θα προσπαθήσω να συμβάλω τα μέγιστα και να ανταποκριθώ στο έργο που απαιτεί σκληρή δουλειά και καθημερινό αγώνα. Ο ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού επιτελεί ένα δύσκολο και μεγάλο έργο που για διάφορους λόγους επί σειρά ετών συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα, αλλά είμαστε εδώ σήμερα στα δύσκολα για να τα αντιμετωπίσουμε.

Μόνος μου και χωρίς την βοήθεια όλων των μελών του Διοικητικού συμβουλίου, της εποπτεύουσας υπηρεσίας των ΤΟΕΒ και των υπαλλήλων της δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα στο νομό μας. Με την συνεργασία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και με την Περιφέρειά μας και καλούμαστε ως νέο Διοικητικό συμβούλιο να δώσουμε λύσεις για να μπορέσουν οι αγρότες μας να έχουν νερό το επόμενο διάστημα όταν θα το χρειαστούν.

Οφείλουμε όλοι να σκύψουμε με το ενδιαφέρον που πρέπει στο μεγάλο εγγειοβελτιωτικό έργο και να αξιοποιήσουμε κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα συναντήσουμε για το στηρίξουμε. Μόνο με την συνεργασία των κατά τόπους ΤΟΕΒ και φυσικά με τους αγρότες – αρδευτές μας θα αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα, όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Ζητώ την στήριξη όλων των εμπλεκόμενων για να πετύχουμε και εμείς με την σειρά μας.
Θα υπηρετήσω τον ΓΟΕΒ στο πλαίσιο της νομιμότητας.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου θα θέσουμε και τους βασικούς άξονες της πολιτικής μας για την διαχείριση όλων των θεμάτων που αφορούν τον οργανισμό. Είμαι έτοιμος να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με αίσθημα ευθύνης καταλήγει ο κ Αλτάνης.