Ηλεία

Πύργος: Ο «κλέψας» του «κλέψαντος» από ανήλικους Ρομά

Ακούστε το άρθρο

Τελειωμό φαίνεται να μην έχουν οι παράνομες δραστηριότητες το τελευταίο διάστημα στην πόλη του Πύργου, με τελευταίο περιστατικό αυτό της κλοπής ενός φαρμακείου σε κεντρικό δρόμο της πόλης από τρεις Ρομά, που χάρη στις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής συνελήφθησαν άμεσα.

Ειδικότερα, ο 10χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής με μια ανήλικη 17 ετών και μια ενήλικη κοπέλα 28 ετών κοντά σε σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας στον κόμβο της Φιλοθέης. Νωρίτερα, οι τρεις τους είχαν μεταβεί σε φαρμακείο σε κεντρικό δρόμο του Πύργου και ο μικρός δράστης αφού μπήκε στο φαρμακείο τη στιγμή που οι άλλες δυο περίμεναν έξω, κατάφερε να κλέψει το ποσό των 900 ευρώ.

Οι τρεις τους τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση τον καταυλισμό τους, ωστόσο σταμάτησαν πρώτα σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας στον κόμβο Φιλοθέης προκειμένου να κάνουν κάποιες αγορές. Εκείνο ήταν και το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και την Ασφάλεια, τις οποίες είχε καλέσει η φαρμακοποιός που χάρη στην περιγραφή της κατάφερε να αναγνωριστεί η σπείρα τους. Οι δράστες προσήχθησαν άμεσα στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν στην κατοχή τους μεγάλο μέρος των χρημάτων.

Ωστόσο, ο 10χρονος όπως φαίνεται είναι ιδιαίτερα δραστήριος, καθώς πριν λίγες ημέρες είχα καταφέρει να αποσπάσει 700 ευρώ ξανά από κατάστημα σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Όλη η επικαιρότητα