Πύργος: Περιπέτεια για την σκηνοθέτιδα Ευανθία Στιβανάκη

Απροσδόκητα «σκηνοθετημένο» ήταν το περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στο φουαγιέ του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο, λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη (για τις 2 μμ) συνέντευξη Τύπου της Θεατρικής Ομάδας Πύργου για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο καλός στρατιώτης Σβείκ»

«Πρωταγωνίστρια» η Ευανθία Στιβανάκη που τα τελευταία χρόνια σκηνοθετεί τις παραστάσεις της Ομάδας η οποία περίπου στη μιάμιση κι ενώ βρισκόταν στο φουαγιέ του θεάτρου για να προετοιμαστεί για την συνέντευξη Τύπου… έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε στο πάτωμα!

Άμεσα μέλη της Ομάδας βρέθηκαν από πάνω της προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ… Παράλληλα ειδοποιήθηκε ο ιατρός – καρδιολόγος Αθανάσιος Καραγκούνης το ιατρείο του οποίου βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το χώρο του συμβάντος, συμβάλλοντας στις προσπάθειες… Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο που μετέφερε την σκηνοθέτιδα στο νοσοκομείο του Πύργου (σ.σ. φωτο). Εκεί –κατόπιν προσπαθειών του ιατρικού προσωπικού- κατέστη δυνατό να επανέλθει με την διάγνωση να μιλά για έμφραγμα…

Στο νοσοκομείο του Πύργου βρέθηκαν αρκετά μέλη της Θεατρικής Ομάδας Πύργου καθώς και ο αδερφός της κας Στιβανάκη, Βίκτωρας.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της η κα Στιβανάκη, μερικές ώρες αργότερα μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου του Ρίο, στην Πάτρα, με την κατάσταση της να χαρακτηρίζεται σοβαρή…

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απροσδόκητη εξέλιξη η πρεμιέρα της παράστασης αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας… Ευχή όλων η σύντομη ανάρρωση της κας Στιβανάκη.