Ηλεία

Πύργος: Τραγωδία στην Μούτελη – Νεκρός σε τροχαίο ο 47χρονος Νίκος Ζουμπάκης

Ακούστε το άρθρο

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΟΥΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑΝ 47ΧΡΟΝΟ ΟΔΗΓΟ

Με αίμα βάφτηκαν για ακόμα μια φορά οι δρόμοι της Ηλείας, με τον 47χρονο Νίκο Ζουμπάκη να είναι αυτή τη φορά το «θύμα» της ασφάλτου.

Το τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, στην οδό Καταραχίου, κοντά στη Μούτελη, με το αμάξι του να ακολουθεί τρελή πορεία και να προσκρούει σε τοίχο προσκείμενης κατοικίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 47χρονος, κάτοικος της Αγίας Μαρίνας, κινούνταν λίγο πριν τις 18:30 μ.μ. με το όχημά του στην οδό Καταραχίου με κατεύθυνση τη Μούτελη, όταν αυτό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του. Η πορεία που ακολούθησε ήταν «τρελή» και ανεξέλεγκτη, αφού κατάφερε να κόψει δύο κολώνες του ΟΤΕ και στη συνέχεια να καταλήξει στον τοίχο κατοικίας, οι ιδιοκτήτες της οποίας υπέστησαν τεράστιο σοκ και άμεσα ειδοποίησαν τις αρχές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου έφθασε στο σημείο με δύο οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του 47χρονου από τις λαμαρίνες του οχήματός του, ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τέλος, διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα