WEB tv Ηλεία

Πύργος: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του 30χρονου Παν. Σταυρόπουλου – Βρέθηκε νεκρός κάτω από το λόφο του Επαρχείου (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν από τις έξι χθες τα ξημερώματα στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πύργο, μερικά μέτρα μακριά από τον λόφο του Επαρχείου και δίπλα στη βέσπα του, ο 30χρονος Παναγιώτης Σταυρόπουλος. Ο εντοπισμός του πτώματος στο συγκεκριμένο σημείο προκάλεσε «συναγερμό» και ισχυρή κινητοποίηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και στο σημείο έσπευσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Σωτ. Παπασωτηρίου, και ο διοικητής της Ασφάλειας Πύργου, Χαρ. Πατσούρης μαζί με στελέχη της Σήμανσης για τη συλλογή και την επεξεργασία των πρώτων στοιχείων.

Για μερικές ώρες η υπόθεση έμοιαζε με γρίφο ως προς τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου, καθώς ο 30χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι,  κάτι που οδήγησε την Αστυνομία σε εξέταση κάθε πιθανού σεναρίου.

Ωστόσο, η νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών έριξε «φως» στην υπόθεση, καθώς ο θάνατος του άτυχου Πάνου οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Σιγά σιγά ξετυλίχθηκε το κουβάρι από τις αστυνομικές Αρχές και αποκαλύφθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε λίγες ώρες νωρίτερα σε φιλικό σπίτι όπου βρισκόταν με άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο 30χρονος ήταν μαζί με άλλους δύο γνωστούς του σε σπίτι μερικά μέτρα μακρύτερα, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν στην Αστυνομία και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρονται να κατέθεσαν ότι μετέφεραν οι ίδιοι τα ξημερώματα τον 30χρονο στο σημείο χρησιμοποιώντας το δίκυκλό του, καθώς σοκαρίστηκαν από την ξαφνική του λιποθυμία και φοβήθηκαν πιθανές συνέπειες από το δυσάρεστο συμβάν. Αμφότεροι συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου και εις βάρος τους σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία.

Ο θάνατος του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου σκόρπισε τη θλίψη στη γειτονιά του στον Πύργο αλλά και στο Σόπι, από όπου καταγόταν. Παιδί ευαίσθητο, που ίσως κάποιες άστοχες επιλογές τον επιβάρυναν σωματικά και ψυχολογικά, στερήθηκε τόσο πρόωρα τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 10:30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σόπι. Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο ίδρυμα «ΚΕΘΕΑ Κύτταρο Καλαμάτας». Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα