Ηλεία

Θανάσιμος τραυματισμός 13χρονου στην Αθήνα – Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία Καλυβίων Ήλιδας

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία Καλυβίων Ήλιδας, από την τραγική είδηση ότι έχασε την ζωή του σε τροχαίο ένας 13χρονος, η οικογένεια του οποίου έλκει την καταγωγή της από το χωριό.

Πρόκειται για ασύλληπτη τραγωδία και το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος, καθώς μπορεί ο 13χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος να μην ζούσε εκεί ωστόσο ο παππούς του ήταν γέννημα- θρέμμα της περιοχής και ο τάφος του βρίσκεται εκεί και από την Παρασκευή θα βρίσκεται δίπλα του και ο εγγονός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα. Ο 13χρονος είχε πάει σε πάρκο κοντά στο σπίτι του για να παίξει με τους φίλους του και κατά την επιστροφή του, ενώ επεχείρησε να διασχίσει δρόμο με νησίδα, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο μικρός Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος το  πατέρα του Κωνσταντίνο, την μητέρα του Ευγενία και την δίδυμη αδελφούλα Κατερίνα. Η οικογένεια του 13χρονου ήταν γνωστή και αγαπητή στον δήμο Ήλιδας και πολλά καλοκαίρια γονείς και παιδιά έκαναν τις διακοπές τους στην Κουρούτα.

Η κηδεία του μικρού Γιώργου θα γίνει αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Γαλούπι Ήλιδας.

Η εφημερίδα ‘Πατρίς’ και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του 13χρονου.

 

Όλη η επικαιρότητα