Ηλεία

Βάρδα: Θύμα τροχαίου η 47χρονη Τούλα Παναγιωτοπούλου – Ο χάρος ζήλεψε την φωνή της και την αγνή καρδιά της

Ακούστε το άρθρο

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου της έφερε τη θλίψη σε ολόκληρη την Βάρδα. «Δεν μπορεί η  κοπέλα με την αγνή καρδιά και το γλυκό χαμόγελο να έφυγε από κοντά μας…» ήταν η αντίδραση εκείνων που την γνώριζαν από τα παιδικά τους χρόνια, τότε που η Παναγιωτοπούλου Δήμητρα, η Τούλα, έπαιρνε την μελόντικα και τα Χριστούγεννα έβγαινε μαζί με τους συμμαθητές της του Δημοτικού και τραγουδούσαν τα κάλαντα σε ολόκληρη την Βάρδα.

Η 47χρονη Δήμητρα Παναγιωτοπούλου είχε χθες το μεσημέρι ραντεβού με τον θάνατο. Βρισκόταν στον κεντρικό δρόμο της Βάρδας (την Πατρών – Πύργου) και στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε κάτοικος Νεοχωρίου. Η Δήμητρα τραυματίστηκε βαριά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο ΚΥ Βάρδας και αμέσως μετά στο Νοσοκομείο Ρίου. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στην ζωή.

Οι καμπάνες στην Βάρδα αργά το απόγευμα κτύπησαν πένθιμα. Ο χάρος ζήλεψε την καλλίφωνη Δήμητρα αλλά και τις υποκριτικές της ικανότητες, αφού οι συμμαθητές της την θυμούνται σε θεατρικές παραστάσεις του σχολείου τους να δίνει…ρεσιτάλ.

Ανύπαντρη, χωρίς παιδιά αλλά με δύο αδελφές που την αγαπούσαν. Η μια αδελφή της  η Μίνα έμενε δίπλα της στη Βάρδα ενώ η άλλη η Βάσω μακριά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Τάσος Μυλωνόπουλος, δήλωσε συγκλονισμένος από τον ξαφνικό θάνατό της. «Έφυγε η αγνή καρδιά, το χαμογελαστό κορίτσι, η ακούραστη οδοιπόρος στους δρόμους της Βάρδας, το κορίτσι της καρδιάς μας. Καλό παράδεισο».

Η «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της θανούσης.

Όλη η επικαιρότητα