Ηλεία

Βάρδα: Στο κοτέτσι έκρυβε τα… ναρκωτικά!

Ακούστε το άρθρο

Ναρκω-κρυψώνα στο κοτέτσι είχε σκαρφιστεί ένας 26χρονος Ρουμάνος, ο οποίος συνελήφθη προχθές το απόγευμα στη Βάρδα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου. Ο 26χρονος είχε βάλει 150 γραμμάρια κάνναβης σε ένα γυάλινο βάζο και στη συνέχεια είχε κρύψει το βάζο στο συρμάτινο κοτέτσι στην αυλή του σπιτιού του.

Δυστυχώς όμως για αυτόν, η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του αποδείχθηκε εύστοχη και αποτελεσματική. Νωρίτερα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, είχαν εντοπίσει και ακινητοποιήσει τον 26χρονο ενώ οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στον επιτόπιο έλεγχο που του έκαναν, βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία με 13,5 γραμμ.κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Και κάπως έτσι λύθηκε το κουβάρι της έρευνας και έφτασε ως το κοτέτσι. Εις βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. Την προανάκριση και τις έρευνες διενήργησε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πύργου, ενώ η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Όλη η επικαιρότητα