Ε.Ο. Πατρών-Πύργου: ΙΧ «τούμπαρε» στην διασταύρωση Παλουκίου

Μέσα σε βατώνα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, λίγο πριν την διασταύρωση Παλουκίου, κατέληξε χθες το πρωί Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια γυναίκα από την περιοχή της Αμαλιάδας, με την ίδια να μην τραυματίζεται και να απεγκλωβίζεται σώα από το όχημα.

Το Ι.Χ. που κινούνταν με κατεύθυνση τον Πύργο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε, σύμφωνα με την Τροχαία Αμαλιάδας, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, διαγράφοντας μια διαγώνια διαδρομή και καταλήγοντας με σφοδρότητα σε τάφρο με βατώνα, έχοντας παρασύρει  πιο πριν πινακίδα του ΚΟΚ.

Το ευτύχημα ήταν ότι ακριβώς εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα της εκτροπής της πορείας του αυτοκινήτου, δεν διέρχονταν άλλο όχημα στο ρεύμα κυκλοφορίας που μπήκε, πριν καταλήξει στον βατώνα.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τον Τροχαία, ενώ κατέφτασαν και πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού. Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν σκάλα για να ανεβάσουν την οδηγό από τον βατώνα, την οποία σοκαρισμένη έβαλαν στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.